07-02-2021، 23:09
بزرگترین اشتباه در استخدام افراد این است که بیش از اندازه روی استعدادهای فرد تمرکز کنی و شخصیت او را به اندازه کافی بررسی نکنی. من فکر می کنم این مهم است که فرد، قلب مهربانی داشته باشد.
|
بغض قلم ❥ .. (نسخه دهم) |
||||||||||||||||||||||||||||||||
07-02-2021، 23:09
بزرگترین اشتباه در استخدام افراد این است که بیش از اندازه روی استعدادهای فرد تمرکز کنی و شخصیت او را به اندازه کافی بررسی نکنی. من فکر می کنم این مهم است که فرد، قلب مهربانی داشته باشد.
07-02-2021، 23:16
گرون زندگے میڪنیم ولے مفت میمیریم
خیلی وقته محکومیم به نفس کشیدن (:
07-02-2021، 23:19
ما انسان ها مثل مدادرنگی هستیم...
شاید رنگ مورده علاقه یکدیگر نباشیم!!! اما روزی...برای کامل کردن نقاشیمان به دنبال هم خواهیم گشت...به شرطی که همدیگر را تا حد نابودی نتراشیده باشیم
ﻣﮕـــــــﺮ ﭼﻘـــﺪﺭ ﻋـُـــﻤﺮ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ
ﮐﻪ ﺩﯾــــــــﻮﺍﻧﻪ ﯼ قصه ی عشق ﻧﺒــــــــﺎﺷﯿــــﻢ... ﺁﺩﻣﯿﺰﺍﺩ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﮕﺮ... ﺷﻮﺧﯽ ﺷﻮﺧﯽ ﻋﺎﺷــﻖ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ... يكدفعه، ﻗﻠﺒﺶ ﺭﺍ ﺟﺎ می گـذﺍﺭﺩ... ﺟﺪﯼ ﺟﺪﯼ ﻣﯿﻤﯿﺮﺩ ... اما درایـن میان ﮔﺎﻩ ﻣﯿﺘﻮﺍﻥ ﺗﻤﺎﻡ ﺯﻧـﺪﮔﯽ ﺭﺍﺩﺭﺁﻏﻮﺵ ﮔﺮﻓﺖ ﻓﻘﻂ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ... ﺗﻤﺎﻡ ﺯﻧـﺪﮔﯿﺖ... ﯾـﮏ ﻧﻔـﺮ ﺑﺎﺷـﺪ... ❣
08-02-2021، 0:14
گاهی دوستت دارم ها بی فایده اند....
مثل موفق باشیدهای انتهای برگه امتحانی!!
08-02-2021، 0:19
بعضی وقتا ، خدا بعضی از آدما رو دوباره برمیگردونه تو زندگیتون تا تست تون کنه ببینید هنوز احمقید یا نه!
08-02-2021، 1:04
≛ من پیتزامم که سرد میشه میندازمش دور
حالا تو هی سرد باش ببینم به کجا میرسی !
08-02-2021، 1:06
شدم مثل دست خط دکترها
نه کسی می تواند بخواندم، نه کسی میفهمدم!!
08-02-2021، 4:50
محبوب من!
حرف هایی است همچون لیموشیرین؛ به هنگام نگوییم تلخ می شوند! مصایبی هم هست که اگر به هنگامِ پریشانی بازی نکنی خنده دار می شوند؛ مثل گفتن از عشق وقتی که مژه هایت سفید شده یا هنگامی که رو به آخرین غروب نشسته ای ......♡
08-02-2021، 13:07
در این روزها هرچی ساده تر قشنگتر(:
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|