امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲

(03-02-2021، 20:08)❄Parᴉnaz❄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 20:01)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو ۴ تا از پستاشو بخون خودت بلاکش میکنی. چطوری تو ۲ ساعت اونهمه اطلاعات کسب کرد و منو و باران ممد گاو کش کرد و نصف انجمن رو به جون هم انداخت؟
بعدشم چون من دفعه پیش رفتم بنش کردم حمله اولش رو من بود ولی وقتی دید حمایت از من زیاده رفت سراغ باران. دلیل بالا تر از این ...‌ خدا داند

اطلاعات کسب کردم چون اسم ممد گاو کش رو دیدم اومدم اواتارتو ببینم به موضوعت برخوردم دیدم همه سپاس هات ممد گاو کشه دیدم دو تا اکانت داری و بارانیس هی داره ازت حمایت میکنه هنوز پیامش هست رفتم تاریخ ثبت نام بارانیس رو دیدم فهمیدم دو ماه بعد ممد گاو کشه بعد تو گفتی منو ممد گاو کش تقریبا دوست صمیمی توئه فهمیدم که تو گفتوگوی آزاد 201 ممد گاو کش با نام ممد ارمی کش عوضی نوشته من بارانم دیگه تو بودی جای من شک نمیکردی
بهم گفتن رمز اکانت قبلیت بادت رفته ولی من دیدم با اکانت فارسیت تو موضوعی که خودت درستش کردی پیام دادی
اگه هنوز قانع نشدی بیشتر بگم
من از شما،آقا مهدی و باران بازجویی میکنم.
اول از شما.
لطفا جواب ارسال منو بدید.
Everything is Temporary(:
آگهی
(03-02-2021، 20:08)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 16:06)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای مرسی دنبال همچین چیزی بودم
میشه بعدا لینک همینجا رو بفرستی ک بتونم راحت پیدا کنم بخونم؟¿♡

خواهش 
دقیقا کدوم قسمت منظورتون

نت ورک مارکتینگ♡_♡
قبلا ی چیزی خونده بودم البته
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
@☪爪尺.山丨几几乇尺☪
مستر ایدی تل رو پیوی بده
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ 63
(03-02-2021، 20:01)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 20:00)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

https://s3.amazonaws.com/0ubz-2q11-gi9y/fa.html

آرع خودشه
هات اسپات دایمی دارم دلت آب  Telegh_02

تو نت ریختع
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
(03-02-2021، 20:12)❄Parᴉnaz❄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 20:07)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ok
خانوم پریناز ما همچنان منتظر جواب شما هستیم.

جان جواب چی ؟؟
جواب سوالاتی که ازتون میپرسم.
1.شما با ممد گاو کش رابطه دارید؟
Everything is Temporary(:
(03-02-2021، 20:08)❄Parᴉnaz❄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 20:01)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو ۴ تا از پستاشو بخون خودت بلاکش میکنی. چطوری تو ۲ ساعت اونهمه اطلاعات کسب کرد و منو و باران ممد گاو کش کرد و نصف انجمن رو به جون هم انداخت؟
بعدشم چون من دفعه پیش رفتم بنش کردم حمله اولش رو من بود ولی وقتی دید حمایت از من زیاده رفت سراغ باران. دلیل بالا تر از این ...‌ خدا داند

اطلاعات کسب کردم چون اسم ممد گاو کش رو دیدم اومدم اواتارتو ببینم به موضوعت برخوردم دیدم همه سپاس هات ممد گاو کشه دیدم دو تا اکانت داری و بارانیس هی داره ازت حمایت میکنه هنوز پیامش هست رفتم تاریخ ثبت نام بارانیس رو دیدم فهمیدم دو ماه بعد ممد گاو کشه بعد تو گفتی منو ممد گاو کش تقریبا دوست صمیمی توئه فهمیدم که تو گفتوگوی آزاد 201 ممد گاو کش با نام ممد ارمی کش عوضی نوشته من بارانم دیگه تو بودی جای من شک نمیکردی
بهم گفتن رمز اکانت قبلیت بادت رفته ولی من دیدم با اکانت فارسیت تو موضوعی که خودت درستش کردی پیام دادی
اگه هنوز قانع نشدی بیشتر بگم
ببین عزیزم
من تو واتساپ هم با ی دختر ب اسم@"mobina15 " چت کردم
اون تک شهادت بده ک من باران هستم دخترم و عکسم همون بود ک فرستادم
تموم میکنی؟
دس از سر من احمق بر میداری؟¿♡
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
(03-02-2021، 20:13)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@☪爪尺.山丨几几乇尺☪
مستر ایدی تل رو پیوی بده

حلع
(03-02-2021، 20:09)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@sclvrFox
بیا بریم بیرون میدون هر لحظه ممکنه مارو لتوپار کنن...

زورشون به من میرسه یعنی؟ Telegh_52
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(03-02-2021، 20:05)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 20:03)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه بده بن کنن منو ,
ولی اینو بدون اگه قرار باشه من با چرت و پرتای تو بن شم ,
همون بهتر که اصن دیگه نیام اینجا ...

کامپیوتر
: ))

http://gestyy.com/etyn0o

Password:  hss721.blogspot.com

دهنت سرویس Telegh_01
ناشناس
فعلا خداحافظ

برین بزنید شبکه ۳ باخانمان بیینید باحاله

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان