امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲

(05-02-2021، 22:05)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2021، 22:03)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این حرفت نشون میده هیچی نفهمیدی ازش :/

هییی ت یکی گیر نده حس هیچی نی امشب:/

(05-02-2021، 22:05)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انسانی ://///

اهان همینع پس:/

:///////////////// گریه کن راحت میشی
آگهی
(05-02-2021، 22:02)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2021، 22:00)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره دیگه گفتم باز بیام اینجا میگن این ممد و ..
ولش بگذریم^_^

ناموصن نگفتی =\

تقصیر خودته خواهری

اشکال نداره الان کسی نیس ک‌بگه
همه اف شدن*_*
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
(05-02-2021، 22:07)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2021، 22:05)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گریه ام نمیاد:/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Nashenas(:
(05-02-2021، 22:03)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2021، 22:02)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اما من میدونم چمه^_^
ولش دختر شادی بهتره(وی خودش حتا آواتار خود را تغیر داده)♡
هییی چی بگم:/

(05-02-2021، 22:02)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اما من میدونم چمه^_^
ولش دختر شادی بهتره(وی خودش حتا آواتار خود را تغیر داده)♡
هییی چی بگم:/

هچ^_^
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط моои
(05-02-2021، 22:06)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2021، 22:04)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسام هوی :/

صد دفه گفتم اگه با منی بزن یه تگی چیزی بکن ؛
یا اصن یه ندا بده بفهمیم
حالا بشین فکر کن : )))

حال ندارم تگت کنم :/
من فکرامو خیلی وقته کردم :// دیگه پیرشدیم
 سپاس شده توسط Mohlek

(05-02-2021، 22:03)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این حرفت نشون میده هیچی نفهمیدی ازش :/

(05-02-2021، 22:05)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انسانی ://///

ن حاجی ما فقط رشتمون انسانیه
وگرنه هر روز داریم درس زندگی میخونیم و غم امتحان میدیم...
شاد باش باو بیخیال
کنکورو و زندگیو درس همش مال بهتر شدن توعه
اگه فک میکنی بدون اینا راحت تری پس بزن بیرون از اینا
بزار کیف بده بهت والا بمولا

(05-02-2021، 22:08)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2021، 22:06)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صد دفه گفتم اگه با منی بزن یه تگی چیزی بکن ؛
یا اصن یه ندا بده بفهمیم
حالا بشین فکر کن  : )))

آخر گشادی تا چه حد ؟ xD
ناموصا مغزت زخم نشد انقد فک کردی ؟
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus ، βάરãɲ ، моои
(05-02-2021، 22:07)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2021، 22:07)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گریه ام نمیاد:/

:/ اهنگ مرگ علی سورنارو گوش بده :/ اهنگ ترک علی سورنا :/ نفس علی سورنا :/
همه من...تنگی نفس...دارم شایع :/
به شخصه.پای این اهنگا بسیار زیاد زار زده ام
 سپاس شده توسط моои
(05-02-2021، 22:08)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاد باش باو بیخیال

نع اتفاقا زندگیم با همینا قراره قشنگ و رویایی شع
ولی امشب ب خاطر ی چیز دیگع یهویی غمگین شدم:/
( ولیکن کلا میشع گف دختر شادیم)
Nashenas(:
 سپاس شده توسط Mohlek ، βάરãɲ
(05-02-2021، 18:02)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2021، 14:16)وحید.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

I'm not gay |=

میدونم

آفرین
Love
(: ♡
*-*

(05-02-2021، 22:08)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاد باش باو بیخیال

(05-02-2021، 22:08)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخر گشادی تا چه حد ؟ xD
ناموصا مغزت زخم نشد انقد فک کردی ؟

میگم که فکرامو کردم...دیگه از ما گذشته :/ ترک فکر کردم :////
 سپاس شده توسط Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان