(04-02-2021، 19:41)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-02-2021، 19:39)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اره بگیر من ساکامو جمع کردم .-.
فقیرم:///پول بلیت ندارم:////
من این حرفا حالیم نیس بلیط بگیر :/
این سهون هم کادو استانبول بهمون نداد
(04-02-2021، 19:43)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-02-2021، 19:42)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میدوم داشتم دیالوگ میگفتم:///
ژیگرم مگه چشع؟
چش نیس گوشه هار هار هار/:
نه کلا میگم انقد با ی پسر صمیمی حرف نزن/:
هرهرهر://///////////////////////////
حاجی کوچیک تره:///
ولی باشه راس میگی:///
(04-02-2021، 19:43)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-02-2021، 19:39)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ترکوندی ب مولا
نه بابا من از بیست بهش هفت میدم :/
دلیل اینکه اینقدر خوب شده اینه که بقیه دو سه تا عکس میزاشتن و تبریک میگفتن!!
خوشم نیومد زیاد :/
وقت کم بود اینطوری شد :/
میخوای تولد تو هم اینکارارو بکنم؟!
(04-02-2021، 19:41)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وا/:
نه نمیزارم حذف کنن
♥
اه خجالتم نده من خجالتیم....
عا میگم یه اسکرینی چیزی بگیر اگه حذف شد داشته باشی مثل اینکه خوشحال شدی(:
حتام اسکرین میگیرم خیلی خوشحال شدم(:♥
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
(04-02-2021، 19:31)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@"ѕєнυη"
﷽
فــــاطــــمــــه تــــولــــدت مــــبــــارڪ
سانگیل چوگا هایو ^^
تولدتتتتتتتتتتتتت مبارککککککک یوهووووووووووووووو
این آهنگی کهخودم خوندم رو بگوش
تولدت مبارککککککک
تولدت مبارککککککک
Happy birthday to youuuuuuu
خبببب آهنگم تمام شد
تولدت مبارک
happy birthday : انگلیسی 생일 축하 해요 : کره ای Joyeux anniversaire : فرانسوی Buon compleanno : ایتالیایی Herzlichen Glückwunsch zum Geburtstag : آلمانی जन्मदिन मुबारक हो : هندی عید میلاد سعید : عربی 誕生日おめでとう : ژاپنی 生日快乐 : چینی Χρόνια πολλά : یونانی Doğum Günün Kutlu Olsun : ترکی Feliz cumpleaños : اسپانیایی С Днем Рождения : روسی La mulţi ani : رومانی Chúc mừng Sinh nhật : ویتنامی З Днем Народження : اوکراینی
میدونم خیلی بی ارزشه... ولی چه کنیم... ایشالله سال بعد...
فقط قبلش...با این آهنگ گوش نواز کادو ها را مشاهده نما
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.tabamusic.com/Music/1398/08/Naser%20Zeynali%20-%20Shabaye%20Tehroon.mp3
(04-02-2021، 19:46)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-02-2021، 19:43)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چش نیس گوشه هار هار هار/:
نه کلا میگم انقد با ی پسر صمیمی حرف نزن/:
هرهرهر://///////////////////////////
حاجی کوچیک تره:///
ولی باشه راس میگی:///
خر/:
آفرین//:
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
(04-02-2021، 19:47)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[quote='BTS.ARMY' pid='3692020' dateline='1612457021']
آره
من از شانسم روز تولدم تو انجمن محروم شده بودم : |
و از شانس دیگم ۹۹/۹/۹ از انمن محروم شدم برا دومین بار :/
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
(04-02-2021، 19:46)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-02-2021، 19:41)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فقیرم:///پول بلیت ندارم:////
من این حرفا حالیم نیس بلیط بگیر :/
این سهون هم کادو استانبول بهمون نداد
قرار شد خودت بگیریااااااااااااااااااااا:///////
خسیسه:///
(04-02-2021، 19:47)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-02-2021، 19:43)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اه خجالتم نده من خجالتیم....
عا میگم یه اسکرینی چیزی بگیر اگه حذف شد داشته باشی مثل اینکه خوشحال شدی(:
حتام اسکرین میگیرم خیلی خوشحال شدم(:♥
واو حس خوبیه که خوشحال شدی
از کجاش خوشت اومد دقیقا؟!
04-02-2021، 19:52 (آخرین ویرایش در این ارسال: 04-02-2021، 19:54، توسط ☪爪尺.山丨几几乇尺☪.)
(04-02-2021، 19:49)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-02-2021، 19:31)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@"ѕєнυη"
﷽
فــــاطــــمــــه تــــولــــدت مــــبــــارڪ
سانگیل چوگا هایو ^^
تولدتتتتتتتتتتتتت مبارککککککک یوهووووووووووووووو
این آهنگی کهخودم خوندم رو بگوش
تولدت مبارککککککک
تولدت مبارککککککک
خبببب آهنگم تمام شد
تولدت مبارک
happy birthday : انگلیسی 생일 축하 해요 : کره ای Joyeux anniversaire : فرانسوی Buon compleanno : ایتالیایی Herzlichen Glückwunsch zum Geburtstag : آلمانی जन्मदिन मुबारक हो : هندی عید میلاد سعید : عربی 誕生日おめでとう : ژاپنی 生日快乐 : چینی Χρόνια πολλά : یونانی Doğum Günün Kutlu Olsun : ترکی Feliz cumpleaños : اسپانیایی С Днем Рождения : روسی La mulţi ani : رومانی Chúc mừng Sinh nhật : ویتنامی З Днем Народження : اوکراینی
میدونم خیلی بی ارزشه... ولی چه کنیم... ایشالله سال بعد...
فقط قبلش...با این آهنگ گوش نواز کادو ها را مشاهده نما
http://dl.tabamusic.com/Music/1398/08/Naser%20Zeynali%20-%20Shabaye%20Tehroon.mp3
خب تو هم نیم ساعت عکس جمع کن تبریک بگو : |
از من ب شما نصیحت هیچوقت فایلاتونو تو سایت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir آپلود نکنید
ب مرور زمان عکستونو میپاکع
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
(04-02-2021، 19:52)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-02-2021، 19:49)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چرا انقد خوب بود؟؟ ۰-۰
بیشووووور فک میکردم کادو ها خودم خعلی خوبهههه ۰-۰
الان احساس حقارت میکنم کادو های آنجل اویل کجا کادو های من کجا ۰-۰
خب تو هم نیم ساعت عکس جمع کن تبریک بگو : |
نیم ساعت چیه ۰-۰
بیست دیقه گشتم میکس و عکس از پینترست یافتم ۰-۰
عکسا همشو باید فرمتشو تبدیل به عکس میکردم ۰-۰
نیم ساعتم میکسارو آپلود کردم تو آپارات ۰-۰
بعدشم من همه اینارو انجام دادم ولی همشو براش تو پ.خ فرستادم ۰-۰
چی فک کردین مگ میشه برا تولدش بشینم فقط تبریک بگم ۰-۰