امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲

(03-02-2021، 9:44)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 9:44)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسمتو نیار دختر
دومی روحی بود شاسگول خیار شوری بدون شور

راحت باش فقط داری سوخته شدنتو نمایان میکنی Telegh_01

خوب کاری میکنم هاهاها
آگهی
عجب ...

ناموصا شما میرین کتاب میخونین ,
رمان مینویسین ,
و...
اونوقت من کتاب های درسیمو هم نمیخونم ,

Telegh_08
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
(03-02-2021، 9:52)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب ...

ناموصا  شما میرین کتاب میخونین ,
رمان مینویسین ,
و...
اونوقت من کتاب های درسیمو هم نمیخونم ,

Telegh_08

میشه کسب درامد کرد
من بابام نزاشت 4 روز دیه به فاخه
من ی رمان در حال تایپ دارم
بابامم گف فعلا درستو بخون تا سایت و اینا:/

(03-02-2021، 9:49)❄Parᴉnaz❄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 9:40)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@❄Parᴉnaz❄ما خودمون کاربر داریم ی انجمن زده ولی تو فلشخور هم فعالیت میکنه

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
انجمنش

چلغوز فقط دومیو بلد نبودم Telegh_01

داداش انجمنت قانون نداره بعد میگه بزن قوانین رو پذیرفتم چیکار کنم
انجمن منه
داره باید عضو شی
تو تالار ها رو چک کن

@"Musalick"
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=291796
این رمانمه دوس داشتی بخون
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ 27
 سپاس شده توسط Mohlek
(03-02-2021، 10:19)❄Parᴉnaz❄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 10:10)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه کسب درامد کرد
من بابام نزاشت 4 روز دیه به فاخه
من ی رمان در حال تایپ دارم
بابامم گف فعلا درستو بخون تا سایت و اینا:/

انجمن منه
داره باید عضو شی
تو تالار ها رو چک کن

اها ولی نوشته بود انجمن صدرا انصاری که باشه ثبت نام کردم

جواب دینیت رو هم برات گذاشتم
انجمن اون که نه اون انجمنش با رز بلاگه
من هاست و دامنه و اینا خریدم
دستت درد نکنه ممنون(:
ناشناس بگو (;

گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ 27
(03-02-2021، 10:23)❄Parᴉnaz❄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 10:22)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انجمن اون که نه اون انجمنش با رز بلاگه
من هاست و دامنه و اینا خریدم
دستت درد نکنه ممنون(:

باشه نام کاربریتو بده بزنم معرفم

نمییخواد انجمن 4 روز دیه به فاخه
ناشناس بگو (;

گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ 27
(03-02-2021، 7:20)❄Parᴉnaz❄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 22:38)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این یارو پرینازم هیتر اکسوعه
اون کی پاپر واقعی نیست(:
میدونی چی میگم که؟

هیتر هیچ گروهی نیستم ولی هر کی به بی تی اس هیت داد بهش هیت میدم

پس هواست باشه چی میگی

هیتر نیستی پس چرا میگی اکسو الارو ریپورت کنیم؟
من خودم آرمیم مگه به بی تی اس چیزی گفتم ک اینطور میگی؟
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
(02-02-2021، 23:20)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 23:03)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوتی ایتریمر ها
ولاگ تفریحی(شهر خودت)
گران ترین چیزای دنیا
گیم ترسناک
عجیب ترین لباسا

آره واقعا..
هردوشون اسکولن/:
میدونی کوکی بایسش کیونگسوعه؟(:
از همشون متنفرم...
خبر داری دو تا کاربر جدید ضد کی پاپن؟!
میگن بی تی اس و اکسو و بلک پینکو از فلشخور بندازیم بیرون :/
انگار اینجا ارث باباشونه :/
یکیم به جیمینا توهین کرد :/
همشونو به دل گرفتم :/

عا کی هست؟؟

منم..
آره
بیشعورا
گف چی؟کدومشون گفف؟جرشش بدمم

(03-02-2021، 10:31)❄Parᴉnaz❄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیشه توش ثبت نام کرد همه رو پر میکنم میگه لطفا همه رو پر کنید

(03-02-2021، 10:28)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیتر نیستی پس چرا میگی اکسو الارو ریپورت کنیم؟
من خودم آرمیم مگه به بی تی اس چیزی گفتم ک اینطور میگی؟

شما برا این که خودتونو بکشین بالا
دارین سعی میکنین ما رو بکشین پایین
عین استقلال بی تی اس تکه و اول بقیه میتونن در کنارش فعالیت کنن ولی اگه بخوان یه ذره راه ما رو کج کنن ما میخوریمشون وگرنه میتونن کنار ما فعالیت و فیت های خودشونو داشته باشن

الان من میگم ب بی تی اس چی گفتم؟//:
هر چی باشیم نباید هیچی بگی به هیچ گروهی وگرنه میشی کی پاپر نما این حرفتم هیت بود

(03-02-2021، 0:00)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Han این اهنگت قلبمو سوراخ سوراخ میکنه

@"ѕєнυη"
دارم نگران خودم میشم:/

چرا فرزندم چی شده؟//:
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(02-02-2021، 23:28)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 23:20)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"BTS.ARMY"

تنک یو پسرم :» ^^
شرمنده کادو نگرفتم خخخخ

هی ت قرار بود بستنی بگیری :/

(03-02-2021، 0:51)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿"
چشمت بی بلا (:
نه این ریپای هرازگاهیم مزاحمت ایجاد میکنه برات ._.
میدونم...رد صلاحیتت نمیکنن اصلا!!
هقققققق این هیترا اعصاب واسم نزاشتن....فردا یه پ.خ میفرستم در جریان باشی

(03-02-2021، 0:45)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره بابا هر وقت خواستی^_^
اما برو ی جواب بده زشته ایتجوریSad

زیادم ناراحت نشو جوجو ♡
ببین منو...نباید واسه اینکه تایپک هات بازدید و نظر نمیخوره ناراحت باشی
به جرعت میتونم بگم پنجاه درصد تایپکا اینطورین...مهم اینه اونو زدی
ولی خودم نوکرتم همشو سپاس میدم و نظر میدم

میشم ولی گفتی کم میشم dit

(:
ن بابا مشکلی نیس ک
ایشالا (:
بیخیال هیترا بابا منم اولا زیاد اهمیت میدادم
ولی الان اصن برام مهم نیستن
Karlina
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
@♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿
مامانیی(:
جیمیناا چطور بیخیال هیترا شدی؟
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی ، DarkLight
@*Aɴѕel*

دور گریه هات بگردم ^^
هیممم خدانکنه (:

(03-02-2021، 10:40)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿
مامانیی(:
جیمیناا چطور بیخیال هیترا شدی؟

دخدری (:
عا هرچی گفتن جوابشونو نده همین :/Telegh_01
Karlina
 سپاس شده توسط _sehun_ ، *Aɴѕel*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان