امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.63
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه 403

(07-02-2021، 22:45)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2021، 22:44)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه ینی عقدم ن؟۰-۰/:
پس مستقیم میفرستمتون خونتون ۰-۰ ///:
نننننن اونم نمیخام
اصن اونو بیخی ب جز اون با هرکی میخای شیپم کن/:اصن مانکی هم میتونی/:

ایول حله معامله جوشه دیگه داره بخار میشه آبش از شدت جوشیدن ۰-۰
وایس اسکرین بگیرم اصن ۰-۰
نانااااااااااای حالا با هر بنی بشری خاستم شیپت میکنم یاع یاع یااااااعععع 0-0
آگهی
(07-02-2021، 22:47)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2021، 22:45)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نننننن اونم نمیخام
اصن اونو بیخی ب جز اون با هرکی میخای شیپم کن/:اصن مانکی هم میتونی/:

اوک فقط جز اون مرسی//:
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷
(07-02-2021، 22:48)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2021، 22:47)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوک فقط جز اون مرسی//:

خواهش خدا منو از بزرگی کم نکنه ۰-۰ /:
 سپاس شده توسط Emmɑ
(07-02-2021، 22:46)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2021، 21:59)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو گ.آ از وقتی اومدم
حسین سه بار بهترین ارسال کننده بود
خودم دو بار
آوا و صدرا یه بار .-.
بقیه یادم نی ....

من دومین بارع ک میبینم بهترین ارسال کنندم فک کنم قبلا هم بهترین ارسال کننده شده بودم ولی خبر ندارم

ناموصا دو بار بهترین ارسال کننده شدی ؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://sweet.ifilo.net/video/TVRNNU9TOHhNUzh4T0E9PQ==/TUVkb1kxbGlOUT09/IHSz-240.mp4
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
(07-02-2021، 22:46)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2021، 22:41)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امشب تا صب نمیزارم بخوابی بدان و آگاه باش انقده شکنجت میکنم تا اعتراف کنی اون شازده کی بوووود ۰-۰ /:

میخوای حرصت بدم؟! خخخخ
برو تا خودتو شکنجه ندادم
یچیزی بده به نفعم باشه لوش بدم .-.

نچ هار هر هور .__./:
۰---۰
چی میخای ای آدم مادی و پولی؟؟ ۰-۰ /:
(07-02-2021، 22:38)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2021، 22:37)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره 40

من ک حرفی ندارم
شروع کن^_^
من سکوت میکنم چون خستم
تو ب دلیل سکوت بی ادبانه  بزن بن کنTelegh_08

سکو بهترین کار تو دعواست، افرین تحسینت میکنم Telegh_08

(07-02-2021، 22:39)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2021، 22:36)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا عالی بود 999

حاجی واست شر گفتم لااقل یه سپاس میزدی زیرش
بمولا

بی ادبیمو عفو کن سلطان.
اونقدر شعرت زیبا بود که بابتش حاضرم همه موضوعاتو سپاس کنم !
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط Mohlek ، βάરãɲ
(07-02-2021، 22:51)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2021، 22:38)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ک حرفی ندارم
شروع کن^_^
من سکوت میکنم چون خستم
تو ب دلیل سکوت بی ادبانه  بزن بن کنTelegh_08

سکو بهترین کار تو دعواست، افرین تحسینت میکنم Telegh_08

(07-02-2021، 22:39)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی واست شر گفتم لااقل یه سپاس میزدی زیرش
بمولا

بی ادبیمو عفو کن سلطان.
اونقدر شعرت زیبا بود که بابتش حاضرم همه موضوعاتو سپاس کنم !
اگه میدونستم انقد خوشحال میشی هر روز واست یه دو بیتی میزدم حالشو ببری Telegh_01
ناشناس
 سپاس شده توسط م‍حمّد
@"★ɢʟᴏʀɪᴀ★"
سیاست نداری به مولا!!
اون نمیدونست اون کیه تو گفتی میتونه با همه شیپت کنه .-.
فردا با آرش شیپت کرد میفهمی

+ اون آهنگ (ایچیرم من) رو بزار فیضشو ببریم (:
Brick 
(11-01-2021، 12:12)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-12-2020، 20:18)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علت اینکه ایران واکسن کرونا نخریده است لو رفت 

به گزارش ایران ناز واکسن کرونا در کشورهای زیادی توزیع و تزریق آن آغاز شده است . کشورهایی نظیر عربستان و امارات به صورت رایگان واکسن کرونا را به مردمشان ارائه میدهند . تمام کشورهای دنیا واکسن های تایید شده کرونا را پیش خرید کرده و به مردمشان میرسانند اما ایران نتوانسته است هیچ واکسنی برای کرونا بخرد.علی مطهری نماینده پیشین مجلس ایران، می‌گوید به خاطر اين كه ایران در ليست سياه اف ای تی اف قرار دارد نتوانسته است پول خرید واکسن خارجی کرونا را واریز کند.

او در پستی در توییتر نوشت: “به خاطر اين كه در ليست سياه اف ای تی اف قرار داريم نتوانستيم پنجاه ميليون دلار مبلغ سهميه ايران از واكسن كرونای سازمان جهانی بهداشت برای هشت ميليون ايرانی را منتقل كنيم و سهميه ايران باطل شد.مجمع تشخيص مصلحت نظام بايد پاسخگو باشد”.

گفتگوی ازاد نسخه 403 159

در روزهای گذشته اظهارات ضد و نقیضی در باره خرید واکسن از طریق “کوواکس” مطرح شدند.

در حالیکه عبدالناصر همتی رئیس بانک مرکزی ایران گفت واریز ارز به حساب سازمان بهداشت جهانی به مجوز وزارت دارایی آمریکا نیاز دارد و این کار “با مانع مواجه شده است” اما ناصر ریاحی رئیس اتحادیه واردکنندگان داروی اما این موضوع را رد کرد و گفت برای خرید واکسن کوواکس “هیچ مشکلی” وجود ندارد.

فکرکنم الان همه فهمیدن دلیل خرید دارو یا واکسن تحریم نیست!

همیشه اوایل یک اتفاق فاجعه و ازپس به موضوعی برنمیان شایع میزارن و ضعف و میزارن پای دشمن و بدخواه این موضوع هم دقیقا برای اوایل ساخت واکسن بود و صرفا یک وقت خریدن محسوب میشه بنظر من 
حالا هم ورق برگشت تاالان
ایمان به خدا اعتماد می‌آفریند،
حتی زمانی که نقشه‌های او را نفهمی!
گفتگوی ازاد نسخه 403 159
ای آدم مادی و پولی تصمیم نگرفتی چه میخواهی ۰-۰؟؟ /:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 28 مهمان