امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۶

(13-02-2021، 15:46)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2021، 15:44)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب پس بایست کنار یوقت شاخت نزنم
(:

گاوی مگِ؟

عارع دیگه
نمیدونستی ؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
آگهی
(13-02-2021، 15:47)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2021، 15:45)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه لحظه غفلت کردیم بجا ا ؛ ت گزاشتیم
بیا ببین وضع مارو ناموصا

عیب نداره شتخ بازیم دردسر داره دیگه
@rasha_rap
حسینم تگ کنم ببینه. بچه بی فیض نمونه

(13-02-2021، 15:46)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گاوی مگِ؟

خودت میگی گاوی بعد ازش میپرسی گاوی مگه؟ وات در فاز

من کی گفتم گاوعِ؟ :/ بس گفتم گاوم شاخ دارع:/
( از این متعجب شدم ک خودشو گاو میدونع:/)
در ضمن وکیل وصیشی؟:/
راستی واقعنی آوا دخمل داییته؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Nashenas(:
(13-02-2021، 15:51)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2021، 15:48)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع باران اعتماد ب نفس دارع ک لازمه:/
ولی حسام رو سقف فلش سنگینی میکنع :/ من نگران همه ام یعهو نیوفتع رو سرمون:////
خواهرم حجابتو رعایت کن.
باران رو عرش سنگینی میکنه.
فکر کنم برای دخترا متواضع تره بچمون
@baranis

آری اری من جلو دخترا ک ی فرشتم Big Grin
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
(13-02-2021، 15:49)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2021، 15:46)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ژر میدم تو بنداز از پنجره بیرون خب شروع میکنیم
اجتماعی ژرررررر
کار و فناوری ژرررررر
ریاضی لانتی جرررررررر
خب نوبت توعه

من :
اجتماعی پررررت
کار و فناوری پرررررت
ریاضی پررررررت
( دروس تجربیم بگو:/)

اه ولش کن ازشون حرف نزنیم بهتره میایم اینجا یکم استراحت کنیم بازم از درس حرف بزنیم بیخیال
منو باران رفتیم یه دور بزنیم باران ماشینو کوبید به دیوار
https://harfeto.timefriend.net/16404195783388
ناشناس بنویس برام(:
(13-02-2021، 15:51)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی چیز میگم جر بخورید Telegh_01
تو نت بزنید شوه
و سرچ هایی ک شده رو ببینید و اون سرچی ک جلوش نوشته نینی سایت رو ببینید Telegh_01

اسکرین شات بده. برای من هیچی نمیاد
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
(13-02-2021، 15:51)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2021، 15:48)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواهرم حجابتو رعایت کن.
باران رو عرش سنگینی میکنه.
فکر کنم برای دخترا متواضع تره بچمون
@baranis

اصن بهتر
تا اعتماد نداشته باشیم ( چ ب سقف ، چ ب عرش، چ ب نفس) نمی تونیم زندگی کنیم والا :/
Nashenas(:
 سپاس شده توسط Mohlek ، βάરãɲ
(13-02-2021، 15:52)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2021، 15:47)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عیب نداره شتخ بازیم دردسر داره دیگه
@rasha_rap
حسینم تگ کنم ببینه. بچه بی فیض نمونه

خودت میگی گاوی بعد ازش میپرسی گاوی مگه؟ وات در فاز

من کی گفتم گاوعِ؟ :/ بس گفتم گاوم شاخ دارع:/
( از این متعجب شدم ک خودشو گاو میدونع:/)
در ضمن وکیل وصیشی؟:/
راستی واقعنی آوا دخمل داییته؟
از خودش بپرس

(13-02-2021، 15:46)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخیر اشتباه میکنی تهش بارانه این اون وسطاس

من سنگینی میکنم ؟
من بیچاره و نظلوم یه گوشه نشستم به شما چیکار دارم؟
چشم ندارین ببینین جوون مردم خوشگل و خوش تیپ یه گوشه نشسته ؟
والا
ناشناس
(13-02-2021، 15:52)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گاوی مگِ؟

عارع دیگه
نمیدونستی ؟
هیییی پ اینجا چیکار میکنی؟
فلش جای آدم هاست بوخودا:/
Nashenas(:
 سپاس شده توسط Mohlek
(13-02-2021، 15:51)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-02-2021، 15:48)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چراSad
من تازه داشتم فاز میگرفتم ابرو مونو بردی من دیگه باهات هیجا نمیامممم بدوخونه
الان میرم پیش بابات میگم دیگع بهت ماشین نده عه Angry
اخه اجی دقیا همینجوری در شدم
بیشعور بهم‌گف ماشینی رو ک خودش دوبل پارک شده پارک دوبل کن(ن مجازه ن میشه اصلا)
منم هنگ کردم گفتم نمیشه گف لج نکن Sleepy
+
خواهر شکر خوردم ی بار دیگه بریم؟ تا تهران پاس میبرمت Big Grin

اهان
یا امام من اونجا فامیل دارم ابرومونو از اینکی هست بیشتر نبری
وایسا یه چیزی بپیچونم به سرو صورتم
بریم
https://harfeto.timefriend.net/16404195783388
ناشناس بنویس برام(:
 سپاس شده توسط βάરãɲ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 29 مهمان