امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگو آزاد نسخه ی 396 ≈

(16-01-2021، 22:52)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2021، 22:51)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هم قدم هم دستام برا والیبال ساخته شدن صبحام آبشار سرنوشت میبینم یچیزایی فهمیدم از والیبال..
اینجا امکانات نیس هیچکی ب هیچ جا نمیرسه

من رسیدم تیم ملی ولی پام شکست به بازی ها نرسیدم اولین بازی دوستانه با تیم نوجوانان سایپا دفاع اوند رو پام مچم شکست

عررررر لعنتی منم تو مبارزه پام از سیاتیک پیچ خورد تا 30 دیقه بیهوش بودم...خیلی بده دیگه نمیتونی هیچ غلطی بخوری :////
آگهی
(16-01-2021، 22:52)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2021، 22:51)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عالی منم 1/77قدم بهم مامانم فقط میگه نردبون/:

بلند نیستی خیلی/:
بابام قبلا 185بود الان شده 183 خواهرمم قدش 174 عه/:
ممنون دکتر +_
اره خب ماها تو لول رشد هستیمااا

(16-01-2021، 22:51)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخه من هیچ جا تقریبا دوازده ساله بلند تر از خودم ندیده بودم حتی من بیشتر خانومارو که ازم بزرگترن از بالا نگا میکنم 0-0
ولی ماشالا دارینا خداوکیلی *^*

بیا کلاس ما مدرسه ما همه قد بلندن
کوردا درشتن
 خوبس
اهمم مامان منم کورد*.*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
≈ گفتگو آزاد نسخه ی 396 ≈ 93
(16-01-2021، 22:54)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2021، 22:52)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من رسیدم تیم ملی ولی پام شکست به بازی ها نرسیدم اولین بازی دوستانه با تیم نوجوانان سایپا دفاع اوند رو پام مچم شکست

خوش ب حالت
من از همین شکستنا خیلی میترسم/:
کاش منم والیبالیست شم):

شکست خوردی عین من خودتو نباز من پارسال افسرده شده بودم فقط میخوردم الان اضافه وزن دارم . تیم خودم بزور قبولم کرده

(16-01-2021، 22:55)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2021، 22:52)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عررررر لعنتی منم تو مبارزه پام از سیاتیک پیچ خورد تا 30 دیقه بیهوش بودم...خیلی بده دیگه نمیتونی هیچ غلطی بخوری :////

من ۶ ماه فقط میخوردم و میخوابیدم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
لراهم کله خرن .جووووون خخخخ الان با اجر میزنم تو سرتونا
(16-01-2021، 22:54)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوش ب حالت
کاش منم والیبالیست شم):

ولی یه کاری کن حتما بری
من تازه با اینکه قدم از تو کوتاه تره همه میگن تو قدت خوراک والیباله بابام فرستادم کلاس والیبال ولی الان کرونا اومده تعطیله :////
تو خانه والیبال کلاس میرم بعد تو یه سری مسابقات استانیم برای اینکه بیشتر از نزدیک ببینم گذاشتنم توپ رسان تا بازیو ببینم
قدت حیفه آجی بروووووووووو 0-0
من هیچوقت نا امید نشدم
ن از شکستنا منظورم آسیب بدنی بود درد داره/:
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
(16-01-2021، 22:57)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوش ب حالت
کاش منم والیبالیست شم):

شکست خوردی عین من خودتو نباز من پارسال افسرده شده بودم فقط میخوردم الان اضافه وزن دارم . تیم خودم بزور قبولم کرده

(16-01-2021، 22:55)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعیییی
من ارشد کلاس بودم...این کرونا که دیگه نمیزاره لاناتی
کلا منکه مصدوم شدم بقیه هم بیحال شده بودن خخخ قدر منو بدون یوعاهاهاها
(16-01-2021، 22:59)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2021، 22:57)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعیییی
من ارشد کلاس بودم...این کرونا که دیگه نمیزاره لاناتی
کلا منکه مصدوم شدم بقیه هم بیحال شده بودن خخخ قدر منو بدون یوعاهاهاها

چه رشته ای؟
(16-01-2021، 22:57)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لراهم کله خرن .جووووون خخخخ الان با اجر میزنم تو سرتونا

من پدری لرما استاد 0-0 :/
 سپاس شده توسط Prometheus
(16-01-2021، 22:59)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هیچوقت نا امید نشدم
ن از شکستنا منظورم آسیب بدنی بود درد داره/:

شجاع باش

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 23 مهمان