امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲

من الان عالیممممممممممممم ://///
دلم میخواد از خوشحالی خودمو بکشممممممم :////////////////
من آروووووومم ://////
آگهی
(05-02-2021، 18:09)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2021، 18:06)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"AVA_MADI*"

همین الان رفیقم پروفایل ست کردنو دید فک کرد فن لیسام /=

پس پاکش کن ۰-۰
شیپ ویمین یا جیکوک یا ویکوک که خعلی بهترنننن اونو بزار خو ۰-۰ ://

(05-02-2021، 18:09)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=486&page=161

عشق انقد تو اعما وجودم زیاده که لامصب داری لبریز میشه  Telegh_02

پریناز به تهیونگ من نظر داره؟؟ ۰-۰ هعییییییییی :////////////
شیپ کار خوبی نیست :///
انیمه هاتو شیپ کن با پسرا چیکار داری Angry
(05-02-2021، 18:13)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2021، 18:09)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس پاکش کن ۰-۰

هن ؟

هیچی فرزندم خودتو درگیر نکن فقط بدون من و پریناز الان جفتمون بایسمون تهیونگههههه &^& ://///
(05-02-2021، 18:14)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2021، 18:13)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هن ؟

هیچی فرزندم خودتو درگیر نکن فقط بدون من و پریناز الان جفتمون بایسمون تهیونگههههه &^& ://///

پریناز کیه ؟
تیهوینگ چیه ؟
آقا چیه داستان ؟
یکی شفاف سازی کنه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
تهیونگ مال تو نیست Angry
مال خودمه Angry
اگرم مال من نباشه متعلق به همه آرمی هاست Angry
دیگه نبینما عه :/
(05-02-2021، 18:14)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس پاکش کن ۰-۰

شیپ کار خوبی نیست :///
انیمه هاتو شیپ کن با پسرا چیکار داری Angry

شیپ نمیکنم اینا فرند شیپه میگم اگرم قراره سرشون همچین بلاییو بیاری لااقل اینجوری شیپشون کنه کمتر به غرور و شخصیتم بر میخوره تا با لیسا شیپش کنه ۰-۰ ://///

(05-02-2021، 18:06)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"AVA_MADI*"

همین الان رفیقم پروفایل ست کردنو دید فک کرد فن لیسام /=

پس پاکش کن ۰-۰

(05-02-2021، 18:09)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=486&page=161

عشق انقد تو اعما وجودم زیاده که لامصب داری لبریز میشه  Telegh_02

نه بزار بمونه

مگه گی هستم /=
ایشالله به پیا پریناز پیر شود
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
من از سه ساعت پیش اینجام و چیز های جدیدی شنیدم...
Everything is Temporary(:
(05-02-2021، 18:16)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تهیونگ مال تو نیست Angry
مال خودمه Angry
میدونم مال همه آرمیاس من که نمیتونم مال خودمش کنم تو تخیلات خودم اینجوریه حالا هی بگو بعدشم من میگم با لیس شیپش نکنه خوووو ۰-۰ ://
(05-02-2021، 18:16)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تهیونگ مال تو نیست Angry
مال خودمه Angry

رومیونگ عشق است
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان