امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۵

(13-01-2021، 17:34)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2021، 17:28)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرکی بوده خیلی بیکار و بدبخته ناموسن  Telegh_01

eminemبدبخته؟ خخخ

با دست خودت قبرتو کندی._.
هوم
پسر بدی بودی:v
 سپاس شده توسط Prometheus
آگهی
(13-01-2021، 17:36)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2021، 17:34)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

eminemبدبخته؟ خخخ

با دست خودت قبرتو کندی._.
هوم
پسر بدی بودی:v

چرا¿؟_؟
الان پسر خوبی شدم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://i.pinimg.com/236x/11/04/3d/11043d32e7a2e95dda84870cbae42a6b.jpg
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷ ، ᗩᐯᗩ⁷
دیشب خواب دیدم سهون اومده ایران بعد من دارم زور میزنم بیاد انجمن با سهون حرف بزنه Telegh_59
@rasha_rap 
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷ ، ᗩᐯᗩ⁷ ، _sehun_ ، Prometheus
(13-01-2021، 11:41)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2021، 23:08)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قهوه بر سرمان
حرف زدم گفت میحواستم بیام دنبالتون بگردم ولی خودتون اومدید آماده باش فردا شب باید بریم عملیات
بذار پیش دخترا من خودشون باهم ازدواج میکنند:/

شکر قهوه ای
او چ خوب/:
پسرای من با اون ابهت با دخترای تو ازدواج کنن؟/:
شکر خاکستریدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۵ 166
بیا بریم جنگ اول باید با روحانی دیدار کنیمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۵ 166
اره مگه چشونه
دخختر به این خوشگلیدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۵ 166
و بی عدالتی موج می زند در اقیانوس حرف هایتان(:
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷ ، ᗩᐯᗩ⁷ ، _sehun_

(13-01-2021، 17:28)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرکی بوده خیلی بیکار و بدبخته ناموسن  Telegh_01

eminemبدبخته؟ خخخ

بی ادددددبببببب امینم سرور ماااااسسسسسس  Angry
منظورم اونیه که فیک و زده  Telegh_01
 سپاس شده توسط Prometheus ، ᗩᐯᗩ⁷ ، ᗩᐯᗩ⁷
(13-01-2021، 17:47)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیشب خواب دیدم سهون اومده ایران بعد من دارم زور میزنم بیاد انجمن با سهون حرف بزنه Telegh_59
rasha_rap 

شتتت/:
نمیومد؟/:
لباس چی تنش بود//:
(13-01-2021، 10:16)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2021، 9:53)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۵ 166
kaffe2

گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۵ 166
و بی عدالتی موج می زند در اقیانوس حرف هایتان(:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(13-01-2021، 17:52)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

eminemبدبخته؟ خخخ

بی ادددددبببببب امینم سرور ماااااسسسسسس  Angry
منظورم اونیه که فیک و زده  Telegh_01

اها...یه لحظه فک کردم امینمو میگی :///
حالا وایسا یروز اینقد فن پیج پیداکنم :////
(13-01-2021، 17:51)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2021، 11:41)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شکر قهوه ای
او چ خوب/:
پسرای من با اون ابهت با دخترای تو ازدواج کنن؟/:
شکر خاکستریدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۵ 166
بیا بریم جنگ اول باید با روحانی دیدار کنیمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۵ 166
اره مگه چشونه
دخختر به این خوشگلیدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۵ 166

/:
آره بریمم
کج و کولن دخترات ولی پسرای من خوشگلن/:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان