03-02-2021، 20:10
(03-02-2021، 20:08)❄Parᴉnaz❄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من از شما،آقا مهدی و باران بازجویی میکنم.
(03-02-2021، 20:01)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
برو ۴ تا از پستاشو بخون خودت بلاکش میکنی. چطوری تو ۲ ساعت اونهمه اطلاعات کسب کرد و منو و باران ممد گاو کش کرد و نصف انجمن رو به جون هم انداخت؟
بعدشم چون من دفعه پیش رفتم بنش کردم حمله اولش رو من بود ولی وقتی دید حمایت از من زیاده رفت سراغ باران. دلیل بالا تر از این ... خدا داند
اطلاعات کسب کردم چون اسم ممد گاو کش رو دیدم اومدم اواتارتو ببینم به موضوعت برخوردم دیدم همه سپاس هات ممد گاو کشه دیدم دو تا اکانت داری و بارانیس هی داره ازت حمایت میکنه هنوز پیامش هست رفتم تاریخ ثبت نام بارانیس رو دیدم فهمیدم دو ماه بعد ممد گاو کشه بعد تو گفتی منو ممد گاو کش تقریبا دوست صمیمی توئه فهمیدم که تو گفتوگوی آزاد 201 ممد گاو کش با نام ممد ارمی کش عوضی نوشته من بارانم دیگه تو بودی جای من شک نمیکردی
بهم گفتن رمز اکانت قبلیت بادت رفته ولی من دیدم با اکانت فارسیت تو موضوعی که خودت درستش کردی پیام دادی
اگه هنوز قانع نشدی بیشتر بگم
اول از شما.
لطفا جواب ارسال منو بدید.