امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰

(30-01-2021، 23:15)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 23:14)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راهش تاثیر روی افکاریع که میل به باز شدن و دیدن حقایق دارن....من میتونم با موزیک این کارو انجام بدم :/
یک سوال:///
اینا کی بودم آوردی؟؟

یکیش ارش بود....یکیشم ملیکا
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
آگهی
درست شد درست شدددد یاد گرفتم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-01-2021، 23:16)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 23:14)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با گوشی رفتم تگت کردم://///

کلیک راستو بزن رو اسمم بعد بزن کپی نوشتار متن
هوممممم مرا عفو کن:///
گوشی مامانمو ورداشتم تگت کنم الان:///به امید خدا تگ شدی:///
خلاصه اینکه شرمنده مرامت:///
(30-01-2021، 22:37)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ"

وووووووششششششششششششش تبریکککککککککککککک
شیرینی میخوام://

ژان فداتشم مرسی دلبر ^.^

شیرینی میریم آلمان دیگه تا سال دیگه ایشالا:/
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
(30-01-2021، 23:15)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 23:14)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راهش تاثیر روی افکاریع که میل به باز شدن و دیدن حقایق دارن....من میتونم با موزیک این کارو انجام بدم :/
ما باید جدی باشیم.
موزیک کار خاصی انجام نمیده.
شب خوش

منم جدیم!
موزیک مخربترین سلاح توی جنگ نرمه (: تو که نمیخوای جنگ سخت راه بندازی...
من میتونم با موزیک هم افکارو باز کنم...هم باهاشون بجنگم :/
(30-01-2021، 23:18)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 23:15)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یک سوال:///
اینا کی بودم آوردی؟؟

یکیش ارش بود....یکیشم ملیکا
اهان ://
 سپاس شده توسط Prometheus
(30-01-2021، 23:18)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 23:16)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلیک راستو بزن رو اسمم بعد بزن کپی نوشتار متن
هوممممم مرا عفو کن:///
گوشی مامانمو ورداشتم تگت کنم الان:///به امید خدا تگ شدی:///
خلاصه اینکه شرمنده مرامت:///

اگر زمانی اول شدم تو را اول تگ‌ مینمایم
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
@☪爪尺.山丨几几乇尺☪
یس تگ شدی اخر
(30-01-2021، 23:18)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 22:37)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ"

وووووووششششششششششششش تبریکککککککککککککک
شیرینی میخوام://

ژان فداتشم مرسی دلبر ^.^

شیرینی میریم آلمان دیگه تا سال دیگه ایشالا:/
&_&

:////ایشالا
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
★ɢʟᴏʀɪ نوشته است:دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://www.last.fm/music/Psychonaut+4/Dipsomania/Don%27t+Leave+the+Room

این بیشتر جیغ میزنه اهنگ نیس ک/:
چرتو پرت میگه اما دلهرم شروع شد باز لاناتی/:

آهنگ چرت زیاد داریم اینم یکیش
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان