امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۶

p336
آگهی
(14-02-2021، 13:07)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2021، 13:01)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوش به حالتون چه کمپا دارید. مال ما روزی یک ساعت نیم تمرین بود که اونم ما تیممون مال سپاه بود همه با سپاه قرارداد داشتیم ها ولی خب این مسئول جدیده مجموعه ورزشی سپاه با مربیمون لج بود اول ساعت تمرینمون رو نصف کرد . بعدش کلا روزای فرد رو ازمون گرفت تو پارک تمرین میکردیم (همش مال تابستون امساله) بعدشم به بهانه کرونه کلا تیر نذاشت تو سالن تمرین کنیم هر روز تو پارک بودیم. از شهریور کلی سنگ انداخت مسابقاتمون که قرار بود ما میزبان باشیم انجام نشه که خدارو شکر نتونست. و ما تو تون مسابقات اخر شدیم. تیم اول و دوم از باشگاه ما بود. تیم اخرم که به حساب بازیکنای اصلی بودیم اخر شدیم. البته با بد شانسی در مصدومیت تو تا از مهره ها و استفاده از دوتا بچه ماست که قشنگ کوبیدنمون.
نه بابا استاد حالا اونجوریم نیس که ۰-۰
تو تهران پره از اینا این کمپه که من میرفتم تو منطقه دو بود اسمش بود کمپ تابستانه زیرشم بود تابستون همینجاس ۰-۰ =////
چه باحال *-*
اینجوری که بیشتر خوش میگذره *-*
حالا ایشالا دفه بعد موفقیت های بیشتری کسب مینمایید ۰-۰
بعدشم اون والیباله هم خانه والیبال هس تو تهران بغل کانون زبان ایران
اونجا جمعه ها هر هفته کلاس میزاشت فرقیم نداشت منتاها تنها خوبیش این بود که کاپیتان تیم ملی بانوان والیبال ایران بهمون درس میداد فرق زیادیم نداشت

(14-02-2021، 13:02)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایموتو اینو ترجمه کن

هیچی اونی چان باز یه چیزی از خودم گفتم طبق استدلال های نمودار ون یه چیز کاملا جدارو به یه چیز دیگه ربط دادم  ۰-۰ =/

(14-02-2021، 13:03)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم طنز عاشقانه میخونم بیشتر ولی علمی تخیلی خیلی باحاله

اوهام من رمانای علمی تخیلی بسی دوست ولی نه ایرانی کتاب دوست مثل چمد سرافینا و شنل سیاه و اسکارلت و آیوی و قصر شگفت انگیز *-* 0-0
من خارجی ندوس*_-

(14-02-2021، 13:14)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

p336

عشق داداش چته
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۶ 121
 سپاس شده توسط Prometheus ، ᗩᐯᗩ⁷
(14-02-2021، 13:14)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

p336

استاد بیا استادو دلداری بده من یه صحنه قشنگ بگیگیرم ازتون ۰-۰
@"صباnafas"

(14-02-2021، 13:18)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2021، 13:07)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو تهران پره از اینا این کمپه که من میرفتم تو منطقه دو بود اسمش بود کمپ تابستانه زیرشم بود تابستون همینجاس ۰-۰ =////
چه باحال *-*
اونجا جمعه ها هر هفته کلاس میزاشت فرقیم نداشت منتاها تنها خوبیش این بود که کاپیتان تیم ملی بانوان والیبال ایران بهمون درس میداد فرق زیادیم نداشت

هیچی اونی چان باز یه چیزی از خودم گفتم طبق استدلال های نمودار ون یه چیز کاملا جدارو به یه چیز دیگه ربط دادم  ۰-۰ =/

اوهام من رمانای علمی تخیلی بسی دوست ولی نه ایرانی کتاب دوست مثل چمد سرافینا و شنل سیاه و اسکارلت و آیوی و قصر شگفت انگیز *-* 0-0
من خارجی ندوس*_-

p336

عشق داداش چته

من دوس ۰-۰
 سپاس شده توسط Prometheus ، _ƇRAƵƳ_
(14-02-2021، 13:18)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه باحال *-*

من خارجی ندوس*_-

p336

عشق داداش چته

4 هیچی

(14-02-2021، 13:20)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

p336

@"صباnafas"

14k
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷
(14-02-2021، 13:20)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

p336

@"صباnafas"

(14-02-2021، 13:18)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خارجی ندوس*_-

عشق داداش چته

من دوس ۰-۰
من ندوس

(14-02-2021، 13:21)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خارجی ندوس*_-

عشق داداش چته

4 هیچی

@"صباnafas"

14k

پ نگری
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۶ 121
 سپاس شده توسط Prometheus
(14-02-2021، 13:22)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"صباnafas"

من دوس ۰-۰
من ندوس

(14-02-2021، 13:21)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

4 هیچی

14k

پ نگری
الکی Undecided

من خارجی ندوس*_-

عشق داداش چته

4 هیچی

@"صباnafas"

14k

دیدیییییین گفتمممممممممممممم *-*
مبارکههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه​هههههههههههههههههههههههههههههههه بالاخرههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه یه عکس العملی نشون داد یکیتون هوررررییییییاااااااااااااااااااااااااا *-*
*وی بندری میزند*
 سپاس شده توسط Prometheus
(14-02-2021، 13:25)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

4 هیچی

14k

مبارکههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه​هههههههههههههههههههههههههههههههه بالاخرههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه یه عکس العملی نشون داد یکیتون هوررررییییییاااااااااااااااااااااااااا *-*
*وی بندری میزند*

Telegh_01Telegh_01Telegh_01 خدا شفات بده اوا
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷
(14-02-2021، 13:26)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2021، 13:25)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

*وی بندری میزند*

تقصیر خودته استاد انقده منو گذاشتین تو منگنه خو چرا بهم نمیرسید عایا؟؟ ۰-۰
بعدشم خو استاد دست پرورده شما باشم چیز دیگری انتظار دارید ۰-۰ ؟؟
خو نشتثفلنشفا تا استاد دارم بعد از همشون الگو گرفتم شدم این ۰-۰
من اعتراااض دارمممم ۰-۰
 سپاس شده توسط Prometheus
(14-02-2021، 13:33)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2021، 13:26)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تقصیر خودته استاد انقد منو گذاشتین تو منگنه خو چرا بهم نمیرسید عایا؟؟ ۰-۰
بعدشم خو استاد دست پرورده شما باشم چیز  دیگری انتظار دارید ۰-۰ ؟؟
خو نشتثفلنشفا تا استاد دارم بعد از همشون الگو گرفتم شدم این ۰-۰

وقتی این ترم انداختمت میفهمی با استادت نباید اینجوری حرف بزنی
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان