امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگو آزاد نسخه ی 396 ≈

نانای حوصلم پوکیده :///
ایوللل لااقل الان زبان داریم نجات یافتم *-* Big Grin

دیگه حرفامون ته کشیده حس میکنم 0-0 :///
آگهی
(16-01-2021، 11:35)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2021، 11:25)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایول آمریکا میخاد حمله کنه
/:شاید بارون بارید از کجا میدونی/:

منبع حاج حسن بقال؟
نه پیش بینی کردن برف بباره
یو من بابام اخبار میبینه منم کر نیستم خودم شنیدم/:
خیر اولا

(16-01-2021، 11:39)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://files.musico.ir/Song/Poobon%20-%20Dvoone%20(320).mp3

بیا اهنگ عشق منو بگوش
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷ ، ᗩᐯᗩ⁷
(16-01-2021، 11:42)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2021، 11:35)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منبع حاج حسن بقال؟
خیر اولا
فکر نکنم حمله کنه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

(16-01-2021، 11:43)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2021، 11:42)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیر اولا
فکر نکنم حمله کنه
اوک ط میگی حمله نمیکنن من میگم حمله میکنن!
اگ حمله کردن من ط رو میکشم اگ نکردن بازم من ط رو میکشم/:

منبع حاج حسن بقال؟
خیر اولا

(16-01-2021، 11:39)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

https://files.musico.ir/Song/Poobon%20-%20Dvoone%20(320).mp3

بیا اهنگ عشق منو بگوش
سپاس گزارم *-*  Heart  Big Grin

عنوان تایپیک که ≈ گفتگو آزاد نسخه ی 396 ≈ ( 1 2 3 4 ... 66 ) بیده
بگو خب 0-0
وقتی  ( 1 2 3 4 ... 66 ) میبینم هی یاد اون مسئله های ریاضی میفتم که یه سری اعداد مرکب یا طبیعی یا حتی کسر میدن بعد عدد وسطو خالی میزار میگن جواب چند میشه 0-0
هی دارم با خودم کلنجار میرم من باید حلش کنم://
آخه تازه یه روز کلاسام شروع شده انقده روم تاثیر میزاره عایا ؟؟ 0-0 =//////
 سپاس شده توسط Emmɑ
(16-01-2021، 0:07)†ˢᴵᶜᴷ ᴹᴵᴺᴰ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2021، 21:50)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره واقعا -_-
فک میکنی ما اکسو الا چرا انقد حساسیم ک اعضا نزدیک دخترا نشن؟ب خاطر این اتفاقات نا گوار/:

مای هاررررت-___-
چانیول چی؟

(16-01-2021، 9:44)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2021، 19:33)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره Telegh_01
چ مامان باحالی داری
کدوم؟یادم نیست

این دختره زنده ست؟الان چیکار میکنه؟
اگه من بودم همون قسمت اول سکته کرده بودم باید بازیگر جدید به جام میاوردن Telegh_01
اره اصلا عاشق اکسو شده میگه رفتیم کره میریم کنسرتشون
دو سه تا قسمت اخر اهنگشون پخش میشه وقتی که فیلم تموم میشه

ن چان سینگله

(16-01-2021، 9:44)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2021، 19:33)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره Telegh_01
چ مامان باحالی داری
کدوم؟یادم نیست

این دختره زنده ست؟الان چیکار میکنه؟
اگه من بودم همون قسمت اول سکته کرده بودم باید بازیگر جدید به جام میاوردن Telegh_01
اره اصلا عاشق اکسو شده میگه رفتیم کره میریم کنسرتشون
دو سه تا قسمت اخر اهنگشون پخش میشه وقتی که فیلم تموم میشه

منم Telegh_01
خوش ب حالت با مامانت
یادم نیست متاسفانه
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط DarkLight
(16-01-2021، 11:25)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2021، 11:19)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره ://  کم میکنن...حوصلشون رو ندارم ://'
لاناتی ط حوصله نداری چطوری میخای کاردستی درست کنی/:

(16-01-2021، 11:00)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایول میخواد برف بباره :-|

ایول آمریکا میخاد حمله کنه/:شاید بارون بارید از کجا میدونی/:

حوصله کاردستی رو دارم حوصله دبیرامون رو ندارم
 سپاس شده توسط Emmɑ
(16-01-2021، 10:52)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2021، 10:48)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تلوزیون : کنکور آسان است
من : بوقققققققق بوققققققق سانسوررررررر کجای این بوقققققق اسان است
گمشوووو بوققققققققق
*و اینگونه شد که تلوزیون خانه ترققققق شکست*

به نظر من کنکور هم سخت است هم آسان است 0-0
اما بخش اعظمی از قبول نشدن به دلیل مخ های آفسایت است 0-0 :/

ب خاطر مخ های آفساید نی متاسفانه چیزی ک تو مدارس یاد میدن کلی ب توان ۲ و ×و + و÷ میکنن و کلی بلا سرش میارن و میارنش ت کنکور:/( چیزی نی ک یادمون دادن باید بریم کلاس کنکور و میلیونی هزینه کنیم شاید ب قبولی انجامید:/)
Nashenas(:
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷
این آهنگ رو گوش کنید.
این آهنگ زمان نابودی کمونیست پخش خواهد شد.
کسایی که مث من تاریخدان و نظامی هستند این آهنگ را بدانلودند.
communist a machine

https://s17.picofile.com/d/8421558918/a8d35984-db8d-4bb0-9ac1-0761710fee10/50_Final_Retribution.mp3

Everything is Temporary(:
خواننده ی مورد علاقتونو بگید تا منم آهنگ مورد علاقه خودم که اون خواننده خونده رو بزارم
و این است سرگرمی مسخره ما :/
ولی بگید خیلی دوست دارم به یه آهنگ زیبا بگوشم
 سپاس شده توسط DarkLight

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 23 مهمان