27-01-2021، 11:08
وَ تَنهآیی تَقدیر آدماییِه کِه دَر قَلبِشون قَبرِستونی اَز حَرفهای نَگُفته دارَن
|
بغض قلم ❥ .. (نسخه دهم) |
||||||||||||||||||||||||||||||||
27-01-2021، 11:08
وَ تَنهآیی تَقدیر آدماییِه کِه دَر قَلبِشون قَبرِستونی اَز حَرفهای نَگُفته دارَن
27-01-2021، 11:14
زشتی دنیا به خاطر وجود آدمای بد نیست ،
به خاطر سکوت آدمای خوبه!
27-01-2021، 12:39
همیشه درفشار زندگی اندوهگین مشو..
شایدخداست که درآغوشش می فشاردت.. برای تمام رنج هایی که میبری صبرکن.. صبراوج احترام به حکمت خداست..! #مهربان خدایم(:
27-01-2021، 12:47
قدرت بالاتری از تو
وجود دارد که، حواسش به همه چیز هست... همه چیز را، به او بسپار و آرام باش...
27-01-2021، 13:38
ما نسل"بدجنس گرا"هستیم
هرچه"بدتر"باشند بیشتر جذبشان می شویم ...!!!
27-01-2021، 14:29
همیشه قبل از خوبی کردن به ادما یادتون باشه همه قرار نیست جواب خوبیتون رو با خوبی بدن
•
27-01-2021، 18:32
^_^دستهات جهانِ بی پایانِ وجودِمنه #جآنا
27-01-2021، 18:40
ترجیح میدم نسخه ای حقیقی از خودم باشم
تا نسخه ای جعلی از شخصی دیگر . . .
27-01-2021، 19:16
متن یک آگهی در تمام روزنامهها.
مژدگانی برای پیدا کردن دلبری با موهای مشکی چشمانی آنقدر غرق در چشمانش بودم که رنگشان را بخاطر ندارم اما عکسش هست میخواهید؟ قدش به اندازهی این آغوش.درست نمیدانم گمش کردم یا او را نداشتم و الان میخواهم! تمام زندگیام را مژدگانی میدهم اگر کسی از سلامتی، خوشبختی و یا لبخندش، برایم خبری بیآورد. خوشا مژدگانی آن کس که خبر از عشقش به من بیاورد.
27-01-2021، 20:32
زنی در شعرهای من عروس فصل باران است
هوای دیده اش ابری ولی لبهاش خندان است غرورش چون گلی زیبا ، غمش اندازه دنیا چه کرده عشق با این دل که اینگونه پریشان است زتار موی خود هرشب هزاران نغمه میسازد ز رقص نرگسِ چشمش دل آشفته حیران است لب شیرین و رنگینش ز حلوا دلبری کرده ولیکن حرفهای او اسیر بغض هجران است تمام چشمها خیره به دنبال گل رویش ولی چشمان او دائم برای یار گریان است نمانده هیچ گل گویا به روی شاخهء جانش گلستان نگاه او ز باران چون نیستان است زنی در شعرهای من ، بدون عشق میمیرد مزارش خانهء عشق و کسی بر او غزلخوان است
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|