امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷

عام خب من رفع زحمت کنم:^
فعلا شب همگی بخیر♡
همین چند دقیقه ای که داشتم حرف میزدم جزو بهترین لحظات زندگیم شد انگار سنجاق خورد به تابلوی انگیزه هام!
بازم شب همگی خوش:>♡
 سپاس شده توسط Prometheus ، *Aɴѕel*
آگهی
(22-01-2021، 22:21)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2021، 22:16)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرحرف بودن بهتر از ساکت بودنه(:
قابل ندونستی که بگب((:
&_&
اما من سکوت جسمم و خواهان روحمم!(:

آدم یه قلب که بیشتر نداره داره؟هر وقت فکر کردی میتونی به انبوه حرفام گوش کنی سمتت پروازم میکنم(:
یه زمانی نباید اینجوری باشی هرچند کوتاه باشه(:

یه قلب داره ولی میتونه تحمل کنه اگه بخواد(:
من برای گوش دادن به حرفای دوستام همیشه آمادم((:
و بی عدالتی موج می زند در اقیانوس حرف هایتان(:
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(22-01-2021، 22:16)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2021، 22:10)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

nooo!
من همه هستم...همه من است....من هیچکس نیستم و هیچکس من است و درواقع هیچکس همه است و همه من است!
ما انسانها یک نفریم در هشت ملیارد جسم! تو منی و من توعم.!
درکش سخته ولی مایی وجود نداره...همش یه نفره...اونم منم...من همه ادمام...
من توی هشت ملیارد جسم زندگی میکنم برای کسب تجربی! تا من یروزی خدا بشم!
من فرزند خدا هستم! و تو من هستی!
هه!
اگه یروزی تونستی یه مخلوط بدون نقص و همسان با هشت میلیارد احساس و هشت میلیارد آدم به وجود بیاری من حرفمو پس می گیرم!
برو ببین میتونی!
ولی بهت بگم
ذات و احساس هیچکس با هیچکس یکی نیست!اینم صرفا یه شعار همدلیه برادر!

دیدی گفتم درکش سخته!
برای درک حرف من سالها وقت لازمه....مخصوصا برای موجودات به ظاهر متمدن زمین...انسان!
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(22-01-2021، 22:24)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2021، 21:23)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منطقه بعد جنگ اینهمه سر و صدا نداره که...
یکم هندیش کن!فل فل پاشی!:>

تاحالاتو‌چنتا‌جنگ‌حضور‌داشتی؟
نه ولی مغز و تصویر و از همه مهم تر ویدیو رو که از آدم نگرفتن!گرفتن؟خداروشکر جهانم انگار رو به پیشرفته!

شبتونم بخیر
(22-01-2021، 21:09)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2021، 21:07)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسین این قیافته؟ یه جوری گفتی بده فکر کردم الان زامبی میبینم

:/ ماسکمو بردارم چاله های سیاره "قمر" ماه رو صورتم نمایان میشه

بمیر بابا. خوشتیپ خود شیفته سادیسمی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط Prometheus
(22-01-2021، 22:26)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2021، 22:24)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تاحالاتو‌چنتا‌جنگ‌حضور‌داشتی؟
نه ولی مغز و تصویر و از همه مهم تر ویدیو رو که از آدم نگرفتن!گرفتن؟خداروشکر جهانم انگار رو به پیشرفته!

شبتونم بخیر

انگار رو کاشتن بش اب دادن رشد نکرد !
جهان با انگار روبه پیشرفته پیشرفت نمیکنه!
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(22-07-2018، 21:14)Rahil.tehran.7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نمیتونم برا کسی که ازش متنفرم خوب باشم.پس توقع بی جا نداشته باش.هدفم همین بود که بفهمی.من دورو نیستم فقط متنفرم و مجبور بودم همیشه تو صحنه باشم.

سپردمت به اون بالایی
کاش آنلاین نشی:/
و بی عدالتی موج می زند در اقیانوس حرف هایتان(:
شت
اهنگ جدید بیلی خداس
Vibe
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_ ، ѕααяeη ، *Aɴѕel*
(22-01-2021، 21:16)وحید.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2021، 21:13)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونوقت چرا منو نمیخوره/:

ولی بابایی من منتظرش بودما نگرانش شدم

نگرانش نباش پیش منه (:

واقعا؟نگهش دار منم ببینمشااا

(22-01-2021، 21:19)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2021، 21:17)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عا چرا/:

چون چ چسبیده به را
هاهاهاههههه بی مزه/:
 سپاس شده توسط Prometheus ، Волшебник ، ѕααяeη
(22-01-2021، 22:18)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2021، 22:03)ɪᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطورین ملت ؟

حالمان تعریفی ندارد:/

بهتر باشی رفیق 
گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ 101
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_ ، *Aɴѕel*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان