|
امتیاز موضوع:
《 تـصور ما از کاربران فلشخـور 》 |
||||||||||||||||||||||||||||||||
(04-02-2021، 7:59)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. معلومه که خوبم ۰-۰ بعله بعله صحیح ۰-۰ ممنانم ۰-۰ بعله بعله چجورم ۰-۰ چون به هم بسییییی میاین ۰-۰ آخخخخخ اتکممممم *^* دلم هوایی شد براش ۰-۰ خعلی سپاس گزارم استاد همچنین (04-02-2021، 8:01)❄Parᴉnaz❄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مرسیی *-* بعله بعله عاشق رمان خوندنم هیچ رمانی از دستم در نمیره و بعله همشم تو اینستا و نمد جاهای دیگه میخام طرفندای رواتنشناسی گونه یاد بگیرم ۰-۰ (04-02-2021، 10:15)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. عاری دیگ خل شدم رفت ۰-۰ صحیح ۰-۰ یاه یاه یااااه خو به هم میااااین چیکار کنمممم ۰-۰ بعله بعله ۰-۰ اتکممممم پاره ی تنممممم بعله بعله *-* بعله بعله هنو کلی چیز میز مونده تا از آرمیان خبره یاد بگیرم! ۰-۰ معلومه خو دوستی چیز خوبیه! ۰-۰ گیرم کمتر شده... ولی من هنو مادیممممم ۰-۰ عاشقشم بعله ۰-۰ عه ۰-۰ محض اطلاعت من خعلی وقته شوهر دارمااااا پ دازای من ابنجا برگ هویجههه؟؟ ۰-۰ نچ خیرم دیگ فک کنم دو سالم شد دیگه ۰-۰ بعلهههههه چی فک کردین به شکلکا من نزدیک بشین دیشو میگیگیرمممم ۰-۰ تقصسر خودته هاااا من انقده خوبم پس دلتو خالی کن ۰-۰ حالا جدا از شوخی ببخشید دیگه بعدا تو پ.خ بگو چیکار کم دلت خالی شه ۰-۰ ۰-۰ اونم دیگه نمیکنم زنده باشی آنجل اویل ۰-۰ (04-02-2021، 10:46)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. *-* مرسی آجییییی مثل خودت همه چی تمومم تو هم همینطور مرسییی (04-02-2021، 10:57)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. معلومه که خوبمممم ۰-۰ بعله بعله من محشرم ۰-۰ چی فک کردین جوانیه و جاهلی عب نداره حاج محمد میبخشمت ۰-۰ (04-02-2021، 11:13)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چرت و پرت که تخصصمه صحیح ۰-۰ اهم ۰-۰ خو عفت کلام و تکبرم خعلی بالاعه تا متوجه پند هایی که توش نهفتس بشین طول میکشه ۰-۰ مرسی ژیگر طلا توعم همینطور *-*
04-02-2021، 14:29
آوا جان دختر کیوت و بسیار فعال گ. ا
شبا زود بخواب ولی چون برا بدنت خیلی ضرر داره گلم و این شب بیداری ها آدم رو به جایی نمیرسونه :/ اوممم راستش زیاد شناخت ندارم اما خب تا اونجایی که دستگیرم شد دختر خوش قلب و مهربونی هسی♡ اختلاف سنی زیادی داریم اما دختر سوییتی هسی برام امیدوارم همیشه شاد باشی و لبخند از صورت ماهت محو نشه ♡
04-02-2021، 14:33
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-02-2021، 14:35، توسط ☪爪尺.山丨几几乇尺☪.)
خب آوا
دختری لوس و مهربان که حاضر است جانش را برای انیمه بدهد وی بسیار لوس است خب چون شناخت بیشتری ندارم نظری ندارم موفق باشی
(04-02-2021، 14:29)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. *-* جفدی است دیگ ولی چشوم سعیمو میکنمممم ۰-۰ بسی ممنانم خوش قلبی از خودته *-* بازم مرسی از دعای قشنگت سعی میکنم همینجوری باشم و بمونم توعم همینطور (04-02-2021، 14:33)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ن پ صغری ۰-۰ لوس عمته من به این خوبی فقط قسمت دوم تایید میشه ۰-۰ جان که سهله حاضرم...عااامممم نمدونم چیمم بهش بدم چمد ۰-۰ وی بسیار کلک باز استتتت هنو یادم نرفته چجوری حکومت عظیممو ازم گرفتی هخخخخخ &^& 0-0 همینم که دادی بسی ممنان ۰-۰ ها راستی رل نو رسیدت کیلی کیلییییی ۰-۰ توعم همینطور *-*
04-02-2021، 15:41
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-02-2021، 15:42، توسط THEDARKNESS.)
ایموتو . لوس . بیترادب. شایعه ساز. شیب کن . خوش سخن(حرف زدنش قشنگ بود اون اولا الان نه)
تصورم اینه که خیلی بیکاره و باید برم لپ تاپشو ازش بگیرم تا بچه خوبی بشه. @"AVA_MADI*"
(04-02-2021، 15:41)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ممنان ۰-۰ ممنان ۰-۰ ممنان ۰-۰ ممنان ۰-۰ ممنان ۰-۰ چشوم سعی میکنم مثل اولم بشم اونی چان ۰-۰ ها بعله صحیح ۰-۰ اونی چان کار دارما تنبلیم مویاد انجام بدم خو ۰-۰ اونی چان ببخشید شکلک نمیزارم قراره تا یه هفته به غیر ۰-۰ از هیچ شکلکی استفاده نکنم ولی بدون الان اگه بود کلی برات شکلک میزاشتم ۰-۰
04-02-2021، 18:49
شاگرد خوبیه.~.~
04-02-2021، 18:49
خب آوا خانم
دختر خیلی ساده و خوش قلبیه کودک درونش فعاله بچه ی شادیه حرفشو رک میگه مهربونه عاشق انیمس تازگیام آرمی شده باهمت من اکسو الم میشه خیلی خیلی دوست دارم♥ به همه ی خواسته هات برسی♥♥♥
04-02-2021، 20:20
به به
اون ک جوجوی خودمه خیلی خیلی پر انرژیی فک کنم عشق هیجان شیطون مهربون موی بلند^_^ و این دوسداشتن ی و خونگرم عشق اجی
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان