امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰

(31-01-2021، 9:34)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 9:33)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد تو والا مقامی ,
یادم باشه جلوت سجده کنم :///
((((:
نه لازم نیس حاجی من بهت ایمان آوردم خودتو دست کم نگیر:///
اها آره یادم نبود :////

خب دیگه بچه خوبی باش و کارای بد نکن :///
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
آگهی
(31-01-2021، 9:35)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 8:58)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ت ک همینطوری نمیمونی :/
بله من ب خوردت میدم اصن -_-

خل شدن خوبه فرزندم مادرت هم یک خل است (:

میمونم ._. نه من راه های متفاوتی برای دفاع دارم...
فاز اول 8

عار خل خیلی خوبه....من از دیوونه هم خوشم میاد.نه اون دیوونه های بستریا!! یه دیوونه مقدس (:

عای نگم براات
دیشب موزیک ویدیو ای نید یو رو دیدم
جیگرررمم کباب شدد عررررر خیلی بد بود
فقط اون تیکه ک جیمین توی وان حمومه داره گریه میکنهcry2
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Karlina
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(31-01-2021، 9:33)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صباnafas"
32 سلام
چخبر؟ D::

سلام بهار جون 44

اصلاح میکنم سلام حسین://ملقب به راشا:///

سلومتی:///دارم بدبختم میشم://

از شوما چخبر؟
 سپاس شده توسط Prometheus
(31-01-2021، 9:35)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 9:30)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من توی زندگیم مشکل زیاد داشتم ولی هیچوقت منو از پا ننداختن (:
میخوای بیا دو روز جای گذشته من زندگی کن (:
الان مشکلی نیست....نه که نباشه....دیگه برام مهم نیست!
زندگی خیلی قشنگه...ولی خرابش کردن.....تو فعلا از همین زیبایی کمی که باقی مونده لذت ببر....بقیشو پس خواهیم گرفت (:::

من خودکشی رو دوس دارم چون منو وارد به یه دنیای جدید میکنه (:

من مثه تو نیستم!

اما من مثه توام! (: جای همه زندگی کردم (:::: ولی انسان نیستم
(31-01-2021، 9:38)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 9:35)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من مثه تو نیستم!

خیلی از ماها زنده ایم فقط بخاطر اینکه خودکشی حرومه
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ 179
 سپاس شده توسط Prometheus
(31-01-2021، 9:38)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 9:38)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی از ماها زنده ایم فقط بخاطر اینکه خودکشی حرومه
عجیب ولی واقعی ,
همین دیروز چن نفر اینو بم گفتن ,
ناموصا چرا اینجوریه ؟
چرا هممون بدبختیم ؟
یه نفر شفاف سازی کنه ببینیم داستان چیه
ناشناس
(31-01-2021، 9:32)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 9:31)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوممم آخه با این کلمه آشنایی نداشتم به همین خاطر گفتم!!

بعدا میخونی اسخوان ترقوه کجاست
عار شاید خوندم....
افرین ب این همه تلاش واقعا
تا حالا انقدر اطلاعیه نداشتم/=
@"BTS.ARMY"
@"Mahdi 1381"
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(31-01-2021، 9:37)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 9:33)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صباnafas"
32 سلام
چخبر؟ D::

سلام بهار جون 44

اصلاح میکنم سلام حسین://ملقب به راشا:///

سلومتی:///دارم بدبختم میشم://

از شوما چخبر؟

تو هرچی دوس داری صدام کن ://

خدانکنه...چرا چی شده؟ ://

خبر خاصی نیست :/
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
(30-01-2021، 17:32)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 17:25)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوم بدبختیه ک من و دوس داره
منه بدبخت dit

اوه قربونت بشم Big Grin Heart
همچنین گلم
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان