امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگو آزاد نسخه ی 396 ≈

(16-01-2021، 23:00)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2021، 22:59)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعیییی
من ارشد کلاس بودم...این کرونا که دیگه نمیزاره لاناتی
کلا منکه مصدوم شدم بقیه هم بیحال شده بودن خخخ قدر منو بدون یوعاهاهاها

چه رشته ای؟

بیشعور دان یک کاراته دارم...تو چه نوع رفیقی هستی نمیدونی
بزار بازم از خودم تعریف کنم...کلاس شیشم مدال نقره کشوری اوردم ://///

(16-01-2021، 23:01)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2021، 22:57)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لراهم کله خرن .جووووون خخخخ الان با اجر میزنم تو سرتونا

من پدری لرما استاد 0-0 :/

جون باو لر کجا؟
من لر نیستم جوجو :/// تو منطقه لرا بودیم...سخته توضیحش بیخی خخخ
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷ ، THEDARKNESS
آگهی
(16-01-2021، 23:02)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2021، 23:00)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه رشته ای؟

(16-01-2021، 23:01)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من پدری لرما استاد 0-0 :/

جون باو لر کجا؟
من لر نیستم جوجو :///  تو منطقه لرا بودیم...سخته توضیحش بیخی خخخ

آها 0-0 خخخخ
ملایر بیدیم 0-0
البته چون بابام در جوانی برای تلاش و همت و کار کردن اومد تهران ما تهرانی شدیم ولی کل خانواده از جمله فرزندان عموهایم به غیر ما ملایرین ://///
 سپاس شده توسط Prometheus ، THEDARKNESS
(16-01-2021، 23:05)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2021، 23:02)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جون باو لر کجا؟
من لر نیستم جوجو :///  تو منطقه لرا بودیم...سخته توضیحش بیخی خخخ

آها 0-0 خخخخ
ملایر بیدیم 0-0
البته چون بابام در جوانی برای تلاش و همت و کار کردن اومد تهران ما تهرانی شدیم ولی کل خانواده از جمله فرزندان عموهایم به غیر ما ملایرین ://///

او....ملایریا مگه لرن؟! :/
ببین جد ما از شیراز میاد تو منطقه پادنا سمیروم اصفهان که دور تا دورمون لرن...ماهم زبونمون ترکیب شد با لری...خود لرایی که میان روستا ما میگن شما لریتون یجوریه خخخ خیلی بحال میگفت یه پسره از چارمحال اومده بود
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷ ، THEDARKNESS
(16-01-2021، 23:09)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2021، 23:05)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آها 0-0 خخخخ
ملایر بیدیم 0-0

او....ملایریا مگه لرن؟! :/
ببین جد ما از شیراز میاد تو منطقه پادنا سمیروم اصفهان که دور تا دورمون لرن...ماهم زبونمون ترکیب شد با لری...خود لرایی که میان روستا ما میگن شما لریتون یجوریه خخخ خیلی بحال میگفت یه پسره از چارمحال اومده بود

پ ن پ 0-0 :/
ملایر دقیقا نزدیک همدانه دیگه  0-0
آها 0-0 چقده باحال و پیچیده 0-0  Big Grin
 سپاس شده توسط Prometheus ، Âɴɢ℮ℓ Evιℓ ، THEDARKNESS
هه چه کوتاهین
من از همه بلند ترم :/

هیچ میدونین بهم چی میگن؟؟؟
هیچ میدونین قدم چند متره؟؟؟
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷
(16-01-2021، 23:14)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هه چه کوتاهین

وی با ۱۵۰ قد توهم زده است

(16-01-2021، 23:14)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هه چه کوتاهین

۰۸۶۵۳۳۳۶۷۸ پیکو متر
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
از والیبال برام دعوتنامه ارسال کردن نرفتم :////
(16-01-2021، 23:20)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از والیبال برام دعوتنامه ارسال کردن نرفتم :////

بله تیم ملی برزیل هم دعوتشون کرده بود
و همینطور از بستکبال :/
(16-01-2021، 23:21)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و همینطور از بستکبال :/

بسکتبال هم از طرف امریکا دعوت نامه دارن

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 28 مهمان