امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۵

(13-01-2021، 17:16)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2021، 17:14)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظورت پیام مخفیه؟؟
اونقدر زار زدم .... بعدش کلا افسرده شدم تا الان
و همینطور تو شوکم

عاغا چی شدهه؟بمنم بگید

(13-01-2021، 17:15)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه بابا هیت دادن به نامحون
ولی شایعه بود
دهن ما سرویس شد رسما:|

شنیدم نامجون هم مثل شیو و جونگده زیاد هیت مکیگیره):
درسته؟

برو تو گوگل بزن پیام مخفی بی تی اس
فیلم ها رو ببین هفت تا شاخ درمیاری و خفه خون میگیری
آگهی
(13-01-2021، 17:16)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درسته؟

بزار الان برای تو و ارمین یه ویس میفرستم
خوب گوش کنید
اینطوری نمی تونم توضیح بدم!
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(13-01-2021، 17:18)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاغا چی شدهه؟بمنم بگید

درسته؟

برو تو گوگل بزن پیام مخفی بی تی اس
فیلم ها رو ببین هفت تا شاخ درمیاری و خفه خون میگیری

عا خیلی وقت پیش اونو دیده بودم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(13-01-2021، 17:15)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2021، 17:14)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظورت پیام مخفیه؟؟
اونقدر زار زدم .... بعدش کلا افسرده شدم تا الان
و همینطور تو شوکم

ولی شایعه بود

خاکککک تو مخم من یه دوست دارم اخبار بی تی اس رو به من میده (البته اخبار بد رو :|)
امروز میخواست موضوع مهمی بهم بگه ساعت یک قرار داشتیم الان یادم اومد
واقعا خاککککک شاید همینو میخواست بگه
(13-01-2021، 17:21)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی شایعه بود

خاکککک تو مخم من یه دوست دارم اخبار بی تی اس رو به من میده (البته اخبار بد رو :|)

وایسا الان برات تو پ.خ میفرستم
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(13-01-2021، 17:23)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2021، 17:21)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برا منم بفرس
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(13-01-2021، 17:23)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوممم ممنون
(13-01-2021، 17:12)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2021، 17:10)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لعنتی... دلم خواس .... )=

این راشا_رپ + دو نقطه کیه دیگه؟:| 
فیکتو میزنن حاجی!؟ انقد معروف شدی؟ D=

خخخخ  چی فکر کردی؟
امینم بم پیشنهاد داد باهم کارکنیم قبول نکردم
هرکی بوده خیلی بیکار و بدبخته ناموسن  Telegh_01
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، ᗩᐯᗩ⁷ ، ᗩᐯᗩ⁷ ، Prometheus
(13-01-2021، 17:05)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2021، 14:52)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فروردین۱۹ سالم کامل میشهSmile

واو یعنی ۱ سال از من بزرگ تری.

فکر میکردم حداکثر ۱۵ سالت باشه

همه این فکر رو میکنن Big Grin
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
(13-01-2021، 17:28)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2021، 17:12)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخ  چی فکر کردی؟
امینم بم پیشنهاد داد باهم کارکنیم قبول نکردم
هرکی بوده خیلی بیکار و بدبخته ناموسن  Telegh_01

eminemبدبخته؟ خخخ

(13-01-2021، 17:33)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2021، 17:05)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واو یعنی ۱ سال از من بزرگ تری.

فکر میکردم حداکثر ۱۵ سالت باشه

همه این فکر رو میکنن Big Grin

من فک میکردم ده سالته جوجو =|||

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 29 مهمان