09-12-2020، 12:10
خب دختر زیبا چهره ایه
ی داداش کوچیک داره؟
مهربونه
سادس
خیلی باهاش آشنایی ندارم موفق باشی
ی داداش کوچیک داره؟
مهربونه
سادس
خیلی باهاش آشنایی ندارم موفق باشی
|
《 تـصور ما از کاربران فلشخـور 》 |
||||||||||||||||||||||||||||||||
09-12-2020، 12:10
خب دختر زیبا چهره ایه
ی داداش کوچیک داره؟ مهربونه سادس خیلی باهاش آشنایی ندارم موفق باشی
خاب ما اینجا نیومدیم فقط تعریف کنیم از هم دیگه
من ادم رکیم پس حقیقتو میگم D:: اولا فک میکردم از اون رو مخایی که خیلی چندشه و اگه به رفتارم تو اون زمان نگاه کنی میبینی باهات خیلی سرد بودم._. خاب ازت خوشم نمی یومد چیکار کنم._. یادم میاد سر موضوع"عشقم ارین" از خنده جر خورده بودم lol ولی خاب به گذر زمان نظرم در موردت تغییر کرد((((: به نظرم دختر بدی نیستی و خیلی هم بامزه ای((: فقط یکم خُلیییی:/ اشکال نداره خوب میشی((: در مورد قیافت که نگم صورت و قیافه خیل جذابی داری*-* خدا برا شوهرت حفظت کنع:^ خلاصه موفق باشی(:♡
09-12-2020، 19:42
بچه خوبیه...
قیافش قشنگه! دیوانم هست(به قول خودش)|: در کل دخمل کوچولوی خوبیه! به قول مل مل خودم خدا برا شوهرت حفظت کنه:v
09-12-2020، 20:11
دختر خوبي.خوجله خيلي.خدانگهش داره ^-^
كلي ديوونه بازي بلده كه به شخصه خودم طرفدارشم(; به من ميگه پسريكي يه دونشم (: خب حقم داره.مامانم ديگه _+ تاحال عصبانيت شو نديدم . با همه يه جوري صحبت ميكنه انگاري كلي باهم بودن عاشق يكي هم بود كه لياقت شو نداشت...ب خودش مربوطه; باهوش و شيرين زبون از هم كلام شدنش لذت مي بريد(: خلاصه كه هر جاهست موفق باشه و خوشحال آرزو ميكنم براش كه ناخواسته به خواسته ش برسه
خب خب و اما دوست قدیمی خودم
دختر خوبیه نه خنگه نه باهوشه کلی دیوونه بازی در می یاره و ادم از بودن باهاش خسته نمیشه توی بدترین شرایط هم ادمو میخندونه با همه زود صمیمی میشه و گرم میگیره کینه ایم نیس فقط یکم بیشعوره جواب بعضی پیامارو نمیده :/ خداروشکر از این عاشقای لحظه ایم نیس که هر دقیقه عاشق یه نفر باشه بالاخره که کلی کنارش حال میکنی و امیدوارم همه ارزوهات خاطره شن برات خب ارمی خانم اینارو به خودت نگیریا که این همه ازت تعریف کردم همون دیوونه خودمی
09-12-2020، 23:32
خوب باعرض سلام و خسته نباشید خدمت بینندگان عزیز
این گل دخترو زیاد نمیشناسم ولی اومدم نظر بدم/: دختر قشنگیه لنتی نور چهرت من رو کور کرد^_^ دختر اجتماعه و زوود با همه گرم میگیره:^.^ ولی یه نصیحت همیشه ادما باهات صاف و صادق نیستند حواست باشه ساده و خوش قلب موفق باشی^_+ یاعلی
در دوره تباهیت نوشته شده است|:
11-12-2020، 14:02
(11-12-2020، 14:00)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چرا از خداتم باشه که دوستمی بله بله خیلی میکنم
12-12-2020، 14:35
با حضور : @"وحید.a"
خب بگم@a.وحید
عین داداشه برام خیلی دوسش دارم خیلی♡ پسر گلیه تکه تکه(:♡ از همه لحاظ باا کلامات(: باشعور با ادب همه چی تموم♡♡♡ فقط زن نداره اونم خودم میگیرم براش:/ بچه کنجکاویه نسبت به سنش :| تو دنیا بگردی پیدا نمی کنین مثلش♡♡♡♡♡♡ عاقل باقل یه همچین چیزی:|(: خیلی ساکته :|فک کنم هنو با بزرگترا گرم نیس:| قیافشم فک کنم چشاش یا سیاهه یا قهوه ای سوخته♡♡♡♡ (حالا نریم تو ظاهرش) با هرکسی گرم نمیگیره مگه اینکه بهش اعتماد کنه:/و این کارشم خیلی خوبه(: به هر حال دوست دارم یه دنیا دمت گرم موفق موئید باشی تو زندگیت و زن هم بستونی(::♡.♡ خدا پشت و پناهت داداش♡♡(: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ♡♡
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|