امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۶

(14-02-2021، 23:13)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2021، 23:01)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"♡Араш R♡" آرمیتا رو بکن بتای قطبی

اومد تیم ما

ن ن غلط خوردم
نمیتونم بازی کنم ببخشید|:

چرا؟

تکلیف ما رو روشن کن
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط Emmɑ
آگهی
(14-02-2021، 23:21)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2021، 23:14)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نترس عزیزم خوب میشی :v
من هیچوقت خوب نمیشم سعی نکن خوبم کنی ننه|:
ببین الان ط نوکر خونمونی باید بری نماز بخونی چون ادم تکی هستی|: وگرنه ط هم میشدی عموی 749ام

یالهه :v

@"وحید.a"
اقا ما اومدیم خونرو تمیز کنیم
یا لله یالله یالله :|
 سپاس شده توسط Волшебник ، Emmɑ
(14-02-2021، 23:23)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2021، 23:13)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن ن غلط خوردم
نمیتونم بازی کنم ببخشید|:

چرا؟

تکلیف ما رو روشن کن
چون نمیتونم میدونم نمیتونم|: یهو جو میگیرتم میزنم نابود میکنم پشیمون میشی بمولا

تکلیفتون روشن شد

(14-02-2021، 23:23)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2021، 23:21)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین الان ط نوکر خونمونی باید بری نماز بخونی چون ادم تکی هستی|: وگرنه ط هم میشدی عموی 749ام

@"وحید.a"
خاک عالم الان میای؟
بازم از حقوقت کم شد/:
امروز خودم اتاقمو جمع کردم ط نکردیییی|:
 سپاس شده توسط Волшебник ، Prometheus
(14-02-2021، 23:23)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"وحید.a"

آفرین یادت نره لباسامو تمیز بشوری !! v:
برا دخترم هم آبنبات بگیر v:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Love
(: ♡
*-*

سپاس شده توسط Prometheus ، Emmɑ
(14-02-2021، 23:24)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2021، 23:23)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا؟

تکلیف ما رو روشن کن
چون نمیتونم میدونم نمیتونم|: یهو جو میگیرتم میزنم نابود میکنم پشیمون میشی بمولا

تکلیفتون روشن شد

@"وحید.a"
خاک عالم الان میای؟
بازم از حقوقت کم شد/:
امروز خودم اتاقمو جمع کردم ط نکردیییی|:

اخه بچم از نردبون افتاده بود...رفته بودیم بیمارستان :v
 سپاس شده توسط Emmɑ
(14-02-2021، 23:16)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2021، 23:09)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://dl.akskhor.ir/uploads1/IMG-20210211-WA0011.jpg

یه دفعه گوشیو بزار رو میز عکس بگیر بزار :/
الان این معلوم کنه هدفش از عکس خودشه یا گوشیش!! :|
تو همه عکساش این بازیا رو درمیاره :/
انقدر از این مغرورا بدم میاد :/ خودپسندن تو اینستا پره از اینا :/
هدفم پیدا کردن فضول ها بود

شما هم بهتر یاد بگیری سرت تو زندگی خودتون باشه هر وقت ازتون نظر خواستیم نظرتونو بفرمایید.
عه عه چه بد شد...
خودت به حرفات عمل نکردی!!

حالا این به اون در .-.
(14-02-2021، 23:26)وحید.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"وحید.a"

اقا لباساتون رو دادم خشک شوییv:

ابنبات گرون شده :v
جاش لواشک خریدم اوردم:vvvvv

+تاحالا خاله بازی نکرده بودم عرررر4fvf
 سپاس شده توسط Волшебник ، Emmɑ
ددی من لواشک میخامم|:
وایی نهههههه

کادوی ولنتاینمم ط بگیر ناسلامتی وظیفته نوکر خونمونو گفتم/:
 سپاس شده توسط Волшебник
(14-02-2021، 23:29)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2021، 23:16)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هدفم پیدا کردن فضول ها بود

شما هم بهتر یاد بگیری سرت تو زندگی خودتون باشه هر وقت ازتون نظر خواستیم نظرتونو بفرمایید.
عه عه چه بد شد...
خودت به حرفات عمل نکردی!!

حالا این به اون در .-.
هر چی تو بگی Blush

شبت خوش
(14-02-2021، 23:29)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2021، 23:26)وحید.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا لباساتون رو دادم خشک شوییv:

ابنبات گرون شده :v
جاش لواشک خریدم اوردم:vvvvv

+تاحالا خاله بازی نکرده بودم عرررر4fvf

میگم آبنبات بخر وگرنه اخراجی !!

قرنطینه زده به سرمون ! ._.
Love
(: ♡
*-*

سپاس شده توسط Emmɑ ، Prometheus

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان