05-02-2021، 12:18
دختر خوبیه
|
《 تـصور ما از کاربران فلشخـور 》 |
||||||||||||||||||||||||||||||||
05-02-2021، 12:18
دختر خوبیه
05-02-2021، 12:30
بامزه://///
دنبال چسباندن افراد به هم:///// نسبت به اولین باری که اومده بهتر شده مهربون کمی ساده:/// خلاصه اینکه موفق باشی ![]()
07-02-2021، 17:55
تنها تصورم ازش اینه که همش تو اتاقش نشسته داره درس میخونه :////
07-02-2021، 17:57
خیلی شیطونه:/
خعب ۰-۰ اینم جمع بندی من ۰-۰
همشون درست بود حالا چخه ۰-۰ بابا من مقش دارم خو ۰-۰ حالا با اینکه همش درسته ولی چشوم دونه دونه میگم ۰-۰ اوهام بعله من شاگرد محشریم ۰-۰ به حرفای استادامم همیشه گوش میدم ۰-۰ دیوونه که نیستم قرصم نمیخورم والا ۰-۰ بعله هر کاری داشتین چارپایه در خدمتم ۰-۰ بعله چون به هم میاین و من خیلی تو این کار خبرم و درست میگم جفتتون میکنم ۰-۰ اتکمممممم پاره ی تنممممممم *-* ۰-۰ هوم چن بعدی شدم فک کنم متاسفانه... نمیدونم اسمشو میشه گذاشت که من مهربونم یا ن... نمیدونم ![]() حس میکنم آدمی شدم که دیگه لیاقت خل بودنو نداره... خل بودن خیلی مقام پاک و مقدسیه :") انیمه هم بعله طرفدار هزار آتیششم امیدوارم لیاقت آرمی بودنم داشته باشم (: دوست دارم با همه دوست باشم ولی نتونستم به این کار عمل کنم نه... من مادیو خیلی بیشتر دوست داشتم :") اوهام اسکیت بازیم خیلی خوبه ۰-۰ نخیرم من خیلیم بزرگمممم این هزار بار ۰-۰ ![]() با جنبه ام بعله ولی بیشتر جوگیر ۰-۰ میگن آدمو سگ بگیره جو نگیره ها ۰-۰ خعلی حساسم رو بچه هام ۰-۰ در ضمن این ۰-۰ بچمه ۰-۰ میدونم... همیشه کاری میکنم که حرص بخوری... و در عین حال از عذرخواهی کردن یه جوری طفره میرم منو ببخشش! نچ الان خوشحال نیستم ۰-۰ دیوونه که والا گفتم که قرصانمو نمیبینم ۰-۰ وایس ببینم مگ این جمع بندی نی من چرا دارم چت گونه باهاتون میحرفم @-@ اینجوری که تا ابد طول میکشهههه ۰-۰ عژباا قرصامو نخوردم برا همینه ۰-۰ خوش طبع و بامزه و شیطون و خوشحال بعلههههه ۰-۰ ![]() بعله من کارم از دوست داشتنیم گذشته ۰-۰ پر انرژیم تایید میشه ![]() ![]() بچه خوبی نیستم آدم بزرگ خوبیم ۰-۰ اوهام اوهام کلا من محشرم ۰-۰ ![]() من آدم بزرگ انجمنمممم ۰-۰ هوم جدیدا چرت و پرت گوییم کاملا زده بالا ها در حد گوریل ۰-۰ میگم که حرفام خعلی پیچیدس طول میکشه درک نمایید وگرنه من ک حرف بی ربط و نامفهوم نمیزنم ۰-۰ بعله بعله خعلی فعالم تو گ.آ اونم چون بی کارم والا ۰-۰ البته کار دارما انجام نمیدم ۰-۰ مثل الان ۰-۰ فک کنم خوش قلب و مهربون برام همچین یه نمه زیاده ۰-۰ من لیاقتشو ندارم لوسو قبول ندارم عاغا! ۰-۰ چرا؟ چون نیستم عاغا ۰-۰ بعله عاغا۰-۰ مهربانم قبول ندارم عاغا ۰-۰ اصن هر چی صدرا میگه غلطه عاغا ۰-۰ والا عاغا ۰-۰ وایس بزنم جلو ۰-۰ بریم بعدی ۰-۰ هر چی اونی چانم میگه واقنی درسته عاغا! (: ن واقنی درسته قبلن بهتر بودم بعله شاگرد گلیم خعلی ۰-۰ یاده هستم... اما خوش قبل نه... چیز قلب ۰-۰ نچ خیرم بزرگی درونم فعالهههه ۰-۰ بعله بسی شاد و سرخوش و جوگیرم ۰-۰ بعله رک رک مگه رودرواسی داریم ما ۰-۰ بعله درسته اوتاکوعم و امیدوارم آرمی خوبی باشم (: اکسواللللللللل ایولللللللللللللل حتما موخام بشممممم *-* بعله عاشق هیجانم و پر انرژیم اما چرت و پرتم زیاد میگویم ۰-۰ شیطون که ن ولی فرشتم ۰-۰ ![]() موهامم بعله بسی بلنده ۰-۰ ![]() نه دختر خوب نیستم عالیم ۰-۰ بامزه... اوم فک کنم اوهام ۰-۰ این صد بار به هم میاین خوووو ۰-۰ عه بهتر شدم؟؟ نمد والا ۰-۰ مهربانم سعی میکنم لیاقت این کلمه رو داشته باشم ۰-۰ کمی چیه خعلی ساده ۰-۰ تند تند هی ایسگا میشم ۰-۰/: بعله الانم تو اتاق نشستم دارم درس میخونم ۰-۰ /: چشات ندید اشتباه نوشتی شیطون ن فرشته فرزندم اصن حوری الهیییییییی ۰-۰ آخیشششش الحمدالله بالاخره تموم شدا کمرم خشکید ۰-۰ بد نشستم ۰-۰ خعب دوباره مث اینکه یادم رفت و آخرش چت گونه حرفیدم ۰-۰///: چرا آخه /: آخر به کدامین گناه ۰-۰ &^& حال ویرایشم ندارم ک ۰-۰/: الانم ک دارم مینویسم دارم گند میزنم ک ۰-۰ مث الان ۰-۰ یا الان ۰-۰ یا الان تر ۰-۰ مثتمشنثذمنشدذ خلاصه وللش بهش فک کنم تا صب ادامه میدم ۰-۰/: مث الان ۰-۰ یا الان ۰-۰ =///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// خعب بساتمو جم کنم کمتر نوبت نفر بعدیه تا الانم جاشو قورتیدم نشستم دارم چرت و پرت میگم ۰-۰ مث الان خاعک تو مخم ۰-۰ :/// اهم ۰-۰ همه چیزایی که گفتین درست بود ۰-۰ به غیر حرفای صدرا ۰-۰ و اون لوسه ۰-۰ بقیش حله عاغا ۰-۰ از اولم گفتم همش درسته ها گوش نکردین الان دارین این طومار چرت و پرتو میخونین... البته خیلیاتونم شاید حوصلتون نکشه یخونین ۰-۰ به هر حال چه از اونایی که نظرشونو گفتن و چه اونایی که تنبلیشون اومد نگفتن ولی تو ذهنشون دربارم نظری دارن ممنانم ۰-۰ ![]() ![]() از اوناییم که اینو دیدن ولی نظری ندارنم ممنانم ۰-۰ اونایی که ندیدنم ممنانم ۰-۰ کلا از همتون ممنانم ۰-۰ و اینکه سعی میکنم همیشه آدمی باشم که واقنی لیاقت کلمه خوب ، مهربون ، خوش قلب ، شاد و پرانرژی و خل رو داشته باشه ![]() ایشالا هر آرزو و سلامتی که برام کردین صد برابرش بهم برگرده ۰-۰ چیه غلط املایی نیستا واقنی به خودم برگرده ۰-۰ حالا شاید یک صدمشو دادم بهتون قول نمیدم ۰-۰/: همین که سایم بالا سرتون باشه بستونه دیگه چه خبره چقد موقعیت های عالی میخواهید؟؟ ۰-۰ و اینکه بدونین همتونو صد برابر از اونقدی که دوسم دارین دوستون دارم (((: ![]() اوناییم که دوسم ندارین بخدا کارتون اشتباهه ۰-۰ توبه کنید ۰-۰ اون صد برابرم رو شما اثر نداره زیرا طبق کلاس ریاضی سوم و ضربش صفر ضرب صد مساوی است با صفر عاغا ۰-۰ پس دوسم داشته باشین تا دوستون داشته باشم مفتی ک نمیشه ۰-۰ د هه ۰-۰ دیگه خیلی دارم حرف میزنم ۰-۰ امیدوارم این طومارو بخونین و بدونین هیچی تو دلم نیست ۰-۰ امیدوارم همیشه بخندین و بخندونمتمون ۰-۰ آرزوهاتونم که صد برابر مال خودمه ۰-۰ خودتون تلاش کنید به آرزوهاتون برسید ۰-۰ عاشق همتون بیدم مرسی که هستین (: ![]() ![]() ![]() خب حالا چخه برین بای ۰-۰ =/ عه چقد زیاد شد ۰-۰ =/ بغلی بیا نوبت توعه ۰-۰
با حضور: @"leιтo" ^_^
08-02-2021، 18:32
(آخرین ویرایش در این ارسال: 08-02-2021، 18:56، توسط _Strawberry_.)
خب. سلام ک قبلا دادم. بریم سر اصل مطلب
رامونا جونم دختر خیلی خوبیه بامزه با ادب خوشگل باجنبه خیلی دوس داشتی. اصن همه چی تمومه*-* من ک خیلی دوسش دارم. واقعا وقتی باهاش حرف میزنم کلا حالمو خوب میکنه حسایه منفی رو ازم دور میکنه عزیز دلم ![]() از اینکه هستی ممنونم خوشگل خانوم^^ منم همیشه. پیشت هستم گلم امیدوارم به همه ارزوهات برسی*-* انشالله لیتو روهم از نزدیک ببینی ![]() همیشه شادباشی. عزیزم ![]()
:-) وایییی ببین نوبت کی شده
![]() دختر خوبیه یعنی عالیه خیلی دوسش دارم تو بدترین شرایط کنارم بود ![]() کلی میخندیم با کلی دیونه بازی و اهنگامون ![]() ببخشید بعضی وقتا اذیتت میکنم ![]() پروعه به روش نمی یارم خودش گفته :/ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() فقط هم اهنگ های رپ و پاپ دوس داره ![]() یه دختر ناز و دوس داشتی و ملوس ![]() خیلی مهربونه خیلی ![]() ![]() خب خب دیگه بسه خودتون میشناسینش اکثرا خیلی گله ![]() عزیزم امیدوارم هر جا که هستی سلامت و همه ی ارزوهات خاطره های خوبی شن برات ![]() ![]() ![]()
08-02-2021، 19:04
رامونا خانوم گل
اگ خودش سر صحبت و باز نمیکرد شاید هیچ وقت باهاش آشنایی نداشتم :دی مهربونه دختر خاکی و خوش زبونیه برعکس خیلیا نچسب نیس، ادم خوشش میاد باهاش ح بزنه (: موفق باشی خانم خانما درسات و بخون عالی باشی همش... luv U
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|