امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۵

(11-01-2021، 14:47)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"|-ANDROID-|"میخوام یه گروه از تک تیراندازاتو بفرستی یه نفرو برام بکشن...چقد پول میخوای¿

(11-01-2021، 14:47)دلارام1383 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه من امروز امتحان شیمی دادم خدایی خیلی راحت بود 20 شدم

اگه بابام نبود باهام شیمی کار کنه الان منفی یکم نمیشدم

هنوز چهارشنبه جغرافیا دارم شنبه هم فارسی تموم میشه

خوبه دیگه اون دوتاهم راحته...
خوش به حالت حجی :/
موفق باشی

اره از مراحل سختش رد شدم

حالا کی رو میخوای سربه نیست کنی؟ خخخ
==================

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ …

===================
 سپاس شده توسط @ساحل@
آگهی
(11-01-2021، 14:51)دلارام1383 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-01-2021، 14:47)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"|-ANDROID-|"میخوام یه گروه از تک تیراندازاتو بفرستی یه نفرو برام بکشن...چقد پول میخوای¿

خوبه دیگه اون دوتاهم راحته...
خوش به حالت حجی :/
موفق باشی

اره از مراحل سختش رد شدم

یه نفر نیست
دبیر ریاضی و فیزیک و شیمی رو 129f
(11-01-2021، 14:55)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-01-2021، 14:51)دلارام1383 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره از مراحل سختش رد شدم

یه نفر نیست

چرا دبیر؟؟ اونا باعث پیشرفتت میشن
تو باید بری به دوران خیلی قبل تر زمان امیرکبیر..
زودتر رگشو بزنی تا دستور ساخت مدارسو نده
بعله Smile
 سپاس شده توسط Prometheus
(11-01-2021، 14:58)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-01-2021، 14:55)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه نفر نیست

بعله Smile

جررررر خخخ دمت گرم حرف حق!
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(11-01-2021، 14:59)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-01-2021، 14:58)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعله Smile

Big Grin
آخه چرا همه درس میخونن؟؟ نمیشه که همه دکتر و مهندس شن
باید یه دزد هم باشه که اون سیستم ساز های امنیتی هم یه پولی به جیب بزنن
یا اون فقیر بیچاره های کنار خیابونم لازمه تا انسان ها بهش کمک کنن و عاقبتشونو آباد کنن
کارگر هم که به شدت لازمه
#لعنت_بر_امیرکبیر
(11-01-2021، 15:03)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-01-2021، 14:59)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Big Grin
یا اون فقیر بیچاره های کنار خیابونم لازمه تا انسان ها بهش کمک کنن و عاقبتشونو آباد کنن
کارگر هم که به شدت لازمه
#لعنت_بر_امیرکبیر

همه درس میخونن تا اون فقیر کنار خیابون دیگه نباشه...همه درس میخونن تا نیازی به سیستم امنیتی نباشه

اءه همه درس بخونن..ماکه نمیخونیم...خاک توسرمون...
(11-01-2021، 15:06)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-01-2021، 15:03)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Big Grin
کارگر هم که به شدت لازمه
#لعنت_بر_امیرکبیر

همه درس میخونن تا اون فقیر کنار خیابون دیگه نباشه...همه درس میخونن تا نیازی به سیستم امنیتی نباشه

من فقط میخوام دیگرانو تنبل بار بدم و گرنه خودم درس خونم
البته به قول بعضیا خرخون Telegh_59

یه چیزی فهمیدم !!
من هفت روز بعد تو ثبت نام کردم !!
جونننننن هفتتتتت
ولی تو از من هفتاد سال محبوب تری !!
(11-01-2021، 11:39)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-01-2021، 23:17)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه نمیر:/
نخوام به پسرت تذکر بده مادر بی ادب:/
آره عزیزم چشم بینا میخواد:/

/:♥
تو باید ب دخترت تذکر بدی اصلا حیا نداره اون ماهاشو باز کرده بود سرشو تکون میداد جلو پسرم پسرمم ی لبخند زد دست کشید تو موهاش اگ دختر تو اینطور نبود پسرم روش کراش نمیزد/:
واقعا؟/:

:////
خوب دختر بیچاره من میخواست راحت باشه باس به پسرت میگفتی بره بیرون خوب خفه شد تو اون روسری
کراش:/
آره عزیزم :/
 سپاس شده توسط _sehun_
(11-01-2021، 13:59)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-01-2021، 7:29)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دختر حرف گوش کنم^^

معلم من سونامیه لامصب(:
یاح^-^

اگه اون سونامیه ما موجای سیاره میلر فیلم interstellar ایم :v 

ندیدم ولی باشه:|
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(11-01-2021، 15:11)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-01-2021، 15:06)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من فقط میخوام دیگرانو تنبل بار بدم و گرنه خودم درس خونم
البته به قول بعضیا خرخون Telegh_59

یه چیزی فهمیدم !!
من هفت روز بعد تو ثبت نام کردم !!
جونننننن هفتتتتت
ولی تو از من هفتاد سال محبوب تری !!

من کجام محبوبه جیگر؟

(11-01-2021، 13:59)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-01-2021، 7:29)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دختر حرف گوش کنم^^

معلم من سونامیه لامصب(:
یاح^-^

اگه اون سونامیه ما موجای سیاره میلر فیلم interstellar ایم :v 

اون سیاره که کلا ابه...

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان