امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲

(05-02-2021، 19:22)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2021، 19:09)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پروردگارا...
اگه میشه یه عنایتی بفرما و ما رو نجات بده...
خدا تو رو زده اگه میخواست نجاتت میداد...
اگه آرمی بودن اشتباهه،من دارم زیباترین اشتباه زندگیمو انجام میدم
بهتره چیزای بهترو دعا کنی
مثلا ذهنت انقدر کثیف نباشه!!

دارع دعا میکنه هر کی ضد جیزی ک دوست دارع نگه هیترو اینا

الان رومن هزار تا مخالف داره ولی ما ب هیچکدومشون نمیگیم هیتر
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط Mohlek ، جنتی
آگهی
من خودم ضد آنتی هام
به آنتی ها هیتر نگفتم و بدون اگه بگم حقمه!!
غلط میکنن آنتی بی تی اس یا کی پاپن :/

(05-02-2021، 20:29)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2021، 19:22)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا تو رو زده اگه میخواست نجاتت میداد...
اگه آرمی بودن اشتباهه،من دارم زیباترین اشتباه زندگیمو انجام میدم
بهتره چیزای بهترو دعا کنی
مثلا ذهنت انقدر کثیف نباشه!!

دارع دعا میکنه هر کی ضد جیزی ک دوست دارع نگه هیترو اینا

الان رومن هزار تا مخالف داره ولی ما ب هیچکدومشون نمیگیم هیتر
یه کلامم از مادرعروس :/
آخه رومن کیه که ضد داشته باشه :/
اینایی که آنتی بی تی اسن از حسادته (:
@"leιтo"
چطوری ژیگرم؟ .-.
 سپاس شده توسط ѕααяeη
آقا تا اطلاع ثانویتون بگم من از هیتر و بی تی اس و اینا کلا نه سر در میارم
نه خوشم میاد
نه دوست دارم خوشم بیاد
انقد بم نگین هیتر و اینا
اگه هر از گاهی چارتا چرت و پرت میپرونم بخاطر اینه که ساییدین منو با این بی تی اس
هی میایم میبینیم دارین درباره اینا بحث میکنین , این وسط اگه حرف بزنیم میگین هیتر
اگه حرف نزنیم میگین داری زیرابی میری !

ناموصا بیخیال شین ,
اگرم بهترین اشتباه زندگیتونو انجام میدین بدونین اون زمان که ما از این جمله های خوشگل و سنگین و مفهومی درست میکردیم شما یه حهفته صبحی بودین یه هفته بعد از ظهری ,
من خودم ختم این داستانام پس انقد جلوی من فاز بچه بالا نگیرین که اصلا حال و حوصله ندارم ,
الان من هی میگم حال این مسخره بازیا رو ندارم بعد میان بم میگن تهوینگو اینا ,
ول کنین دیگه خداییش فهمیدیم bts خوب میخونه ,
همین کم مونده بود شما تو انجمن فلشخورم بیاین فن بازی در بیارین ,
تا یه چیز میگیم میگن به سلایق دیگران توهین نکنین خو حاجی دیگران با سلایقشون ساییدن ما رو ,

ضمنا اخیرا مشاهده شده که برخی دوستان به من میگن ذهنت کثیفه
از ممد گاو کش بد تری
و...

اتفاقا قبول دارم ,
همه اینارو قبول دارم ,
ولی عوضش آدمم , همینم خیلیاتون نیستین فقط اسمشو یدک میکشین
و اگه من خیلی ذهنم کثیفه
اگه آدم آشغالیم
اگه خدا زدم
میتونین بع پروپام نپیچین
یه دلیلی هم داره که من اینم و الان اینجام که نمیخوام وارد این بحثام بشم 
خلاصه کلام که دگه دس از سر ما بردارین 
حله ؟

@"BTS.ARMY"
@"爪尺.山丨几几乇尺"
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط моои ، جنتی
ی بنده خدا دختری یا پسر؟
Nashenas(:
 سپاس شده توسط Mohlek
(05-02-2021، 21:14)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی بنده خدا دختری یا پسر؟

یه پسر خوب : )
ناشناس
(05-02-2021، 21:14)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2021، 21:14)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی بنده خدا دختری یا پسر؟

چند سالته پسر خوووووب؟
اسمت؟
Nashenas(:
(05-02-2021، 21:15)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2021، 21:14)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چند سالته پسر خوووووب؟
اسمت؟

16 سال بیش ندارم : )
امیرحسامم : )
ناشناس
(05-02-2021، 21:15)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2021، 21:15)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چند سالته پسر خوووووب؟
اسمت؟

هوم ی سال کوچکتر از منی :/
خوشبختم
Nashenas(:
(05-02-2021، 21:16)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2021، 21:15)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوم ی سال کوچکتر از منی :/
خوشبختم
16 سالگی کلا سن داغونیه
نمیدونی بچه ای؟
بزرگ شدی ؟
و احساس میکنم 17 سالگی از اینم داغون تره :////
ناشناس

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان