23-10-2012، 21:00
تنهایی یعنی :
ذهنم پر از تو و خالی از دیگران است ، اما کنارم خالی از تو و پر از دیگران است !
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ |
|||||||||||||||||||||||||||||
23-10-2012، 21:00
تنهایی یعنی :
23-10-2012، 21:04
نــَـمـَــکــ بَـــر زَخمــَم نَپـــــــاش
یادَت باشَـــــد این نَـــمَـــــکـــ هـــارا از سـَـــرِ سُـــفره ی دِلِ مَـــــن بَــــرداشتی
23-10-2012، 21:06
از دورویی “دوری” کنیم … جای “دوری” نمی رود … !
23-10-2012، 21:14
جـــدایــی مــان ؛
هیــچ یکـــ از تشــریفــاتــــ آشــنایمــانــــ را نــداشتـــ فقــط تــو رفـــتــی و منــــ ســعیــــ کـــردمـــ ســـ ــنگــــ دل بــاشـــمــــ
دیگر به دنبال همراه “اول” نیستم ! این روزها اول راه همه همراهند …
این روزها ، باید به دنبال همراه “آخر” گشت …
23-10-2012، 21:24
درد من درد دروغ و تهمت یاران نبود
درد من کمبود ابر و ریزش باران نبود درد من یک لحظه غفلت یک سحر شادی نبود درد من بند و اسارت یا که آزادی نبود درد من دردی جدا از دردهای خاکی است درد من درد جسارت لحظه بی باکی است درد من درد زمان است و زمان بی درد من درد تنها ماندن دستان چون یخ سرد من درد من دوری زدرمان تمام دردهاست درد من نامردی این بی مروت مردهاست درد من دردی عظیم است آسمانی مبهم است یک دل تنها و غمگین در جهانی از غم است درد من در این جهان درمان ندارد ای خدا چشم من در حسرتش باید ببارد بی صدا درد من روزی فرا می آورد مرگ مرا می کشد راحت خزانی برگ تا برگ مرا درد من با رفتنم آهسته درمان می شود آنچه باید پیش آید بعد از این آن می شود
23-10-2012، 21:26
آموخته ام: کسی که یادم نکرد من یادش کنم شاید او تنهاتر از من باشد...
23-10-2012، 21:40
(آخرین ویرایش در این ارسال: 23-10-2012، 21:42، توسط ♥باران عشق♥.)
تو را گم کرده ام انگار نیستی،نه صدایی از تو است و نه نگاهی پس بگو چرا نمیکنی از من یادی . وای از دست این تنهایی، وای از دست این دل بهانه گیر
وای از دست این لحظه های نفسگیر ،ای خدا بیا و دستهای سردم را بگیر خسته ام ، باز هم دلم گرفته و دل شکسته ام .
23-10-2012، 21:46
با تو بودن:
چقدر انتظار برای رسیدن به تو شیرین است خیلی این لحظات برایم زیباست به انتظار آن روز نشسته ام تا ما به هم برسیم و یک زندگی عاشقانه را برپا کنیم قلبم برای آن روزی که تو را در کنار خودم میبینم می تپد و تک تک ثانیه ها را می شمارم تا لحظه دیدار با تو فرا رسد چقدر این انتظار شیرین است انتظار برای رسیدن آن لحظه که ما برای هم هستیم خوشبختی تو ، شادی من است و شادی تو ، آرزوی من است…
23-10-2012، 21:48
اوف پسر چه قدر صفحه باز شده
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 3) | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |