(14-02-2021، 13:53)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-02-2021، 13:51)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.والا 2 - 3 بار عکس دادم انجمن
ب نظر من بهتره ، خیلی بهتر از اینع ک مامانا کلی زحمت بکشن غذا درس کنن:/
ما ک خود مامی مخالفه غذا از بیرونع:/
گهگاهی از بیرون میخوریم ولی خب بیشتر مامی میپزع
البته من عشق فست فود همیشع سفارشام ب راهه:/
حسام خدایی عکس بده ببینم گل و گلاب و پسمل بت میاد یا نع:/
حالا گریه نکن
میفرستم پ . خ
سقققققققفو بپا:/
من ندیدم و ولی فک نکنم زیادم اعجوبه باشی:/
حالا ک انقد اصرار میکنی باوشع بفرس:/
(14-02-2021، 13:53)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-02-2021، 13:51)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ب نظر من بهتره ، خیلی بهتر از اینع ک مامانا کلی زحمت بکشن غذا درس کنن:/
ما ک خود مامی مخالفه غذا از بیرونع:/
گهگاهی از بیرون میخوریم ولی خب بیشتر مامی میپزع
البته من عشق فست فود همیشع سفارشام ب راهه:/
حسام خدایی عکس بده ببینم گل و گلاب و پسمل بت میاد یا نع:/
خو مثلا اگه یکی مامان نداشته باشه چی؟؟ ۰-۰
نه کلا اونا روزا وقت ندارن شبام معمولا شب کار ۰-۰ :/
منم میمیرم برا فست فود *-*
مامان منم معلمه :/ ولی خب دیگع دوص داره بپزه
الهی :/ اتفاقی برا مامانت افتاده؟:/
(14-02-2021، 13:55)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-02-2021، 13:54)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من برم ناهار
فعلا خداحافظ همگی:/
برو ظرفارو بخور بیا (:
شما ظرف میخورید خونتون؟:/
ما نع والا غذا رو میزاریم ت ظرفا و بعد خود غذاهه رو میخوریم نع ظرفا رو ( کسی چ داند شاید شما برعکس ما عمل میکنید:/)
(14-02-2021، 13:57)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-02-2021، 13:54)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من برم ناهار
فعلا خداحافظ همگی:/
ایشالا بچسبه گوشت بشه به تنت مادر برو بای ۰-۰
تشکر تشکر(: