امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۶

(14-02-2021، 12:27)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2021، 11:42)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط قیافه ی من*-*
ژووووووووووون
من زیباترم=///

عه شقایق اسمت کووووووووووو=//////

نخیرم من/:
اون دخترت ک بیشتر از همه آرایش کرده اسمش چی بود؟/:
اوون برا جون کی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، _ƇRAƵƳ_
آگهی
(14-02-2021، 12:56)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2021، 12:50)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو برو تو از ما نیستی D:

من از عقابم شاهین ترم برا همین جدام بعله ۰-۰

عاو v:

@lady_tailor
بازش کن لا اله الی الله :/
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(14-02-2021، 12:37)ⓓムdყ_vk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ѕєнυη
خشحالم
حالا ی سال دیگ بزرگ شدی مکنه ی ماTelegh_51

اهم(:
مکنه مکنه لاور است(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، کــــــــــⓐرمَن
(14-02-2021، 12:55)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2021، 11:55)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ژانرش را شرح بده سپاس گذارم ۰-۰

علمی تخیلی عاشقانه غمگین البته یکم غمگینه یکمم طنز

اوه اوه اوه از این ژانرای باکلاس گونه و کمر شکنه ها سلتمسلتدم ۰-۰
من بیست و چهار ساعته طنز میخونم برا همین سطح عمومی حاضر جوابیم رفته بالا بسی کمک میکنه ۰-۰ =/
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(14-02-2021، 12:53)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2021، 12:48)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره دیگه کرونا نمیزاره وگرنه یه کلاس ورزشی چیزی باید بری تا سرحال باشی.
من وقتی والیبال بازی میکردم دو.سه روزی میرفتم سر گوشیم. خیلی اوضاع فرق میکنه.
+
انقدر نوتلا نخور. این شکلات صبحانه ها چاق کنندس ها

بوخودا میرفتم اونی چان &^&
تازه باشگاهم میرفتم ۰-۰
یه کمپ بود از ۸ صبح تا ۴ بعد از ظهر ورزش میکردی ناهارتم میدادن ۰-۰
ساعت اول شنا بعدش دفاع شخصی بعدش ایروبیک یه زنگ ناهار بود آخرین زنگم بسکتبال بعدشم با سرویس با دوستام میرفتم خونه دلم خیلی تنگ شده &^&
البته من بعدش کل روز سرم تو گوشیو لپ تاپ بود ۰-۰
جمعه هام والیبال داشتیم از ۹ تا ۱۱
هحخحخخخخخ چرا تابستون نمیشهههههه &^&
+آخه خوشمزس اونی چان ۰-۰

خوش به حالتون چه کمپا دارید. مال ما روزی یک ساعت نیم تمرین بود که اونم ما تیممون مال سپاه بود همه با سپاه قرارداد داشتیم ها ولی خب این مسئول جدیده مجموعه ورزشی سپاه با مربیمون لج بود اول ساعت تمرینمون رو نصف کرد . بعدش کلا روزای فرد رو ازمون گرفت تو پارک تمرین میکردیم (همش مال تابستون امساله) بعدشم به بهانه کرونا کلا تیر نذاشت تو سالن تمرین کنیم هر روز تو پارک بودیم. از شهریور کلی سنگ انداخت مسابقاتمون که قرار بود ما میزبان باشیم انجام نشه که خدارو شکر نتونست. و ما تو تون مسابقات اخر شدیم. تیم اول و دوم از باشگاه ما بود. تیم اخرم که به حساب بازیکنای اصلی بودیم اخر شدیم. البته با بد شانسی در مصدومیت تو تا از مهره ها و استفاده از دوتا بچه ماست که قشنگ کوبیدنمون.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷ ، شـــقآیــق
(14-02-2021، 12:55)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2021، 12:53)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:///////////////////////////////////////////////////////////////

اقا اشتباه تایپی بود.
عشق کن همیشه به یادتم. این بود. Sleepy  Undecided  Confused  Confused  Confused  Confused

جان جان Tongue Heart
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(14-02-2021، 12:56)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2021، 12:50)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو برو تو از ما نیستی D:

ایموتو اینو ترجمه کن
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ᗩᐯᗩ⁷
(14-02-2021، 12:58)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2021، 12:55)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علمی تخیلی عاشقانه غمگین البته یکم غمگینه یکمم طنز

اوه اوه اوه از این ژانرای باکلاس گونه و کمر شکنه ها  سلتمسلتدم ۰-۰
من بیست و چهار ساعته طنز میخونم برا همین سطح عمومی حاضر جوابیم رفته بالا بسی کمک میکنه ۰-۰ =/

منم طنز عاشقانه میخونم بیشتر ولی علمی تخیلی خیلی باحاله
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۶ 120
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ᗩᐯᗩ⁷
(14-02-2021، 12:58)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"lady _tailor"
بازش کن لا اله الی الله :/

چیو عشقم
(((:

•ناشناس•
(14-02-2021، 13:01)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2021، 12:53)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بوخودا میرفتم اونی چان &^&
تازه باشگاهم میرفتم ۰-۰
یه کمپ بود از ۸ صبح تا ۴ بعد از ظهر ورزش میکردی ناهارتم میدادن ۰-۰
ساعت اول شنا بعدش دفاع شخصی بعدش ایروبیک یه زنگ ناهار بود آخرین زنگم بسکتبال بعدشم با سرویس با دوستام میرفتم خونه دلم خیلی تنگ شده &^&
البته من بعدش کل روز سرم تو گوشیو لپ تاپ بود ۰-۰
جمعه هام والیبال داشتیم از ۹ تا ۱۱
هحخحخخخخخ چرا تابستون نمیشهههههه &^&
+آخه خوشمزس اونی چان ۰-۰

خوش به حالتون چه کمپا دارید. مال ما روزی یک ساعت نیم تمرین بود که اونم ما تیممون مال سپاه بود همه با سپاه قرارداد داشتیم ها ولی خب این مسئول جدیده مجموعه ورزشی سپاه با مربیمون لج بود اول ساعت تمرینمون رو نصف کرد . بعدش کلا روزای فرد رو ازمون گرفت تو پارک تمرین میکردیم (همش مال تابستون امساله) بعدشم به بهانه کرونه کلا تیر نذاشت تو سالن تمرین کنیم هر روز تو پارک بودیم. از شهریور کلی سنگ انداخت مسابقاتمون که قرار بود ما میزبان باشیم انجام نشه که خدارو شکر نتونست. و ما تو تون مسابقات اخر شدیم. تیم اول و دوم از باشگاه ما بود. تیم اخرم که به حساب بازیکنای اصلی بودیم اخر شدیم. البته با بد شانسی در مصدومیت تو تا از مهره ها و استفاده از دوتا بچه ماست که قشنگ کوبیدنمون.
نه بابا استاد حالا اونجوریم نیس که ۰-۰
تو تهران پره از اینا این کمپه که من میرفتم تو منطقه دو بود اسمش بود کمپ تابستانه زیرشم بود تابستون همینجاس ۰-۰ =////
چه باحال *-*
اینجوری که بیشتر خوش میگذره *-*
حالا ایشالا دفه بعد موفقیت های بیشتری کسب مینمایید ۰-۰
بعدشم اون والیباله هم خانه والیبال هس تو تهران بغل کانون زبان ایران
اونجا جمعه ها هر هفته کلاس میزاشت فرقیم نداشت منتاها تنها خوبیش این بود که کاپیتان تیم ملی بانوان والیبال ایران بهمون درس میداد فرق زیادیم نداشت

(14-02-2021، 13:02)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایموتو اینو ترجمه کن

هیچی اونی چان باز یه چیزی از خودم گفتم طبق استدلال های نمودار ون یه چیز کاملا جدارو به یه چیز دیگه ربط دادم ۰-۰ =/

(14-02-2021، 13:03)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2021، 12:58)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه اوه اوه از این ژانرای باکلاس گونه و کمر شکنه ها  سلتمسلتدم ۰-۰

منم طنز عاشقانه میخونم بیشتر ولی علمی تخیلی خیلی باحاله

اوهام من رمانای علمی تخیلی بسی دوست ولی نه ایرانی کتاب دوست مثل چمد سرافینا و شنل سیاه و اسکارلت و آیوی و قصر شگفت انگیز *-* 0-0
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 31 مهمان