امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹

(29-01-2021، 11:51)ℓα∂у тαιℓσя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2021، 11:45)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به یکی میگن با بالش جمله بساز
میگه نمیسازم 
Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01

دوتا پیرهن با هم برخورد کردن اتو اومد چروکی کشید._.

بانمک کی بودی توووو :////
+
یکی از دخترخاله هام میخواست اسمشو عوض کنه بزاره شقایق :/ بعد اینقد بش گفتم شقاقل که پشیمون شد خخ
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
(29-01-2021، 11:54)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2021، 11:47)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علیک سلام

نمکات تموم نشه اتقدر با نمکی

یه منبع نامحدود دارم

فک کنم رمز نمک نامحدود زده
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، م‍حمّد ، THEDARKNESS
(29-01-2021، 11:55)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2021، 11:51)ℓα∂у тαιℓσя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+
یکی از دخترخاله هام میخواست اسمشو عوض کنه بزاره شقایق :/ بعد اینقد بش گفتم شقاقل که پشیمون شد خخ
یه بابایی میره قصابی میگه دو کیلو گوشت بده بدون دنبه،یارو میگه دنبه نمیخوای؟
جواب میده پ ن پ دو کیلو دنبه بدون گوشت بده...
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Prometheus ، شـــقآیــق
(29-01-2021، 11:55)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2021، 11:51)ℓα∂у тαιℓσя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+

زن عموم//:

واقعا براااات متاسفممممممم
من عموی ب نام حسین ندارم//:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط Prometheus
(29-01-2021، 11:58)ℓα∂у тαιℓσя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+

زن عموم//:

واقعا براااات متاسفممممممم
من عموی ب نام حسین ندارم//:

ولی تسلیم نشد و عوض کرد اسمشو :/ گذاشت لیانا خخخ من بش میگم لیلی خخخ
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
یروز غضنفر میره حموم بعد...

خب بعد چی ؟ الان اومدی پایین ببینی بعدش چی میشه ؟
خو رف حموم دیگه
ناشناس
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، شـــقآیــق ، Prometheus
(29-01-2021، 11:57)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+
یه بابایی میره قصابی میگه دو کیلو گوشت بده بدون دنبه،یارو میگه دنبه نمیخوای؟
جواب میده پ ن پ دو کیلو دنبه بدون گوشت بده...

به ینفر میگن با خر جمله بساز..
میگه دیروز سگ پامو گاز گرفت :/
میگن خرش کجا بود؟
میگه تو طویله =|
 سپاس شده توسط Mohlek ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
سکوت میکنم ک سکوت منطقی تر است!
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط Prometheus
یه یارو به خانومش پیام میده:عزیزم الان سر کارم بعدا میام،اگه نیومدم این پیام رو دوباره بخون...
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Prometheus ، Mohlek ، Âɴɢ℮ℓ Evιℓ ، شـــقآیــق
(29-01-2021، 12:02)ℓα∂у тαιℓσя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سکوت میکنم ک سکوت منطقی تر است!

ناموسننن¿¿¿¿
+
عمویی میخوام بت بگم شقاقل خخ
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان