امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲

(05-02-2021، 15:16)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2021، 15:03)ℓα∂у тαιℓσя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ادماشو خوب اومدی عمو جون//:
خوش ب حالتتتت ..خیلی دلم میخواد دوباره ببیتمD:
آری اون ذوقشه

://///////////////////// اره عمو

(05-02-2021، 15:15)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه حاجی این رفیقای ما دنبال کشف راه های جدیدن نمیشه جلوشونو گرفت :///

من یکی از رفیقام با ویتکس فکر کرد مغزش پوست پوست شده ://///
ناموصا هر چه سریتر با از اون رفیقت دور شو ,
از من میشنوی فرارکن :////
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus ، شـــقآیــق
آگهی
(05-02-2021، 15:14)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@☪爪尺.山丨几几乇尺☪
هوییی هیتر :/
به تو ربطی نداره لوگوشون شبیه فلانه :/
آهنگا هم اگه اسکی بود...همه میفهمیدین :/
وقتی تو فهمیدی یعنی داورا نمیدونن؟! :/
حرفای منم کامل بگو من گفتم نتونم دلیلی بیارم میتونم با جرئت بگم به تو ربطی نداره :/
پس اگه اسکی بود جوایزشون کوه نمیشد :/ برو تحقیق کن بعد توطئه بریز :/
اینم واسه اینکه درباره لوگوشون چیزی نتونی بگی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.picc.ir/uploads/160660589314581.jpeg
هنوز مونده امثال تو چیزی از اینا درک کنن :/

لوگوشون هیچی

چ ربطی دارع فقط اندکی از ملت میفهمن اسکیه :/

ن نمیتونن :/

محسن ابراهیم زاده هم اسکی رفته میتونن بهش جایزع بدن(الیته تو ایران ک خبری از جایزه ای چیزی نیست)

ربط داره :/

اصلا لوگوش هیچی /=

ما فراتر از اینا رفتیم
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
(05-02-2021، 15:18)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2021، 15:16)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

://///////////////////// اره عمو

من یکی از رفیقام با ویتکس فکر کرد مغزش پوست پوست شده ://///
ناموصا هر چه سریتر با از اون رفیقت دور شو ,
از من میشنوی فرارکن :////

:/// میگه تو حموم میخواستم به حرفام فکر کنم :// اشتباهیی جا شامپو وایتکس رو برداشت :// =|
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek
@"BTS.ARMY"

جون تو فقط جایزه هاشو ب رخ ما بکش :/
(05-02-2021، 15:19)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2021، 15:14)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@☪爪尺.山丨几几乇尺☪
هوییی هیتر :/
به تو ربطی نداره لوگوشون شبیه فلانه :/
آهنگا هم اگه اسکی بود...همه میفهمیدین :/
وقتی تو فهمیدی یعنی داورا نمیدونن؟! :/
حرفای منم کامل بگو من گفتم نتونم دلیلی بیارم میتونم با جرئت بگم به تو ربطی نداره :/
پس اگه اسکی بود جوایزشون کوه نمیشد :/ برو تحقیق کن بعد توطئه بریز :/
اینم واسه اینکه درباره لوگوشون چیزی نتونی بگی
http://www.picc.ir/uploads/160660589314581.jpeg
هنوز مونده امثال تو چیزی از اینا درک کنن :/

لوگوشون هیچی

محسن ابراهیم زاده هم اسکی رفته میتونن بهش جایزع بدن(الیته تو ایران ک خبری از جایزه ای چیزی نیست)

اصلا لوگوش هیچی /=

ما فراتر از اینا رفتیم
عار لوگو رو بیخیال شو تو :/
اندکی از ملت بفهمنم داورا میفهمن :/
تو خودتو با اوامل گرمی مقایسه نکن :/
/
نخیر این منطق نیست تو داری :/ اگه اسکی بود ارزشش برا گرمی و بیلبورد و... کم میشد :/
از کجا معلوم اونا اسکی نرفته باشن؟! :/
نخیر شما ها هنوز مونده تا هیتر واقعی شین :/
ناموصن سرچی باهم بحث میکنید؟ ._.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(05-02-2021، 15:23)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"BTS.ARMY"

خوشم میاد (:
جایزه ، جذابیت ، خوشگلی ، محبوبیت ، صدا ، آهنگ ، خوشتیپی ، انسانیت!! ، طرفدار ، و......
هیترا کدومو دارن؟! :/

(05-02-2021، 15:24)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از اون بپرس :/ اومده واس من داور شده :/
(05-02-2021، 15:25)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2021، 15:23)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"BTS.ARMY"

خوشم میاد (:
جایزه ، جذابیت ، خوشگلی ، محبوبیت ، صدا ، آهنگ ، خوشتیپی ، انسانیت!! ، طرفدار ، و......

همشو :/
(05-02-2021، 15:25)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"BTS.ARMY"

خوشم میاد (:

(05-02-2021، 15:24)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از اون بپرس :/ اومده واس من داور شده :/

کیفشو اونا بکنن...پولش بزا اونا....بعد تو اینجا ازشون طرفداری میکنی؟ .-. طرفدار واقعی کسیه که کاری به بقیه نداشته باشه :/ تو حمایت کن...نمیخواد بحث کنی حاجی
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(05-02-2021، 15:23)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2021، 15:19)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لوگوشون هیچی

اصلا لوگوش هیچی /=

ما فراتر از اینا رفتیم
عار لوگو رو بیخیال شو تو :/
اندکی از ملت بفهمنم داورا میفهمن :/
تو خودتو با اوامل گرمی مقایسه نکن :/
/
نخیر این منطق نیست تو داری :/ اگه اسکی بود ارزشش برا گرمی و بیلبورد و... کم میشد :/
از کجا معلوم اونا اسکی نرفته باشن؟! :/
نخیر شما ها هنوز مونده تا هیتر واقعی شین :/

باش

ایرانیا فقط نمد

مقایسه میکنم

نچ نچ

تاریخ آهنگو ببین اول آهنگ اونا ساخته شد بعد مال بی تی اس

هیتر نیستم
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان