امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شغلت در اینده

دوست دارم مامائی بخونم
اخه عاشق بچم Heart
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Karlina
پاسخ
 سپاس شده توسط Thyme
آگهی
معلم
یاوکیل
...Life is hard.But not impossible
پاسخ
 سپاس شده توسط Thyme
(06-11-2019، 9:18)2سیب نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2019، 18:31)*نفس* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه روان شناس معروف

مطمعنم ازت که میشی

ممنون عزیزم Heart
شما لطف داری
.Haters  are my greatest  motivators
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16596388991788

پاسخ
من دلم مي خواد يا پرستار يا فيزيوتراپ بشم خيللللي دوست دارم
;]
پاسخ
پزشک Blush به گرایشش هنوز فک نکردم Heart
پاسخ
Shocked 
شغل من درآينده ميخوام  اين باشه: دكتر يا روان شناس
ایمان به خدا اعتماد می‌آفریند،
حتی زمانی که نقشه‌های او را نفهمی!
شغلت در اینده 3
پاسخ
 سپاس شده توسط Prometheus
قطعا اهنگساز.خواننده^رپ^.پزشک افکار.داروساز.گوینده.پزشک افکار کودکان.پزشک افکار سنتی بزرگسالان.قاتل افکار منفی..و..
^_^سازنده افکار با موزیک.. :'(
پاسخ
(21-10-2019، 18:33)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2019، 18:31)*نفس* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه روان شناس معروف

میدونم که به حدفت میرسی

البته هدف اینطوری نوشته میشه !!!

متاسفانه ۹۰ درصد بچه های سرزمینم که فقط مامان بابای خودشون یا نهایتا اگه خیلی شاخ باشن مدیر مدرسشون بهشون گفتن خیلی باهوشن ، میخوان دکتر شن !
و صرفا از دکتری یه اسمیه که شنیدن :/
و متاسفانه تر اغلبشون نمیشن و میشن قشر عظیمی از شکست خورده ها که نه به هدفشون رسیدن نه علاقشون !!!

من خودم یه زمانی جزو همین گروه عاشق چشم بسته بودم ولی بازم راضیم که الان دانشجوی تربیت معلمم (
:
Unknown
شغلت در اینده 3
پاسخ
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב ، Prometheus ، ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ ، سهَ‌ند ، *Aɴѕel*
اسمش که شغل نیست. حرفه ی معلمی
ناشناس
پاسخ
 سپاس شده توسط Prometheus
دوستان تو این مملکت ما هرچیم که دوس داشته باشیم باید ببینیم چی میاریم Big Grin
من خودم دندون پزشکیو خیلی میدوستم Big Grin
=/
/=

ناشناس -_-
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Thumbs Down نظر سنجی: دوست داری در اینده چی کاره بشی ؟؟دخترا و پسرا

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان