امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲

(03-02-2021، 19:32)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 19:29)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جونم؟
اینو بخون
دختر: مامان من زن این مرد نمی شم!
مادر: چرا دخترم؟ مگه این مرد چه عیبی داره؟
دختر: اون به جهنم اعتقاد نداره مامان!

مادر:تو با اون ازدواج کن، من خودم کاری می کنم که جهنم رو از نزدیک ببینه!?
اینم بخون
دقت كردین وقتی بچه ای به دنیا میاد همه جمع می شن میگن: چه مامانیه چه
خندهاش مامانیه لباشو چه مامانیه و….

از بابایی خبری نیست
كی یاد بابا میفتن؟
وقتی پوشك بچه رو باز می کنن، می گن: ای بابا چقدر ریدهههههه !!?

نه بباید وبشو وصل کنم ک نمیشه میخوام فیلتر شکن نصب کنم بلد نیسم
جز روبیکا چیز دیگعی نداری؟

شاد دارم
روبیک
اینستا
و یه چندتا دیه اسماشونو بلد نیسم
بهم یاد میذدی چطور سایفونو بنصبم؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ 56
آگهی
@☪爪尺.山丨几几乇尺☪
با ممد گاوکش سه تا بی شخصیت داریمممم ://////
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(03-02-2021، 18:56)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 18:52)❄Parᴉnaz❄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعله باشه بنده غلط کردم آقا مهدی ممد گاو کش نیست ولی از کجا معلوم  بارانیس نباشه

اولا اینکه اینجا همچین بی در و پیکر هم نیس که هی بخواین چرت و پرت ببافین واسش ,
ثانیا اینا اصلا یه نفر نیستن چون نوع صحبتشون با هم فرق میکنه و بار ها و بار هم مشاهده شده که به هم پیام خصوصی دادن ,
اصن بر فرض محال اینا همه اکانت فیک یه نفر باشه که هیچ , مهدی هم ممد گاو کش باشه ,
شما ؟
ربطی داره بهتون عایا ؟

برین به زندگیتون برسین و انقدرم به این حاشیه ها دامن نزنین, با تشکر

#بچه_خوبی_باشیم

@"Baranis"  
@"Mahdi 1381"

مرسی حمایت Heart res2res2495495
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، Mohlek
(03-02-2021، 19:35)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 19:32)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جز روبیکا چیز دیگعی نداری؟

شاد دارم
روبیک
اینستا
و یه چندتا دیه اسماشونو بلد نیسم
بهم یاد میذدی چطور سایفونو بنصبم؟

اشکرین بگیر کنجکاو شدم Telegh_01

سابفون ۳ رو دانلود میکنی واردش میشی رو دکمه اتصال میزنی

تمام
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
(03-02-2021، 19:31)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 19:25)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@sclvrFox
چرا هیترا رو بن نمیکنی؟؟ میخوای مدرک نشون بدم؟؟
برا آینده انجمن خوب نیست
الان با بی تی اس دشمنه فردا با یه کس دیگه
البته میدونم بخاطر هیتر ب ت س بودنشون بن نمیکنی ولی حرفای غیر اخلاقی زدن
اگه توانایی بن داری پ.خ ت بفرستم
تو فعالترین مدیری (:
چرا باید هیترا رو بن کنیم وقتی میتونیم بکشیمشون crazy
بن که نه، ولی اگه خیلی بخوان توهین کنن به یکی یا به یه گروهی اخطار میگیرن (البته اگه از یسری کلنات استفاده کنن بن دائم میشن)
بفرست ببینم جریان چیه.
Telegh_53
Telegh_08
ایولللللل مرسییییییی
چشم الان رفتم مدارکو بیارم
وای خدا من وکیل شم چه عالی میشههههه
ru1
(03-02-2021، 19:34)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"ѕєнυη"

تقدیم به طرفداراش

‌‌https://s17.picofile.com/file/8423807468/2734178289.jpg

باز نمیشه
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
(03-02-2021، 17:46)❄Parᴉnaz❄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوی @Baranis
یه پیام خصوصی دادی به این مظمون

هی تو
چرا پشت مهدی این حرفا رو میزنی
چی این وسط هست ک من نمیدونم؟¿♡

جوابتو تو اینجا میدم چون نمیتونم بهت پیام بدم حد اقل ارسالشو ندارم

نکنه تو رلشی راستی از کجا معلوم خودت نباشی برو گفتوگوی آزادو بخون نسخه قبل خودت گفتی ببین هیتر **** من تا هر روز صب پا نشم دو تا هیتر که چشم دیدن موفقیت های روز افزون بی تی اس رو نداره قرقره نکنم روزم روز نمیشه بزن به چاک تا برم مدرک جور کنم بندازمت بیرون پس بفهم اینجا_هیتر_جا_نداره
تاریخ ثبت نام ممد گاو کش چهار ماه قبل تو بود و وقتی ازش نویسند متخصصی رو گرفتن تو هنوز ثبت نام نکرده بودی
یه بار دیگه ببینم کسی هیت داده اکیپ جم میکنم تو و خودن <مهدی1381> رو بیرون کنیم تازه تو الان از مهدی هم مشکوک تری شاید دلت خواسته به رلت سپاس بدی که انقد سپاس داره آدم باش

من رفتم کلی تحقیق کردم و حرفام از روی سنده اگه جایی خطا داشت بگین خودم از این انجمن برم

دا

وای تو کی هستی ک بخوای منو بنوازی بیرون جوجو
برو کمتر بزن ک قدرت تشخیص رو از دست ندی
بعدم من ک ب خودم مطمعا هستم مردکی بهت نمیرسه
دوم هم اون رل من نیست انقد بدبخت نشدم تو انجمن رل بزنم اون مث رفیق بود

اوک؟¿♡
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط Mohlek
(03-02-2021، 19:35)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@☪爪尺.山丨几几乇尺☪

تگشون کن :|

(03-02-2021، 19:37)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 19:34)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"ѕєнυη"

تقدیم به طرفداراش

‌‌https://s17.picofile.com/file/8423807468/2734178289.jpg

باز نمیشه

https://s17.picofile.com/file/8423807468/2734178289.jpg
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط _sehun_
(03-02-2021، 17:46)❄Parᴉnaz❄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوی @Baranis
یه پیام خصوصی دادی به این مظمون

هی تو
چرا پشت مهدی این حرفا رو میزنی
چی این وسط هست ک من نمیدونم؟¿♡

جوابتو تو اینجا میدم چون نمیتونم بهت پیام بدم حد اقل ارسالشو ندارم

نکنه تو رلشی راستی از کجا معلوم خودت نباشی برو گفتوگوی آزادو بخون نسخه قبل خودت گفتی ببین هیتر **** من تا هر روز صب پا نشم دو تا هیتر که چشم دیدن موفقیت های روز افزون بی تی اس رو نداره قرقره نکنم روزم روز نمیشه بزن به چاک تا برم مدرک جور کنم بندازمت بیرون پس بفهم اینجا_هیتر_جا_نداره
تاریخ ثبت نام ممد گاو کش چهار ماه قبل تو بود و وقتی ازش نویسند متخصصی رو گرفتن تو هنوز ثبت نام نکرده بودی
یه بار دیگه ببینم کسی هیت داده اکیپ جم میکنم تو و خودن <مهدی1381> رو بیرون کنیم تازه تو الان از مهدی هم مشکوک تری شاید دلت خواسته به رلت سپاس بدی که انقد سپاس داره آدم باش

من رفتم کلی تحقیق کردم و حرفام از روی سنده اگه جایی خطا داشت بگین خودم از این انجمن برم

دا
بزار اول پنج دقیقه از زدنت بگذره بعد بیا اینجا زر بزن ,
تو تاریخ ثبت نامت مال چن روز پیشه ,
از کجا انقد آمار دقیق ممد سگ کشو داری؟
بزنمت ازت نفت در بیاد ؟
اعصاب نذاشتین بمولا
همش فضولی
همش دخالت
ریدم تو همتون ...
ناشناس
(03-02-2021، 19:38)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 19:35)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@☪爪尺.山丨几几乇尺☪

تگشون کن :|

(03-02-2021، 19:37)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز نمیشه

https://s17.picofile.com/file/8423807468/2734178289.jpg

اینو از کجا آوردی؟
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان