امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷

(23-01-2021، 19:49)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2021، 19:33)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگر اینکه از جنازه من رد بشی !
و من ._.
*وی جماعتی را مشاهده میکند که همگی داد میزنند : و من*
باباییم با ط چ نسبتی داره؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
(23-01-2021، 19:29)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2021، 19:24)ℓα∂у тαιℓσя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

س....

جووووووووون
خوبم عزیزم..سلامتیت
تو خوبی جیگر!؟

خداروشکر
عالی
انقد زنم نشدی شوهرکردم بچه ام تو راهه//:
وااااا خیانت کارررر

(23-01-2021، 19:30)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2021، 19:24)ℓα∂у тαιℓσя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

س....
ببین عزیزم من گفتم ط رو میدونم/:
منو کییی کیییی هرکیه بیاد بگه دیگ اه

میدونم گفتی
برا توام بنظرم س هست!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
•ناشناس•
 سپاس شده توسط Emmɑ ، THEDARKNESS ، _sehun_
(23-01-2021، 20:18)ℓα∂у тαιℓσя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونم گفتی
برا توام بنظرم س هست!
منو چرا/:
همون ک اخر اسمش ن هست؟برا ط هم د Big Grin
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(23-01-2021، 20:03)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2021، 19:55)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چند ثانیه طول میکشه Telegh_01

باز نوتیص گرفتین
سهون تو لایو امروز:ایران فن،اکسوالای ما،سلام

نمیدونم من فیلمو قطق کردمTelegh_01
واقعاا؟کجا لایو داشت؟
تغدئص

بنظرم بعدش بدتر شده هر سایتی میرم بسته شده
تو هشت ثانیه گفته بعدا واست میفرستم
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، _sehun_
(23-01-2021، 14:44)ℓα∂у тαιℓσя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ʜɪᴅᴅᴇɴ
موفق باشید..ایشالاه کارنامه بیست((:
اااخ خیلی حال میده دسته جمعی امتحانTelegh_59Telegh_01
سر هندسه ی سوال اشتباه بود..همه عین هم...خیلییی ضایع بود.لو رفتیم
نفری دو نمره کم کرد  نامسلمونTelegh_01Telegh_54
من الان یه درس عملی دارم به علت مشکلاتی ک پیش اومد موندم چیکارش کنم تقلبشو به چه صورت انجام بدم حداقل یه نمره رد شه :|
مخلصم همچنین موفق و موید و خوشحال!
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(23-01-2021، 20:20)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2021، 20:18)ℓα∂у тαιℓσя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونم گفتی
برا توام بنظرم س هست!
منو چرا/:

Telegh_44

اره همونننننننTelegh_01

(23-01-2021، 19:49)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2021، 19:27)ℓα∂у тαιℓσя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرفی ندارمTelegh_01
عمو حسین)))):

ای جان عمو حسین  Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin

عمو جاااان نخند دندونات میریزه aquarium
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط Prometheus
(23-01-2021، 20:23)ℓα∂у тαιℓσя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2021، 20:20)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منو چرا/:

Telegh_44

اره همونننننننTelegh_01

من برم تو افق محو شم/:
خیلی وقته نمیحرفیم
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
o yaya
o yaya
o yaya
 سپاس شده توسط Theo
(23-01-2021، 20:23)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2021، 14:44)ℓα∂у тαιℓσя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ʜɪᴅᴅᴇɴ
موفق باشید..ایشالاه کارنامه بیست((:
اااخ خیلی حال میده دسته جمعی امتحانTelegh_59Telegh_01
سر هندسه ی سوال اشتباه بود..همه عین هم...خیلییی ضایع بود.لو رفتیم
نفری دو نمره کم کرد  نامسلمونTelegh_01Telegh_54
من الان یه درس عملی دارم به علت مشکلاتی ک پیش اومد موندم چیکارش کنم تقلبشو به چه صورت انجام بدم حداقل یه نمره رد شه :|
مخلصم همچنین موفق و موید و خوشحال!

اااخ -_-
با کسی دوست نشدین جوری ک براتون انجام بده؟

من یکم مریض حال بودم..طراحیامو بچه ها انجام دادنD:
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ
عه محروم شدی کهـ
هعی روزگار...
 سپاس شده توسط Theo ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان