امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷

(23-01-2021، 17:17)Theo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2021، 17:16)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Theo
من باور کردم اصل بده دیکه/=

اصل بدم ؟ wtf?!

ممد قسم نخور
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آگهی
(23-01-2021، 18:11)Theo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا من یه کاری پیدا کردم که هر وقت حوصلتون سر رفت میتونین انجامش بدین و سرگرم شین ,

اینجوریه که برین تو پروفایل من و همه پست های که گذاشتمو پیدا کنین و سپاسش کنین , اونوقت حسابی سرگرم میشین و حال و هواتون عوض میشه : )

چقدر  من به فکرتونم که حتی میام واستون راه سرگرم شدن پیدا میکنم , خدا منو واستون نگه داره ناموصا

خخخ باحال بود ._.
(23-01-2021، 18:17)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"وحید.a"
من عاشق چیزمیزای ترسناکم از وقتی هم پستاتو میبینم یجوری شدم/: 1 ماهه هیچی نمیخورم/: همش بالا میارم/:
تازگیا هم از هیچی نمیترسم/:

یه داستانه بود اینجا اسمش رو یادم رفته بخونیش تا اخر عمرتو بسه
 سپاس شده توسط Emmɑ
(23-01-2021، 18:14)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2021، 18:04)وحید.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای جان ای جان (:

!!!!!

دل میزنم به دریا
بیا سر قبرم فردا
دل بزنی به گردش
نم چی چی
....
واییی خدایا لبیک میخوام برم توش باورم نمیشه 0-0
آهای جماعت اگه جوون مرگ شدم بدونید این شخص منو کشته
فق ط قبلش بگو چقدر ترسناکه

نه نه اصلا ترسناک نیست فقط قبلش یه شلوار اضافی بردار ((:

اگه میترسی نخون نمیخوام جوون مرگ شی هنوز آرزو داری کوچولو .-.
Love
(: ♡
*-*

سپاس شده توسط Prometheus ، THEDARKNESS
(23-01-2021، 18:20)وحید.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2021، 18:14)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دل میزنم به دریا
بیا سر قبرم فردا
دل بزنی به گردش
نم چی چی
....

من میخوام برم تو خونه مک کامی *-*
میدونی ترس منو ارضا میکنه یجوری......ولی عمویی تو شیش سالته به بابات میگم دیگه نزاره از اینا بخونی D;
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(23-01-2021، 18:20)وحید.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دل میزنم به دریا
بیا سر قبرم فردا
دل بزنی به گردش
نم چی چی
....

اینا که سوسکن. یه فیلم ترسناک ژاپنی بزار بفهمم ترس چیه. لعنتیا فیلم ترسناکاشون برگ ریزونه

@★ɢʟᴏʀɪᴀ★
اسمشو پیدا کردم رمان جن زده. سرچ کن تو انجمن هست.
 سپاس شده توسط Emmɑ ، Prometheus
(23-01-2021، 18:26)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2021، 21:13)وحید.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

✖️ نوبت من بود که قایم بشم، سریع دویدم و توی ماشین لباس شویی قایم شدم، جایی که ادمای زیادی جا نمی‌شن و کسی اونجارو نگاه نمی‌کنه.
صدای قدم هایی که به سمت من می‌اومدن رو میتونستم بشنوم، پاها خم شدن و صورت یک مرد از پشت در پلاستیکی دیده می‌شد.
دستش رو به سمت بالا حرکت داد و ماشین روشن شد...

✖️ می‌خوام یک داستانی رو براتون تعریف کنم.

داستان من با شیلا شروع میشه، همیشه یادش می‌رفت عینکشو بزنه، چقدر بد شد که نتونست منو ببینه...

بعد از اون مارک بود، خیلی موهای بلند خوشگلی داشت، حیف که موهاش جلوی دیدش رو گرفت...

بعد تریسی بود، هیچوقت زیر تختش رو چک نمی‌کرد..بیچاره تریسی...

و تو...خب تو کار اشتباهی نکردی، فقط انقدر رو این داستان متمرکز بودی که نفهمیدی من درست پشت سرت بودم...
من به مبل تکیه دادم Smile
خخخخخخخ
لعنتی عکسات خیلی بده و گرنه متنات چیزی نی
اون زن ژاپنی هم وقت گرفتم سه روز دیگه نیومد سراغم پیگیری کن یجوری بفرست نابودم کنه از شر این خونه نفرین شده خلاص شم Smile

واقعا ؟
بالا سرته رو دیوار (:
Love
(: ♡
*-*

(23-01-2021، 18:18)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2021، 18:17)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"وحید.a"
من عاشق چیزمیزای ترسناکم از وقتی هم پستاتو میبینم یجوری شدم/: 1 ماهه هیچی نمیخورم/: همش بالا میارم/:
تازگیا هم از هیچی نمیترسم/:

چه داستانی کدومش؟/:
داستان زیاد روم تاثیر نمیزاره
من هر دفه میرم شهر بازی اگ کلبه وحشتش نرم با همه قهر میکنم/: گریه هم میکنم Cool
(23-01-2021، 18:29)Theo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2021، 18:18)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممد قسم نخور

داداش به مولا علی , به ابلفضل , به تورات موسی و انجیل عیسی من ممد نیستم , ای خدا

شوخی میکنیم جوش نیار

(23-01-2021، 18:29)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه داستانی کدومش؟/:
داستان زیاد روم تاثیر نمیزاره
من هر دفه میرم شهر بازی اگ کلبه وحشتش نرم با همه قهر میکنم/: گریه هم میکنم Cool

رمان جن زده. تو انجمن هست
 سپاس شده توسط Emmɑ
129f بزنم به تخته

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 57 مهمان