امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.63
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه 403

(07-02-2021، 15:17)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2021، 15:13)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لازم نیست کسی به کسی ثابت کنه کی هست و کی نیست !
همین الانشم من میدونم کی گاو کشه و کی نیست !
* رو این ارسال ریپ نزنید

بگو کیه Telegh_01

منم |:
مگه نه داش ممد؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Love
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(: ♡
*-*

سپاس شده توسط م‍حمّد
آگهی
(07-02-2021، 15:17)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2021، 15:13)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لازم نیست کسی به کسی ثابت کنه کی هست و کی نیست !
همین الانشم من میدونم کی گاو کشه و کی نیست !
* رو این ارسال ریپ نزنید

بگو کیه Telegh_01

خودت :-|
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

Telegh_01
(07-02-2021، 15:16)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بسه دیگه :/// اه اه اه :/
هی اینا ادامه میدن :/
پریناز جونم ن تو گاو کشی نه آجی بارانم
باران تموم کرد توعم تموم کن لطفا
اگر باران گاوکش بود خیلی وقت پیش فهمیده بودیم انقد تهمت نزن لطفا
آجی بارانم ما میدونیم تو گاوکش نیستی پرینازم نیست نیاز نیست نگران باشی
پس جفتتون زیپو بکشین بتمرگین تا جوش نیوردم :////////////////////////

جوش بیار تا گزارشت کنم Telegh_01
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷
(07-02-2021، 15:19)❄Parᴉnaz❄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممد گاو کش مرد تموم شد رفت این مهمانی که داره گفنوگوی آزادو میخونه ممد گاو کشه داره هر هر میخنده که ما رو بهجون هم انداخته

ای خداااااااااااااا مرااااااااا گاااااااااااو نمااااااااااااااااااا ۰-۰ ://////////
نه آجی اونم نیس فک کنم :/

(07-02-2021، 15:19)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2021، 15:16)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بسه دیگه :/// اه اه اه :/
هی اینا ادامه میدن :/
پریناز جونم ن تو گاو کشی نه آجی بارانم
باران تموم کرد توعم تموم کن لطفا
اگر باران گاوکش بود خیلی وقت پیش فهمیده بودیم انقد تهمت نزن لطفا
آجی بارانم ما میدونیم تو گاوکش نیستی پرینازم نیست نیاز نیست نگران باشی
پس جفتتون زیپو بکشین بتمرگین تا جوش نیوردم :////////////////////////

جوش بیار تا گزارشت کنم Telegh_01

بتمرگ بچه د هه ۰-۰ شکلک ندارههههههه :////////////
(07-02-2021، 15:18)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2021، 15:14)❄Parᴉnaz❄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با کمال میل منتظرم

ممد گاو کش خرین باری که اومده بود گفته بود یه اکانت فیک دخت میزنه و با اون میره هزار تا غلط دیگه میکنه ,
از قضا یه دختری بعد از اون اومده تو انجمن که مستقیما اومده تو چتروم و داره فعالیت میکنه
جالب اینجاس که وحید و پرهام رو الگوی خود میدونه در حالی که یه فرد تازه وارد اینارو نمیشناسه !
فک میکنی با بچه طرفی حاجی ؟
ضمنا دلیل حمایت کردنت از من هم اینه که آخرین باری که اکانت زد هبودی , اومدم گفتم بهتره بقیه دست از سرت بردارن و تو هم بیای مث کاربر عادی تو این انجمن باشی
بخاطر همین هم داری ازم حمایت میکنی
لعنتی کجا بودیSad

هق هق crying
اینا ب من گفتن گاو کش
از همشون ناراحتمSad
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב ، Mohlek ، Mohlek
There is an imposter among us   Bd9
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط Волшебник ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
عا/:
ممد گاوکشو درد ممد گاوکشو کوفت
تمومش کنین دیگ خب اصن من ممد گاوکشم///:
چیکارمیکنین مثلا هن؟/:
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، ᗩᐯᗩ⁷
(07-02-2021، 15:22)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عا/:
ممد گاوکشو درد ممد گاوکشو کوفت
تمومش کنین دیگ خب اصن من ممد گاوکشم///:
چیکارمیکنین مثلا هن؟/:

هوم منم خواهرشم کبری بز ۰-۰ ://
Bb7

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان