امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲

(03-02-2021، 11:20)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 11:17)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عار (:
من داشتم با کمک داداشم امروز خودکشی میکردم
از همه دنیا تو قلبم خداحافظی کردم و اشک تو چشام جمع شد
بعد یهو چشمم به پیکسل بی تی اس افتاد
تیغ رو انداختم اونور ولی رگم خونی بود
داداشم میخواست خودش بزنه...نزاشتم
دل کندن از بی تی اس برام سخترین کار دنیاس (:

چرا میخواستی خودکشی کنی؟///:
دلایل شخصی و اینکه نفس کشیدن برام یه آرزو بود دنیا داشت لهم میکرد اونم بدون هیچ حامی ای...
خانواده ای که از بچگی دوسشون داشتم الان ازشون نفرت دارم
داداشمم که برام تیغ آورد دستش درد نکنه
گفت برو حموم بزن خونش خونرو کثیف نکنه ://///
 سپاس شده توسط _sehun_
آگهی
(03-02-2021، 11:23)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 11:20)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا میخواستی خودکشی کنی؟///:
دلایل شخصی و اینکه نفس کشیدن برام یه آرزو بود دنیا داشت لهم میکرد اونم بدون هیچ حامی ای...

وااتتت؟//:
من ب خواهرم بگم میخوام خودکشی کنم خودش میکشتم بعد داداشت برات تیغ میاره؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
@❄Parᴉnaz❄
تو آرمی بودنو و بی تی اسو درک نکردی (:
تو با این خشونتت داری به شهرت BTS ضربه وارد میکنی
بهتره وایسی کنار تا آرمی ها با منطقشون هیترا رو له کنن
تو باید درک کنی بی تی اس و اکسو مثل برادرن ولی تو هیت های اکسوال فیکا رو به چشم اکسو میبینی
اینو بدون یه آرمی واقعی بخاطر اینکه آرمیه هرگز نباید آرامش و منطقشو از دست بده
آرمی ها کارشون هیت نیست...برفرض اکسو به بی تی اس هیت داد با اینکه غیرممکنه.
تو اگه همینکارو کنی فرقی با اونا نداری
تو نباید با خشم با ممدگاوکش و هیترا برخورد کنی
من الان دارم مدارکشونو جمع میکنم و برم به یه مدیر نشونشون بدم
یادت باشه آرمی هایی مثل ما از نظر بی تی اس والاتریم

امیدوارم اصلاح شی

(03-02-2021، 11:28)❄Parᴉnaz❄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 11:23)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عیب نداره ولی دیگه چاخان نکن لطفا منم باهات همدردم شاید کیپاپ تنها دلخوشیم تو این دنیا باشه
عکس رگمو نشون بدم حاجی ؟ :/

(03-02-2021، 11:25)❄Parᴉnaz❄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان سه چهارم فلشخور فک میکنن من ممد گاو کشم امروز یکی کلی تو پیام خصوصی بهم فحش نوشت و گفت میگه بیان حسابمو مسدود کنن خسته شدم
شمارتونو بدین واتساپ داشته باشمتون راستی bts آرمی و #로진# من اسماتونو نمیدونم میشه بگین
واتساپ ندارم و چت با دختر برام بد تموم میشه
آرمینم 14 ساله
(03-02-2021، 11:27)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وااتتت؟//:
من ب خواهرم بگم میخوام خودکشی کنم خودش میکشتم بعد داداشت برات تیغ میاره؟
عار البته داداش واقعیم نیست
نمد دارم یا ندارم!!
خیلی بهم ظلمای بدی کرده تحمل شنیدنشو فکر نکنم داشته باشی
 سپاس شده توسط _sehun_
(03-02-2021، 11:32)❄Parᴉnaz❄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 11:29)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@❄Parᴉnaz❄
تو باید درک کنی بی تی اس و اکسو مثل برادرن ولی تو هیت های اکسوال فیکا رو به چشم اکسو میبینی

امیدوارم اصلاح شی

نه نمیخواد ولی حتی اگه داداشت تیغو برات آورده باشه امکان نداره به هیچ عنوان بخواد رگتو بزنه امکان نداره حتی اگه برادر ناتنیت هم بوده باشه
وقتی صبح تا شب بم زور میگه و میگه سرتو محکم بکوب دیوارو بدنم کبود شده از شلاقاش و...
صبح زود تو سرما منو بیرون میندازه و میگه یه سنگ بیست کیلویی رو باید هفت بار جابه جاش کنی اونم یه متر!!
و بخاطر اعتراضام بابام منو با مشتش له میکنه و جای ضربات روحی و جسمیش مشاهده میشه و
مامانم داره میگه محکم تر بزنینیش :/
بازم بگم؟! :/
(03-02-2021، 11:34)❄Parᴉnaz❄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 11:29)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@❄Parᴉnaz❄

امیدوارم اصلاح شی

واتساپ ندارم و چت با دختر برام بد تموم میشه
آرمینم 14 ساله
پسری ؟؟؟؟؟
ولش کن اشکال نداره من فکر کردم دختری
عار کیپاپر پسر افسانه ایه (:
خواهرم دو صفحه طومار نوشتم خوندیش؟ :/
 سپاس شده توسط ❄Parᴉnaz❄
(03-02-2021، 10:10)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 9:52)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب ...

ناموصا  شما میرین کتاب میخونین ,
رمان مینویسین ,
و...
اونوقت من کتاب های درسیمو هم نمیخونم ,

Telegh_08

میشه کسب درامد کرد
من بابام نزاشت 4 روز دیه به فاخه
من ی رمان در حال تایپ دارم
بابامم گف فعلا درستو بخون تا سایت و اینا:/

(03-02-2021، 9:49)❄Parᴉnaz❄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داداش انجمنت قانون نداره بعد میگه بزن قوانین رو پذیرفتم چیکار کنم
انجمن منه
داره باید عضو شی
تو تالار ها رو چک کن

@"Musalick"
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=291796
این رمانمه دوس داشتی بخون

چ باحال
اوک وق کردم حتما میخونم
ناشناس
(03-02-2021، 11:38)❄Parᴉnaz❄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 11:28)❄Parᴉnaz❄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عیب نداره ولی دیگه چاخان نکن لطفا منم باهات همدردم شاید کیپاپ تنها دلخوشیم تو این دنیا باشه

اگه پسری پس اصلانم بعید نیست داداشت بخواد رگتو بزنه عیب نداره از اونجایی که بیشتر ارمی ها دخترن گفنم شاید تو هم دختر باشی
عار این تبعیض جنسیتی منو کشته اصن :/
به نظرت لیاقتشو دارن بهشون بگم خانواده و پدرومادر؟؟ :/
اهان @"Mahdi 1381"
جات خیلی خالی بود^_^♡
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
(03-02-2021، 11:37)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 11:32)❄Parᴉnaz❄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه نمیخواد ولی حتی اگه داداشت تیغو برات آورده باشه امکان نداره به هیچ عنوان بخواد رگتو بزنه امکان نداره حتی اگه برادر ناتنیت هم بوده باشه
وقتی صبح تا شب بم زور میگه و میگه سرتو محکم بکوب دیوارو بدنم کبود شده از شلاقاش و...
صبح زود تو سرما منو بیرون میندازه و میگه یه سنگ بیست کیلویی رو باید هفت بار جابه جاش کنی اونم یه متر!!
و بخاطر اعتراضام بابام منو با مشتش له میکنه و جای ضربات روحی و جسمیش مشاهده میشه و
مامانم داره میگه محکم تر بزنینیش :/
بازم بگم؟! :/

انقد بدبختی رو به خودتون تلقین نکنین ؛
نزارین حستون بدبختی بشه
اگه همه بدن ؛ تو خوب باش
ضمنا اینو بدونین که هیچکس با کتک خوردن تو خونه زندگیش به فنا نمیره
الان ما که همیشه دست نوازش رو سرمون کشیده میشد چه گوهی شدیم که هی واس این چیزا دارین حرص میخورین ؟
بیخیال باو
انقد به بدبختی فک نکن ؛
امروزو زندگی کن
چیزم تو آینده و بد خواهام ؛
والا
ناشناس
 سپاس شده توسط βάરãɲ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان