امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷

(23-01-2021، 17:05)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2021، 17:04)мσнα∂єѕєн نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باران تو گ.ا زیاد فعال شدیا  Big Grin
امار همرو در می یاری

بی کاریه دیگه^_^
#معایب سینگلی

الان مثلا رل می خوای Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/17100514030732
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
آگهی
(23-01-2021، 16:50)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2021، 16:46)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شک نداشتم پیاممو ریپ میکنی Telegh_59
کراش؟؟ نه بابا شوخی بود Telegh_02
حدست کیه؟؟

برو بابا قهرمSad
(وی بسیار ب آرمین و آوا مشکوک است)

خیالت راحت هر کسی میتونه باشه بجز آوا :/
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(23-01-2021، 17:06)Theo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2021، 17:03)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشبختم
دوس داری چی صدات کنم؟¿♡

به به
بازم تو
چشم ما روشن
سکوتت خیلی بد بود^_^

چه عجب یه نفر یادی از ما کرد ؛ دمت گرم

اون سوالم ک درباره محرومیت بود بخاطر تو پرسیدم
حالا واقعا کی هستی؟¿♡

(23-01-2021، 17:06)мσнα∂єѕєн نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2021، 17:05)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی کاریه دیگه^_^
#معایب سینگلی

الان مثلا رل می خوای  Big Grin

ن بابا بلا ب دور
من با آفتابه شیر موز میخوام ولی رل نمیزنم×_×
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط @ساحل@
(23-01-2021، 17:07)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2021، 17:06)Theo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا واقعا کی هستی؟¿♡

(23-01-2021، 17:06)мσнα∂єѕєн نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن بابا بلا ب دور

دقیقا
 سپاس شده توسط دلارام1383
(23-01-2021، 17:07)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا واقعا کی هستی؟¿♡

ن بابا بلا ب دور
Telegh_01 اره بیخیال کلا دردسره
 سپاس شده توسط @ساحل@

(23-01-2021، 17:03)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشبختم
دوس داری چی صدات کنم؟¿♡

به به
بازم تو
چشم ما روشن
سکوتت خیلی بد بود^_^

تو بگو اون ممد معرفوه ای من خودم نوکریتو میکنم Telegh_59
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(23-01-2021، 17:09)Theo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از من میشنوین هیچ وقت نرین تو این داستان ماستانا ؛ تهش هیچه و به هیچی غیر از اشک و حسرت نمیرسین ؛ نوجوونی کنین و لذت ببرین ؛ بیخیال عشقو رل و هر چی مسخره بازیه

ارره واقا هم اینطوریه

مثلا بفرمایین من الگوتون Big Grin هیچوقت عاشق نشین
 سپاس شده توسط Theo ، βάરãɲ
(23-01-2021، 17:09)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو بگو اون ممد معرفوه ای من خودم نوکریتو میکنم Telegh_59

وای پسر خیلی باحال بود
مردم از خنده Big Grin
                               توهم زا نیست ...♡

سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(23-01-2021، 17:09)Theo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از من میشنوین هیچ وقت نرین تو این داستان ماستانا ؛ تهش هیچه و به هیچی غیر از اشک و حسرت نمیرسین ؛ نوجوونی کنین و لذت ببرین ؛ بیخیال عشقو رل و هر چی مسخره بازیه
چ قدر منه:/
چند سالته؟
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، Theo ، *Aɴѕel*

به به مادر عروس^_^
من خودم ته این حرفام/=
                               توهم زا نیست ...♡

سپاس شده توسط @ساحل@ ، Theo

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان