امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۵

(12-01-2021، 12:53)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از دوستانی که فیزیک ۱۲ ام بلدن درخواست کمک میکنم

اونی چان دوازدهمی بیدی؟؟ @-@
خوش به حالتتتتت بعدش کنکور میدی میری دانشگاه &^&
من از الان آرزومه برم دانشگاه انقده باحاله میخام برم حراستشو حرص بدم *-*
آگهی
(12-01-2021، 12:45)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2021، 12:43)دلارام1383 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01Telegh_01

Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin

مادی ! تو یه ستاره گرفتی ! به خودت نگاه کن !!!!!!! لیلیلیلیلیلیلیلیلیلیلیییییییییی مبارکه

.
(12-01-2021، 12:55)rena_rouge نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2021، 12:45)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin

مادی ! تو یه ستاره گرفتی ! به خودت نگاه کن !!!!!!!

آری آری نازگلکم همین امروز صب گرفتمش انقده ام باهاش شاگردو حرص دادممم  Big Grin  Big Grin  Big Grin
مرسیییییی نازگلکمممم *-*  Heart
(12-01-2021، 12:56)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2021، 12:55)rena_rouge نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آری آری نازگلکم همین امروز صب گرفتمش انقده ام شاگردو حرص دادممم  Big Grin  Big Grin  Big Grin

Heart Heart Heart

منم از اون ور دارم امیر رو حرص میدم
نه نه نه منظورم امیرعلیه هااااا نه اون امیر * وی دوباره بدبختی هایش یادش می افتد * crying

.
(12-01-2021، 12:56)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آری آری نازگلکم همین امروز صب گرفتمش انقده ام باهاش شاگردو حرص دادممم  Big Grin  Big Grin  Big Grin

مادی میدونی چی حرصم میده؟؟
این که فک میکنی من حسودم و حرص میخورم Telegh_59
(12-01-2021، 12:59)rena_rouge نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آری آری نازگلکم همین امروز صب گرفتمش انقده ام شاگردو حرص دادممم  Big Grin  Big Grin  Big Grin

Heart  Heart  Heart

منم از اون ور دارم امیر رو حرص میدم
نه نه نه منظورم امیرعلیه هااااا نه اون امیر  * وی دوباره بدبختی هایش یادش می افتد * crying

*-*  Heart
آورین نازگلکم قشنگ گوششو بپیچون دیگه وبو نپوکونه  Big Grin  Big Grin  Big Grin
عب نداره نازگلکم یه شاگرد خوب دیگه پیدا میکنی ناراحت نباش  Heart  Heart
اصن خودم برات یدونه خوبشو پیدا میکنم اوهام اوهام

(12-01-2021، 13:00)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مادی میدونی چی حرصم میده؟؟
این که فک میکنی من حسودم و حرص میخورم Telegh_59

*وی با دمپایی پس کله شاگرد میکوبد*
شاگرد این صد بار من استادمممم
خو تهش که بالاخره حرص میخوری  Big Grin  Tongue
*رگ های گردن شاگرد بر اثر برخورد زیاد دمپایی کنده میشود و سرش عینهو خربزه شالاپ به زمین می افتد*
اهم اهم... تقصیر خودته خو میخاستی شاگرد خوبی باشی با دمپایی نزنم پس مخت 0-0
بگیرششش حامد لککککک
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
(12-01-2021، 9:27)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2021، 9:24)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کارش عالیه حاجی =||
تا دیشب که دختر بود الان شد حاج ممد ._.
گل و گیاه اینجا مصرفی زیاد داریم...

چرا تبعیض جنسیتی ؟ ممد مختص به جنسیت نیس ک
فک میکنم ذهنت منحرفه . داری به مواد دودودی مدود فک میکنی !!
منظور من انواه گل وگیاهان برای کشاورزیه
انواه گل های اپارتمانی بدون نیاز به نور خورشید / گل های ایندیکا / گل های باغچه / گیاها خوراکی مث نعنا و اینا ک تو باغچه میکارن / گل های ساتیوا

همش تخصص ممده !
@Berserk

عه لوم نده میان میگیرنم  Telegh_01

(12-01-2021، 9:09)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2021، 0:55)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:v

حاج ممد باغبون چطوره ..

ی چند وقتیه از گیاهاش دوره دل تنگ شده v: 
تو چطوری پسر 

(12-01-2021، 10:00)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-01-2021، 22:45)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نچ نچ نچ بی ادبی در ملع(ملاء؟) عام؟؟؟ 

میرم تو بیست یکم دیگه )= 
تو چندسالته؟

اهم
12._.

ناموسن؟ چقد کوچولویی 
جدی میگی؟ D: 

(12-01-2021، 9:59)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممد بودن جنسیت نیست، ممد بودن فرهنگه

عالی بود....  Telegh_01
 سپاس شده توسط _sehun_

مادی ! تو یه ستاره گرفتی ! به خودت نگاه کن !!!!!!! لیلیلیلیلیلیلیلیلیلیلیییییییییی مبارکه

این ستاره ها هیچی نیستن
فقط درصد ارسال رو نشون میده
وگرنه منم 8 تا ستاره دارم میشن 9 تا چند وخ دیه

@Berserk
قدیمی(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۵ 88
 سپاس شده توسط Berserk
(12-01-2021، 13:28)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این ستاره ها هیچی نیستن
فقط درصد ارسال رو نشون میده
وگرنه منم 8 تا ستاره دارم میشن 9 تا چند وخ دیه

@Berserk
قدیمی(:

اوهوم میدونم شاگرد گفته بود
ولی خو با اینکه بی ارزشه چون اولین ستارمه خوشحالم میکنه *-*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان