امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۶

(14-02-2021، 13:36)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2021، 13:33)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تقصیر خودته استاد انقد منو گذاشتین تو منگنه خو چرا بهم نمیرسید عایا؟؟ ۰-۰
بعدشم خو استاد دست پرورده شما باشم چیز  دیگری انتظار دارید ۰-۰ ؟؟
خو نشتثفلنشفا تا استاد دارم بعد از همشون الگو گرفتم شدم این ۰-۰

وقتی این ترم انداختمت میفهمی با استادت نباید اینجوری حرف بزنی

استاد عایا میدانی سرعت چرت و پرت گفتن من شثخدذختدذ حرف در صدم ثانیه س؟؟ ۰-۰=/
بزرگی کنننننن ۰-۰ &^&
 سپاس شده توسط Prometheus
آگهی
(14-02-2021، 13:37)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2021، 13:36)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی این ترم انداختمت میفهمی با استادت نباید اینجوری حرف بزنی

بزرگی کنننننن ۰-۰ &^&

دیگه چرت نگو Big Grin
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷
(13-02-2021، 16:27)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2021، 16:07)Roxanna نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیو عه؟

بهم نگو کوچولو /: ♥
نگفتم ک کوچولو که ((:

گفتم جوجو

جوجو ک ب معنی کوچولو نیس Heart
(14-02-2021، 13:38)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2021، 13:37)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بزرگی کنننننن ۰-۰ &^&

دیگه چرت نگو Big Grin

چشوم استاد بزرگوار ممنانم ۰-۰
 سپاس شده توسط Prometheus
(14-02-2021، 11:04)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2021، 11:02)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا اخی :/ قشنگ نیست ب خاطر یک ارث خود را در وان حمام به کشتن دهی:/
اوه شت !
حرف هایت تاثیر گزار بود خردمند :/
از این پس از یک زاویه دیگه به زندگی مینگرم :/
باشد که رستگار شوم :/

تشکر میکنم آقا پسمل:/( وی فکر میکند ک پسمل ب حسام می آید یا نع:/)
ریا نباشد ولی عااااری من بسی خردمندم¤_¤
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Nashenas(:
 سپاس شده توسط Mohlek
(14-02-2021، 13:39)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2021، 13:38)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه چرت نگو  Big Grin

خواش میکنم
از @"صباnafas" هم معذرت بخواه Angry Tongue
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷ ، _ƇRAƵƳ_
(14-02-2021، 13:41)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2021، 13:39)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواش میکنم
از @"صباnafas" هم معذرت بخواه Angry Tongue

خواش نمیکنی استاد خواهش میکنی ۰-۰ Big Grin
چشوم استاد ۰-۰
ببخشید استاد ۰-۰
 سپاس شده توسط Prometheus ، _ƇRAƵƳ_
بچه ها نهارتون چیه؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Nashenas(:
 سپاس شده توسط Prometheus
(14-02-2021، 13:40)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2021، 11:04)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه شت !
حرف هایت تاثیر گزار بود خردمند :/
از این پس از یک زاویه دیگه به زندگی مینگرم :/
باشد که رستگار شوم :/

تشکر میکنم آقا پسمل:/( وی فکر میکند ک پسمل ب حسام می آید یا نع:/)
ریا نباشد ولی عااااری من بسی خردمندم¤_¤
شما هر چی عشقت میکشه صدا کن مارو (:
بعد به من میگین خود شیفته :///
ناشناس
 سپاس شده توسط моои
(14-02-2021، 13:44)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها نهارتون چیه؟

ها؟ ._.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 27 مهمان