امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۳۹8

(27-01-2021، 21:46)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2021، 21:44)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به کنعان غم مخور
/:خاک
بعدا ط بیا منو بخور

دورم بگردی

قربونم بری :/
قربونم بری دل ط خونه این دل واسهه من مث مجنونه/:
 سپاس شده توسط Prometheus
آگهی
(27-01-2021، 21:45)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2021، 21:43)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آری من فرشتم:///

وووششش://///

من از فرشته ها میترسم :/

ووووششش و کووووفت
بهتر:// بترس://

وووششش مامانم اینا:///
 سپاس شده توسط Prometheus
روزی روزگاری ناگهان فوحش...
Everything is Temporary(:
(27-01-2021، 21:46)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2021، 21:44)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به کنعان غم مخور
/:خاک
بعدا ط بیا منو بخور
به طاها به یاسین://
سیمان://
با کمال میل:/
الا حمد صلی اله مصطفی
گچ
مچکرم/:

(27-01-2021، 21:46)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2021، 21:45)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من باهات قهرم
عررررررر
 Undecided
خدایا همه رو شفا بده حوصله اینجا رو ندارم بعدا بیا تل بگو چرا قهری

همچنین
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
(27-01-2021، 21:47)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2021، 21:46)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قربونم بری :/

نفهمیدم والا ://
 سپاس شده توسط Emmɑ
بچه ها نسخه جدید بزنند مرا تگ کنید :/
تنکیو وری مااااچ 31
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Nashenas(:
(27-01-2021، 21:49)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2021، 21:47)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفهمیدم والا ://

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://files.musico.ir/Song/Saeed%20Asayesh%20-%20Ghorbonet%20Beram%20(320).mp3

اینو ط واسه من خوندی/:
 سپاس شده توسط Prometheus
(27-01-2021، 14:24)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2021، 23:06)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مازراتی؟:/lol
خاب عزیزم کرم داری بری پارک
بیا زیر چادرم گرم شی~.~

هیچی ب خاطر یع ادم بیشعوری ک گزارشش کردع بن شدع -_-

راستشو بخوای آره مجبور بودم  Telegh_01

مگه چیکار کرده =|
موقت؟
تو...Telegh_01

هیچی باو:/ی شوخی ریز کردع بود که یه ادم عقده ای گزارشش کرد
(27-01-2021، 21:47)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2021، 21:45)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من از فرشته ها میترسم :/

ووووششش و کووووفت
بهتر:// بترس://

وووششش مامانم اینا:///

فرشته منو نخوری شبا :///

ووووش مامانت اینا ://
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
(27-01-2021، 21:48)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2021، 21:46)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به طاها به یاسین://
سیمان://
با کمال میل:/
الا حمد صلی اله مصطفی
گچ
مچکرم/:

(27-01-2021، 21:46)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Undecided
خدایا همه رو شفا بده حوصله اینجا رو ندارم بعدا بیا تل بگو چرا قهری

همچنین
پاشو بیا تل تا با فش های ۲۰۲۱ باز نکردم Undecided

خودت میدونی اعصابم زیر خط فقره Undecided

پس زود بیا
 سپاس شده توسط Emmɑ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان