امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۶

(13-02-2021، 16:06)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2021، 16:02)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اتفاقا فامیلای مام اونجان Big Grin
+
باشد خواهر ب امید زنده ماندن

نمیشه حسام فقط شتخ/=

نچ...منم میخوام شتخ بشم :////

نمیشه شتخ رو من کشف کردم اون فقط باید باشه@_@
اگ‌تو هم شتخ بشی منم میشم پس Cool

(13-02-2021، 16:09)Roxanna نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2021، 15:23)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخ،عاشقتم ک اصلا بزار واسع تو باشه^_^

ممنون بابت نظر
ذوق مرگ شدم Big Grin  Heart
منم بابت تاپیکت ذوق مرگ شدم  :*

قربونت Heart

(13-02-2021، 15:35)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Roxanna
رکسانا کجای اهوازی؟
کیانپارس
چطو؟
ت هم اهوازی؟
واو
من جیغعععع Big Grin

(13-02-2021، 16:10)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2021، 16:05)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن بابا بکشم ک شوهرش جرم میده Big Grin
+
عزیز توام بیا دور هم چنتا تصادف  خفیف میکنیم دیگه خوش میگذده^_^♡
+
اگ‌ماشین اموزشگاه رو میگی ک تیبا اما خودم ماشین ندارم بابام و داداشم دارن Sad

واقعنااااا مواظب مبینا باش ( شوهرش عصبیه ناکارمون میکنع:/)
عه ولی من جوووونم آرزو دادم تصادف خفیف مشکلی نی ولی شدید باشع نمیام
عه باران آبرمونو نبر گفتم پورشه داری:/

اره خو پورشه دارم ولی ی نمه ریزه ب درد نمیخوره جا نمیشیم Big Grin
+
جون تو فقط بیا قول میدم چیزی نشه*_*
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط Prometheus
آگهی
(13-02-2021، 16:17)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2021، 16:06)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیشه شتخ  رو من کشف کردم اون فقط باید باشه@_@
اگ‌تو هم شتخ  بشی منم میشم پس Cool

(13-02-2021، 16:09)Roxanna نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قربونت Heart

کیانپارس
چطو؟
ت هم اهوازی؟
واو
من جیغعععع Big Grin

(13-02-2021، 16:10)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره خو پورشه دارم ولی  ی نمه  ریزه ب درد نمیخوره جا نمیشیم Big Grin
+

دخترها نباید فریاد بزنند:/ عررررر

(13-02-2021، 16:17)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قربونت Heart

کیانپارس
چطو؟
ت هم اهوازی؟
واو
من جیغعععع Big Grin

+

اشکال ندادع جمع و جور میشینیم:/
باوشه میام حتما♡
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Nashenas(:
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(13-02-2021، 16:20)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واو
من جیغعععع Big Grin

+

واو
من جیغعععع Big Grin

+

باوشه میام حتما♡
چشم فریاد هم نمیزنیم/= فقط جیغ Big Grin
جونز Big Grin
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
@"Musalick"
ت مگ قرار نبود بری بخونی داداااااش؟:/

(13-02-2021، 16:22)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2021، 16:20)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باوشه میام حتما♡
چشم فریاد هم نمیزنیم/=   فقط جیغ Big Grin
جونز  Big Grin

عالی بود
بازی با کلمات:////
Nashenas(:
 سپاس شده توسط Mohlek ، βάરãɲ
(13-02-2021، 16:02)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2021، 15:55)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهان
یا امام من اونجا فامیل دارم ابرومونو از اینکی هست بیشتر نبری
وایسا یه چیزی بپیچونم به سرو صورتم
بریم
اتفاقا فامیلای مام اونجان Big Grin
+
باشد خواهر ب امید زنده ماندن

(13-02-2021، 16:01)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم میخوام شتخ انجمن بشم 4fvf

نمیشه حسام فقط شتخ/=
نه نمیخواد بیا برگردیم بیا بریم یه جا دیگه
من نمیخوام بمیرم یا امام

@"Mahdi 1381"
حالت تو یکی چرا خوشحال شد
https://harfeto.timefriend.net/16404195783388
ناشناس بنویس برام(:
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(13-02-2021، 16:07)Roxanna نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2021، 15:21)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه///:

چیو عه؟

بهم نگو کوچولو /: ♥
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Roxanna
(13-02-2021، 16:03)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2021، 15:58)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره ابروی من که رفتس الانم داریم میریم تهران پارس
خدایا کم کن اونجا ابروم نرعه. یا ابولفض
باران داری کجا رو نیگا میکنی وای ببخش ریهام جان نزدیک بود بریم تو دره.

بااااران نکشی مبینارو
جوووون آرزو دارع هنوز:/
ماشینت چی هست حالا باران؟

اره نداشته باشم کلی زندگیم ارزوهه
پراید
خخخخ
https://harfeto.timefriend.net/16404195783388
ناشناس بنویس برام(:
http://dl.akskhor.ir/uploads1/03654730426ef92d4c8313ea7ed29ae9.jpg
بیاین مث اینا ملافه سفید سرمون کنیم:/
@"mobina15"
@"Baranis"

(13-02-2021، 16:29)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2021، 16:03)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بااااران نکشی مبینارو
جوووون آرزو دارع هنوز:/
ماشینت چی هست حالا باران؟

اره نداشته باشم کلی زندگیم ارزوهه
پراید
خخخخ

نع
آبرمونو نبر پورشه داریم مثلا:/
Nashenas(:
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(13-02-2021، 16:23)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"

(13-02-2021، 16:22)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشم فریاد هم نمیزنیم/=   فقط جیغ Big Grin
جونز  Big Grin

عالی بود
رفتم بخونم که خانواده گرامی بنده رو به سمت نونوایی هدایت کردن :/
ناشناس
(13-02-2021، 16:33)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2021، 16:23)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"

عالی بود
رفتم بخونم که خانواده گرامی بنده رو به سمت نونوایی هدایت کردن :/
عه موفق باشی
نونای تازه و خوشمزه گیرت بیاد
یکی هم اینجا پرت کن من بگیرم:/
Nashenas(:
 سپاس شده توسط Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 26 مهمان