29-01-2021، 20:28
(29-01-2021، 20:22)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-01-2021، 20:15)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آره قبول دارم تا حدودی ؛ امارات یه میلیون جمعیت داره ؛ از این یه میلیون حدود سیصد چارصد هزارتاش سرمایه گزار ایرانی ان ؛بنظرت اگه دو تا شهاب بخوره وسطشون اونا همچنان همونجا میمونن ؟خیلی ساده پول و قدرت از امارات خارج میشه این از امارات ؛
خود پرزیدنت ترامپ گفت کشته نداده , زخمی شاید
من به من و تو بی بی سی کار ندارم , فاکس نیوز رو دنبال میکنم
نه میگم ک , منکر قدرت ایرانم نیسم من
از سوریه و لبنان خودمون راه داره به اسرائیل جدا از تونل ها
حرف من اینه ک , اینک حضرت اقا گفته 25 سال اینده اسرائیل نیس ب نظر من دروغه
جنگ بشه فک نمیکنم برنده مطلق باشیم , و اگرم باشیم با خسارات و تلفات و اسیب های زیادی رو ب رو میشیم!
جدا از اینک اصلا عربستان رو در نظر نگیریم , ک باید با اونم بجنگیم !
گفتی تنگه هرمز , یادته زمانی ک نفت تحریم شد ایران نطق میداد میبندییم تنگه رو؟ امریکا و اسرائیل چند تا ناو فرستادن و دگ صدا کسی در نیومد!
حالا هر چقدم سپاه بخواد قایق تند رو داشته باشه , شیوه حمله کندو زنبور عسل سپاه با متود قایق تند رو رو ناو جنگی جواب نمیده
عراق هم متحد نیس , از طرفی هم افغانستان پایگاه های امریکاس
از پایین امارات
جنگ بشه با فرض بر پیروزی مطلق
خیلی چیزا از دست میدیم
تو سال ۲۰۱۶ براورد کردن دیدن تو اون زمان ایران تو دو ساعت میتونه منابع نفتی عربستانو کلا منهدم کنه ؛
افغانستانم که اون فاطمیون هست و کار بیخ پیدا کنه همشون به درک واصل میشن ؛
البته اینا بسیار هزینه بر و بسیار بسیار تخریب گر هست و به گفته خودت واقعا به این آسونیا جنگ تموم نمیشه و خیلی چیزارو از دست میدیم
درسته..
سیاست های ایران در قبال پایگاه های امریکا جالبه برام
تو هرجایی ک پایگاه دارن ی حزب دارن.. گرچه ک اون کشور دگ دهنش سرویسه.. ابادی نداره دگ , ولی ضامن ایرانه
فقط ای کاش.. ای کاش
بودجه ای ک صرف روحانیون و امثالهم میشه خرج ابادانی کشور میشد
و متاسفانه این خلاف ارمان های نظامه
و فشارش رو دوش من و شماس