امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۵

جدی چتی؟|:

(12-01-2021، 23:25)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2021، 23:16)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا؟ 

پس تو یکیو جور کن برام ): 

هوم<=

چه نوع دختری میخای؟

یکی که عرضه حرف زدن داشته باشه و لوس نباشه|= 
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
آگهی
(12-01-2021، 23:26)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدی چتی؟|:

(12-01-2021، 23:25)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوم<=

چه نوع دختری میخای؟

هوم
قیافه چی؟
 سپاس شده توسط Berserk
(12-01-2021، 23:27)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2021، 23:26)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدی چتی؟|:

هوم
قیافه چی؟

بزا برم فکرامو خووووب بکنم بعد بهت بگم :v
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(12-01-2021، 23:27)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدی چتی؟|:

هوم
قیافه چی؟

حاج ممد زشت دوس دارن :v
 سپاس شده توسط Berserk
(12-01-2021، 23:28)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوم
قیافه چی؟

شما لب تر کن من بهترین کیسمو تقدیمتون میکنم("
 سپاس شده توسط Berserk
(12-01-2021، 23:28)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوم
قیافه چی؟

احیانا قصد ادامه تحصیل ندارید بانو؟
خاب
ما هم بریم بخوابیم
به امید خواب ابدی..:v
#GN
 سپاس شده توسط Emmɑ
(12-01-2021، 23:34)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاب
ما هم بریم بخوابیم
#GN

/: داری اروم قدم میزنی با اون کفشای بلندت omg |:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(12-01-2021، 23:31)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وااایی به تو میگن رفیق!!!   25

(12-01-2021، 23:29)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوم 
قیافه چی؟

نه مسئله این نی
میدونی این اتفاقیه که برای خودم افتاده 
یارو مثلا اولین بار دیدمش سوت زدم گفتم اوف چ دافی ولی وقتی یکم با شخصیت چیزیش ک آشنا شدم بنظرم خیلی هم زشت اومد 
سیستمم اینه|: بعد میدونی خوشگل زیاد هست! ولی این رفتارایی ک من گفتم زیاد نیست 
پس احتمال اینکه اگه یکی این رفتارا رو داشته باشه و خوشگل باشه بیشتره :v 

اوف چ تحلیلی کردم |: ی لیوان آب هویج لطفا 

(12-01-2021، 23:34)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاب
ما هم بریم بخوابیم
#GN

شب شیک :^
 سپاس شده توسط Prometheus ، *Aɴѕel*
(12-01-2021، 23:36)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2021، 23:31)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وااایی به تو میگن رفیق!!!   25

(12-01-2021، 23:29)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه مسئله این نی
میدونی این اتفاقیه که برای خودم افتاده 
یارو مثلا اولین بار دیدمش سوت زدم گفتم اوف چ دافی ولی وقتی یکم با شخصیت چیزیش ک آشنا شدم بنظرم خیلی هم زشت اومد 
سیستمم اینه|: بعد میدونی خوشگل زیاد هست! ولی این رفتارایی ک من گفتم زیاد نیست 
پس احتمال اینکه اگه یکی این رفتارا رو داشته باشه و خوشگل باشه بیشتره :v 

اوف چ تحلیلی کردم |: ی لیوان آب هویج لطفا 

خاب
ما هم بریم بخوابیم
#GN

شب شیک :^

ساچی واو :v

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان