امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰

(31-01-2021، 10:24)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 10:20)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جان جان
خودشیفته تر از منم پیدا شد
اگ منو و تو باهم باشیم دنیا رو ب نابودی میره^_^
ژوووووووووووون:///
بیا یبا باهم باشیم:/// همه رو نابود کنیم:////

واو
چ پیوند مبارکی Big Grin
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
آگهی
(31-01-2021، 10:34)The - Rz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ پیامی میتونه عذاب آور تر از (شما 85 درصد از حجم بسته خود را مصرف کرده اید) باشه ؟ :|

شما 90 درصد از حجم بسته خود را مصرف کرده اید:////
(31-01-2021، 10:34)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا تو روم شماره ۲

@The - Rz

اوک بصبر
در ایام جوانی یروز شدم روانی
(31-01-2021، 10:29)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 10:27)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعیییی :/
الان گیر دادن چرا صبحونه نمیخوری؟ :/
منم سرلجشون هیچی نمیخورم ://////
وااییییی لعنت به خدااااااا به منم همینجوری گیر میدن://دقیقااااااااا به صبحونه خوردن من همینجوووورییییییییییی Telegh_01
از اونجایی که من همیشه باس یه چی بخورم لج نمیکنم و میرم میخورم://////

خا تف تو این زندگی :////
منم الان از گرسنگی دارم تخمه میخورم .-.
به من اینکه شبا چجوری بخوام گیر میدن ://///////
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
(31-01-2021، 10:34)The - Rz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ پیامی میتونه عذاب آور تر از (شما 85 درصد از حجم بسته خود را مصرف کرده اید) باشه ؟ :|
بسته شما به اتمام رسیده جیگر عزیز لطفا برید یه خاکی تو سرتون بریزید :/
حاجی پشیمون شدم خودم روم میزنم/=

@The - Rz
سرور اروپا اسمشم میزارم ۴۱۱۴۸
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
(31-01-2021، 10:35)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 10:24)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ژوووووووووووون:///
بیا یبا باهم باشیم:/// همه رو نابود کنیم:////

واو
چ پیوند مبارکی Big Grin
:////
وکیلم://///
حالا دست دست:///////
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(31-01-2021، 10:34)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 10:30)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودت خف بنما بی تر ادب ۰-۰
بخت برگشته ی اخمخ ۰-۰
همون خودت را با علف خف بنمایی بهتره ۰-۰
ایشالا خدا زود تر برسونه به دستان معتاد و نیازمندت آمین آمین ۰-۰
خدایا با اسنپ برسون سریع بیاد این آنجل اویل تلف نشه ۰-۰

خفه شو من تو رو آرمی کردم فلشخوریت کردم اوتاکوت کردم Angry
مگ قرار نشد به حرفام گوش کنی؟ هانننن Angry

درد ۰-۰ آرمی که با تلاش خودم بود تو فقط ریز ریزی بهم گفتی ۰-۰ میزنما تو منو اوتاکو کردی؟؟ ۰------------۰
نچچچچچ من آوام ها به حرف هیشکی گوش نمیدهمممم ۰-۰
بیا انقده آوا آوا کردین داره تنفرم نسبت به اسمم کم میشه ۰-۰ :/ تففففففف ://///
(31-01-2021، 10:36)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 10:34)The - Rz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما 90 درصد از حجم بسته خود را مصرف کرده اید:////

حجم بسته شما به پایان رسید :|
در ایام جوانی یروز شدم روانی
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
(31-01-2021، 10:35)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 10:34)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گاو/:
با خدا/:
ی خواهر دارم همسن توعه/:
گاو شتری:////
چشم نکن:////بی ادب
چه خلوت:////
خونه همیشه شلوغه://////////

شتر گاوی/:
اوک/:خوشبحالتون//:
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان