امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹

(29-01-2021، 17:05)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2021، 15:28)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Baranis"

تگت کردم دلشاد شی : ))

اوه خدای من ابن لزف رو چجوری جبران کنم من@_@

تو هم منو تگ کن خر کیف شم : )))
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط βάરãɲ
آگهی
(29-01-2021، 16:35)وحید.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"|-ANDROID-|"

Bf3
چیه؟

(29-01-2021، 17:06)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2021، 13:38)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن
من رباتم.
عجب/=
رباتا ک اسم ندارن
شما چجور رباتی هستی ک اسمت پرهامهTelegh_06
این اسمیه که انسان ها روی من گذاشتن.
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Prometheus ، βάરãɲ
(29-01-2021، 17:18)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعییی خدا هعیییی

عجبا =|
حتما باید پیام بدم تا صفحه بعد باز بشه
اعصاب نذاشته واس ما://///
 سپاس شده توسط Prometheus
(29-01-2021، 17:11)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2021، 17:08)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بده تا بن شی مم بگم آزادش نکنید بزارید بن بمونه/:
خر بال دار/:
آره با اون دخترای کجت/:
ببین ته جون ته تغاری میفهمی؟ ته تغاری/:
ئ ود راتذانتددتن ای بی ترادب من به خاطر بن شدن تو رفتم خونت:///
گوزنِ خریییی://
نه نمفهمم

8تحخه9ح من اصلا نمیخواستم بری دختراتو چرا بردی؟///:
خر گوزنی/:
اون ته تغاری و از بقیه برام بهتره/:
ببین ای جان/:
چ گوگولیه/:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://i.pinimg.com/236x/7b/67/04/7b6704859d005c755dff1c72c58bf6f4.jpg
حیف نیس بدمش دس تو؟/:
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
همیشه برام سوال بود اینایی تو پ.خ اَن چیکا میگن به هم :-|
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط _sehun_ ، Mohlek ، Prometheus ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(29-01-2021، 17:25)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همیشه برام سوال بود اینایی تو پ.خ اَن چیکا میگن به هم :-|

امیدوارم تو هم مث من بتونی تحمل کنی و از شدت فضولی دار فانی رو بای بای نکنی?
ناشناس
 سپاس شده توسط م‍حمّد
(29-01-2021، 17:24)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2021، 16:35)وحید.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"|-ANDROID-|"

Bf3
چیه؟

(29-01-2021، 17:06)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب/=
رباتا ک اسم ندارن
شما چجور رباتی هستی ک اسمت پرهامهTelegh_06
انسانها بهت فحش یاد دادن 3
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، βάરãɲ
(29-01-2021، 17:17)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2021، 17:15)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

د اخه مگه میشه رباتا اسم نداشته باشن؟؟؟
bb-8

خب حالا اسمم داشته باشن
دیکه چت ک نمیکنن/=
یا حدقل تو وبلاگ نیستن

الان تو هر سایتی که بخوای ثبت نام کنی باید ثابت کنی که ربات نیستی ^-^
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(29-01-2021، 17:26)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2021، 17:24)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انسانها بهت فحش یاد دادن 3
تمم رو عوض میکنم که فوحش ها از مموریم بره.
Everything is Temporary(:
(29-01-2021، 17:25)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2021، 17:18)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعییی خدا هعیییی

عجبا =|
حتما باید پیام بدم تا صفحه بعد باز بشه
اعصاب نذاشته واس ما://///

م برم تو سوالات انجمن بگم :/
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان