امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.21
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بغض قلم ❥ .. (نسخه دهم)

نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد...
همون چند نفری که اطرافمون هستند...
آدم باشند کافیه
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ ، شـــقآیــق ، مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב ، Emmɑ ، єη∂ℓєѕѕღ ، ραтяιcια ، _Strawberry_
آگهی
يه سريام هستن تا نفع خودشون در ميون نباشه درميون نيستن!
 سپاس شده توسط ჩяσOσкєη ժяєαм ، شـــقآیــق ، مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב ، Emmɑ ، єη∂ℓєѕѕღ ، ραтяιcια ، _Strawberry_ ، ραяα∂ιѕe
گفت: هیچکس از دوری و نبود هیچکسی نمُرده، مُرده؟
تو دلم گفتم: مرده ها که زبونِ گفتن ندارن!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/17100514030732
 سپاس شده توسط ᴀʀмɪss ، ѕααяeη ، ραтяιcια ، مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב ، شـــقآیــق ، _Strawberry_
یکی از شجاعانه ترین تصمیماتی که باید توی زندگیت بگیری؛ اینه که اجازه بدی هر چیزی که قلب و روحت رو آزار میده بره..

ایمان به خدا اعتماد می‌آفریند، 
حتی زمانی که نقشه‌های او را نفهمی!
 سپاس شده توسط єη∂ℓєѕѕღ ، ραтяιcια ، شـــقآیــق ، _Strawberry_
دخــتـر کــ از ایــن کـارا نـمــیـکنـهـ....(:
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב ، ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ ، ραтяιcια ، شـــقآیــق ، єη∂ℓєѕѕღ ، моои
تو یه دونه آجر بزار؛من ده تا میزارم تو یکیشو بنداز من همشو خراب میکنم نمیدونم اسمش لجبازی یا هر چیه ولی من همینم( :
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط ѕααяeη ، مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב ، ραтяιcια ، єη∂ℓєѕѕღ ، _Strawberry_ ، моои
Photo 
بین خودمان باشد

هر شب
دور از چشمان دیگران
عکست را ،در حوض میبوسم
دلبر جان
شبها
فقط روی حیاط خانه ی من بتاب
میترسم عاشقت شوند(◍•ᴗ•◍)❤

ایمان به خدا اعتماد می‌آفریند، 
حتی زمانی که نقشه‌های او را نفهمی!
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، єη∂ℓєѕѕღ ، _Strawberry_ ، ᴀʀмɪss ، моои
آدما...هیچوقت اولین چیزارو یادشون نمیره...!
قبول داری؟
اولین معلم...
اولین باری که دست یه نفرو عاشقانه میگیری...
اولین رفیق...
اولین "جدایی" ^-^
 سپاس شده توسط єη∂ℓєѕѕღ ، _Strawberry_ ، مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב ، ᴀʀмɪss
ببین چه‌قدر منتظر موندیم!؟
منتظر موندیم برف بیاد ، آسانسور بیاد ، پیش بیاد ، فردا بیاد ، جوش بیاد، به دنیا بیاد، خوشش بیاد! خوشش بیاد ازمون !
منتظر موندیم دانلود شه ، شب شه، حاضر شه، پاییز شه، نرم شه، یازده شه، خشک شه، سرخ شه، پیدا شه !
منتظر موندیم ببینه، بشنوه، بخنده، برسه، بگه، بفهمه، بیاد! بیاد بمونه! بره! بره گم‌شه! منتظر موندیم یخ بزنه، زنگ بزنه، داد بزنه، صدا بزنه، شکوفه بزنه، در بزنه، پیانو بزنه، حرف بزنه ! حرف بزنه بگه چه مرگ‌شه !؟
ببین چه‌قدر منتظر موندیم !؟ نکنه بگیم "کدوم غذاتون زودتر از بقیه آماده می‌شه!؟ همونو بدین!" نکنه زندگی‌مون بشه کلکسیونِ چیزای زودتر !؟ نکنه دیگه حال نداشته باشیم منتظر بمونیم !؟ نکنه دیگه برامون مهم نباشه !؟ هی سوپِ قارچ بخوریم و سالادِ فصل !
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב ، ѕααяeη ، شـــقآیــق ، _Strawberry_ ، ᴀʀмɪss ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، *Aɴѕel* ، єη∂ℓєѕѕღ
هی مینوشتم...
هی رنگ میکردن...
هی مینوشتم...
هی رنگ میکردن...
هی مینوشتم...
هی رنگ میکردن
رنگ رنگ رنگ رنگ...
هی وصفت میکردم
هی رنگش میکردن!انگار میخواستن گذشته ای که مث میل داغ میخوره به پوستم و روحم و میسوزونه با رنگ از بین ببرن...هه
ولی من بازم نوشتم..
گفتن فراموشش کن گفتن گفتن اصن رو کاغذ بنویس بعد پرتش کن مثل موشکایی که تو دبستان با شوق و ذوق پرتش میکردی بره آسمون  پرواز کنه که آزاد باشه...
ولی من برای نوشتن فقد دیوار میخواستم..دیوار و نمیشه مث موشک دور انداخت تو رو نمیشه دور انداخت...
رو دیوار مینوشتم...
از دقدقه هام،از خنده هات،از نداشتنام،از بودنات،از از از تو...
از دار و ندارم از تو من مینوشتم....
هی مینوشتم... هه...احساس می کنم تموم واژه های پشت دیوار طلبکار نکام میکنن از همون پشت...
ولی من پشیمون نیستم(:!

۲۱:۱۹
#در اوج بیکاری!
آنسیل:>!
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Prometheus ، єη∂ℓєѕѕღ ، مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان