امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹

(28-01-2021، 22:59)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2021، 22:57)pegah-b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان اگه صابر اینجا بود گردنتو میشکوند Telegh_01

عمو صابر هیچ غلطی نمیتواند بکند Telegh_01

مگه نه؟ Telegh_01

@SABER

الانشو نمیدونم اما قبلنا درجا بن میکرد Telegh_01
آگهی
@"ctrl+w"
من یه ایده خیلی جالب و به درد بخور دارم که باعث رضایت بیشتر کاربران و در نهایت محبوبیت فلشخور میشه
میشه بگم؟؟ :>
خیلیام موافقت میکنن مطمئنم !!
@ ѕєнυη @
خوش اومدی
خیلی خوشحال شدم
نمیدونم تگ میشه یا نه ولی امیدوارم ببینی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16404195783388
ناشناس بنویس برام(:
(28-01-2021، 22:59)pegah-b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2021، 22:55)ctrl+w نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان کدوم ایمیل روی اون اکانتی ک رمزشو میخوای هست؟

یه ایمیل الکی، یعنی چشم بسته روی کیبورد زدم و بعد به عنوان ایمیل ثثبتش کردم.
اما اگه بشه پیشینه ایمیل های اکانتمو ببینی، میبینی که ایمیلی که دادم بهت با ایمیلهای قبلیم همخوانی داره و اگه دوباره ایمیل قدیمیه فعال شه میتونم رمزمو بازیابی کنم.

معمولا ایمیل ها برای بازیابی ی شماره میخوان اگه اون شماره ای که دادی واسه ریکاوری داشته باشی میتونی با اون ایمیلتو پس بگیری

بعدشم با اون ایمیل اکانت انجمنتو پس بگیری
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
(28-01-2021، 23:00)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2021، 22:58)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه میشه قلبمو جراحی کن ؛
بزن درشو ببند ؛ دیر یا زود کار میده دستم ...

فردا صبح تشریف بیارید کلینیک جراحی صدرا

در سراسر ایران شعبه داریم

تا صبح دیوونه میشم ...
همین الان بزن شکممو پاره کن دس بنداز قلبو بکش بیرون
ناشناس
(28-01-2021، 23:00)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2021، 22:58)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه میشه قلبمو جراحی کن ؛
بزن درشو ببند ؛ دیر یا زود کار میده دستم ...

ب بازی کثیف دکتر بازی خوش اومدی!
بدون هیچ راه برگشتی ندارع
:vvv
(28-01-2021، 22:56)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2021، 22:48)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تنکس♥
دو هزار/:
^^

0-0
جانم؟؟ 0-0
مگه چیکارا کردین؟؟ 0-0

هیچی نکردیم دزد زد
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=284071&pid=3681035#pid3681035
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(28-01-2021، 22:29)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2021، 22:21)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درد ۰-۰
منگل تو قبر میام کتلتت میکنمااااا ۰-۰
ها آری آری راس میگی من مدیونشم حال قدرش را میدانم *-*
آینه ۰-۰ پس تف به خودت ۰-۰  Big Grin
*-*
جوننن کتلت Tongue
بعدش میشنیم خودمو میخورم Tongue
نوچ دقت نکردی آینه بزاری تف میخوره به عکس من تو آینه نه به خودم D:
درد ۰-۰
دوس داری ؟؟ ۰-۰ من فقط سیب زمینی سبزی ندوست ۰-۰ Big Grin  البته اون کوکو سبزیه کتلت که نیس ۰-۰ :/
عه ۰-۰ خودخواری ۰-۰
ایش ۰-۰ خو حالا تو چرا تو این مواقع پروفسور میشی ۰-۰ ؟؟ :/ آها آها پس مستقیم به خودت ۰-۰  Big Grin  Tongue
(28-01-2021، 22:29)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2021، 22:20)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره عزیزم ماشین هم بیار خیلی تاکید دارن:|

لباس چی بپوشم؟
چه رنگی؟
کوتاه؟
بلند؟
گشاد ؟
تنگ؟
با کلاه یا شال؟
با عینک یا بی عینک؟
هودی یا بارونی؟
عسیسم :/
با پیژامه بیا به نظرم خاکی ترع:/
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(28-01-2021، 23:01)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا صبح دیوونه میشم ...
همین الان بزن شکممو پاره کن دس بنداز قلبو بکش بیرون

خب شما برید بالای بالکون منزلتون بعد برید لبه بالکون حالا چشمتونو ببندید سریع چهار قدم برید جلو دیگع نیازی به جراحی هم نیس
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان