امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲

(06-02-2021، 9:46)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2021، 9:44)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو اینجا چیز دیگه ای هم واسه دلخوشی داری؟ مثلا میخوای بری# بزنی یا $ بزنی؟

دلخوشی من همون بود که رفت
رفت ؟ به سگ اصحاب کهف که رفت
والا
فعلا هم دلخوشیم به اون کوله بار محبتیه که توی کمدم دارم و به وقتش میزارم روی دوشم و از این آبادی میزنم به چاک

تف://
چقد شر گفتم :///

ببین به نظرم تو کلا با دخترا حرف هم نزن.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آگهی
(06-02-2021، 9:42)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2021، 9:41)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ثبت لحظه تاریخی

99/11/18

رلم کات کرد :/

نتیجه گیری :پشیمون شدم دیگه رل نمیزنم

علی برکت الله

چه کردی که کات کرد؟
یکی هم نیست باهاش رل بزنیم کات کنیم

دوستش باهاش لج کرد بخاطر من کات کرد :/
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
(06-02-2021، 9:48)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2021، 9:42)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه کردی که کات کرد؟

کسی که دوستشو به دوست پسرش ترجیح بده لیاقت نداره به خاطرش ناراحت بشی
(06-02-2021، 9:47)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2021، 9:46)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلخوشی من همون بود که رفت
رفت ؟ به سگ اصحاب کهف که رفت
والا
فعلا هم دلخوشیم به اون کوله بار محبتیه که توی کمدم دارم و به وقتش میزارم روی دوشم و از این آبادی میزنم به چاک

تف://
چقد شر گفتم :///

ببین به نظرم تو کلا با دخترا حرف هم نزن.
میگم دیگه کلا با اون محیطا سازگار نیستم ,
الان اگه با یکی رل بزنم بعد بگه میخوام باهات کات کنم فورا سیم کشیم میریزه به هم چارتا فوش خار مادر بش میدم ,
دست خودمم نیس
به واسطه تجربیاتی که داشتم کلا دلیلی نمیبینم که بخوام ناز دو تا دخترو بکشم که دارن روزی هزار جا میدن و قبل از من با 60 نفر دیگه بودن
ناشناس
(06-02-2021، 8:50)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2021، 8:48)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوش به حال شما دخترا لازم نیست برید سربازی
:////فقط تو این مورد خوش به حالمونه:////

(06-02-2021، 8:48)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استاد چه کنم زیاد حرف میزنم تایپمم اینجوری شده ۰-۰
انقده ام با این لپ تاپه ور رفتم عینهو این هکر مکرا فاز میگیرم تایپ میکنم ۰-۰ :////
ولی تف که با گوشی تو هیچ سایتی نمیتونم بنویسم اصن حس میکنم زنجیر شدم بوخودا ۰-۰ ://///

ژووووووووووووووووووووووووووووووووووون
اره با گوشی بده:////سخته

هوم آری تمام جدم میاد جلو چشم ۰-۰ :///
البته فک کنم ایراد از گوشی منه :"/////////

(06-02-2021، 9:12)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2021، 9:04)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوش به حالت اونی چان &^&
من در حسرت این موندم عینهو این فیلما این دختر خفن مفنا هستن میرن گاوصندوق خالی میکنن بعد یهو یه نگهبان گندله عینهو گوریل بیاد من تیر بزنمش بعدم کل پولارو هپلی هپو کنم برم خونمون &^&
اصن من میخام بزرگ شدم گاو صندوق خالی کنم ۰-۰

خودم تیرت میکنم

@Musalick
طفلکی شمارو نمیبرن تیر بزنید.

ای بابا ۰-۰ ما کلا از خونواده شانس نداریما ۰-۰
بابام که اونجوری به من ظلم میکنه مرا فرزند نامشروع و نحس میدونه اینم از داداشم میخاد تیرم کنه ۰-۰ ://// هخخخخخخ
(06-02-2021، 9:49)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2021، 9:48)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوست صمیمیش بود

ناراحت ک نشدم

فقط اینکع چرا انقدر زود؟

۲۴ ساعت هم طول نکشید

چه کردی که کات کرد؟

عژب ۰-۰ :///////
(06-02-2021، 9:54)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو مسترای مش رجب :/
(06-02-2021، 9:54)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2021، 9:49)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوست صمیمیش بود

ناراحت ک نشدم

فقط اینکع چرا انقدر زود؟

۲۴ ساعت هم طول نکشید

لاشی بگو ایسگا کردی دیگه
(06-02-2021، 9:54)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوست صمیمیش بود

ناراحت ک نشدم

فقط اینکع چرا انقدر زود؟

۲۴ ساعت هم طول نکشید

عب نداره ۰-۰ بزرگ میشی... یادت میرهههه ://// بعدا برا زن و بچت تعریف کن تجربه شه براشون ۰-۰:////

(06-02-2021، 9:56)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2021، 9:54)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو مسترای مش رجب :/

آی کیو برم تو دسشویی مردونه چه غلطی بخورم هان۰-۰ بی تر ادب من و چه به این کارا من پاکمممم ۰-۰ :////
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان