امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲

(02-02-2021، 23:09)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 23:07)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سی هو میگه دخترت غذا درست نکرده اونم کتکش زده///////:
غلط کرده://////
خسته بوده از بیرون غذا بگیرید

خوب کاری کرده
من گفتم ک دست بزن داره/:
هیکلو میبینی/:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://i.pinimg.com/236x/4f/30/83/4f30831dccd8b1aa00a1387533960104.jpg
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
آگهی
(02-02-2021، 23:11)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 23:09)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غلط کرده://////
خسته بوده از بیرون غذا بگیرید

خوب کاری کرده
من گفتم ک دست بزن داره/:
هیکلو میبینی/:
تف://// بیچاره دخترم
ایشششششششش طلاق
:////
 سپاس شده توسط _sehun_
(02-02-2021، 23:06)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 22:57)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به صبا خانم از این طرفا .... میگفتی خری سگی چیزی قربونی میکردیم 4fvf:
دفعه بعدی اعلام میکنم کی میام اون موقع خر قربونی کن

4fvf درساتو خوندی
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
(02-02-2021، 23:13)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 23:11)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب کاری کرده
من گفتم ک دست بزن داره/:
هیکلو میبینی/:
ایشششششششش طلاق

پسر سیسک پک دادم دستت جاذاب و خوشگل ناراضیم هستی؟/:
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_ ، DarkLight
(02-02-2021، 23:13)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 23:06)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دفعه بعدی اعلام میکنم کی میام اون موقع خر قربونی کن

4fvf درساتو خوندی
واااااااااای نگوووو
نابودمممممممممم
فارسی وزبان و عربی و شیمی خوندم:////

(02-02-2021، 23:15)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 23:13)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایشششششششش طلاق

پسر باس خوش اخلاق باشه:///گند نباشه هیکل مهم نیس
 سپاس شده توسط Prometheus ، DarkLight ، _sehun_
(02-02-2021، 23:03)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 22:59)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چن تا موضوع جالب براي توليد ويديو يوتيوب معرفي ميكنيد؟

سوتی ایتریمر ها
ولاگ تفریحی(شهر خودت)
گران ترین چیزای دنیا
گیم ترسناک
عجیب ترین لباسا

(02-02-2021، 23:01)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عار الان دیدم...
لیاقت نداره اسمش آرمی باشه...
واقعا که :/
من هنوز تصمیم نگرفتم از کدوم بیشتر متنفر باشم :/

آره واقعا..
هردوشون اسکولن/:
میدونی کوکی بایسش کیونگسوعه؟(:
از همشون متنفرم...
خبر داری دو تا کاربر جدید ضد کی پاپن؟!
میگن بی تی اس و اکسو و بلک پینکو از فلشخور بندازیم بیرون :/
انگار اینجا ارث باباشونه :/
یکیم به جیمینا توهین کرد :/
همشونو به دل گرفتم :/

عا کی هست؟؟
 سپاس شده توسط DarkLight ، _sehun_
@"BTS.ARMY"

تنک یو پسرم :» ^^
Karlina
 سپاس شده توسط DarkLight ، Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(02-02-2021، 23:17)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 23:13)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

4fvf درساتو خوندی
واااااااااای نگوووو
نابودمممممممممم

(02-02-2021، 23:15)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسر باس خوش اخلاق باشه:///گند نباشه هیکل مهم نیس

من بدتر از تو :/

من امروز هیچی نتونستم بخونم 4fvf مخم هنگیده بود :/
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_ ، DarkLight
(02-02-2021، 23:20)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 23:17)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واااااااااای نگوووو
نابودمممممممممم

من بدتر از تو :/

من امروز هیچی نتونستم بخونم 4fvf مخم هنگیده بود :/
حاجی کمک خواسی بگو

تو میتونی:////
 سپاس شده توسط Prometheus ، DarkLight
چرا اینا اینقدر پر از استعدادن :)
 سپاس شده توسط Prometheus ، _ƇRAƵƳ_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان