06-12-2020، 13:38
عالیه ... من زبان اسپانیایی رو میخوام
|
|آموزش زبان های اروپایی| |
|||||||||||
06-12-2020، 13:38
عالیه ... من زبان اسپانیایی رو میخوام
06-12-2020، 16:23
(06-12-2020، 13:38)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.در دو جلسه بعد زبان روسی به اتمام میرسه. زبان اسپانیایی به فهرست اضافه شد.
07-12-2020، 8:23
(26-11-2020، 16:28)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. تاپیک جداگانه ای داره
08-12-2020، 11:03
جلسه 19
جملات عاطفی Эмоциональные предложения ____________________________ 1-کلمه 2-تلفظ 3-روسی ____________________________ خداوند به من کمک کن Bozhe, pomogi mne Боже, помоги мне __________ تو منو دوست داری؟ Ty lyubish' menya? Ты любишь меня? __________ من به تو اعتماد دارم ya doveryayu tebe я доверяю тебе __________ من به خدا ایمان دارم ya veryu v Boga я верю в Бога __________ من از تو خوشم میاد ty mne nravish'sya ты мне нравишься با تشکر
09-12-2020، 11:35
سلام
به جلسه آخر خوش آمدید. خب،جملاتی که باهاشون کمتر ارتباط داریم. 1-فارسی 2-روسی 3-تلفظ __________________________ من گم شدم Я потерян YA poteryan ______ میتونید به من کمک کنید Вы можете помочь мне Vy mozhete pomoch' mne ______ ماشین را در پارکینگ پارک کن Припаркуйте машину на стоянке Priparkuyte mashinu na stoyanke ______ اینجا کجاست؟ где это "тут? gde eto "tut? ______ من کتابم رو گم کرده ام Я потерял свою книгу YA poteryal svoyu knigu ______ اینجا خیلی زیباست. Здесь очень красиво. Zdes' ochen' krasivo. ______ من حیوان خانگی دارم. У меня есть домашний питомец. U menya yest' domashniy pitomets. درسته،کوتاهه. ولی من نمیدونم شما دنبال چه جملاتی میگردین،بنابراین من دو روز بهتون وقت میدم. GOOD-LUCK
13-12-2020، 11:55
سلام!
waz up به آموزش زبان آلمانی خوش آمدید. ساعت 8 شب حروف رو میزارم. با دقت بخونین.
13-12-2020، 16:18
نقد زبان آلمانی:
زبان آلمانی (به آلمانی: Deutsche Sprache) زبانی از خانواده زبانهای هندو-اروپایی و عضوی از شاخه زبانهای ژرمنی غربی در کنار هلندی، انگلیسی و آفریکانس است که بیشتر در اروپای مرکزی تکلم میشود. زبان آلمانی پرگویشورترین زبان اتحادیه اروپا با بیش از ۹۵ میلیون گویشور است. گویشوران این زبان در کشورهای آلمان، اتریش، سوئیس، لیختناشتاین، لوگزامبورگ، شرق بلژیک، آلتو آدیجه، آلزاس، لورن و جنوب دانمارک در اکثریت هستند. این زبان در آلمان، اتریش، بخشی از سوئیس، تیرول جنوبی (ایتالیا)، بخشی از بلژیک و لیختن اشتاین زبان رسمی به حساب میآید. همچنین این زبان، زبان اقلیتهایی در رومانی و نامیبیا است. این زبان دومین زبان اسناد علمی (پس از انگلیسی) و سومین زبان بکار برده شده در تارنماهای اینترنتی (پس از انگلیسی و روسی) است. همچین گفته میشود یک دهم کل کتابهایی که هر ساله در جهان تألیف میشوند به زبان آلمانی است. همچنین ویکیپدیای آلمانی رتبه چهارم را درمیان ویکیپدیاهای دیگر دارد. زبان آلمانی شامل دو گویش اصلی آلمانی بالا و آلمانی پایین و همانند انگلیسی دارای تعداد زیادی از گویشهای فرعی است. بر اساس این زبان، زبان معیاری با نام آلمانی معیار وجود دارد که بیشتر به آلمانی بالا شبیه است، به خارجیها آموزش داده میشود و نوعی زبان میانجی است. بخشی از واژگان زبان آلمانی ریشه در زبانهای لاتین و یونانی دارد و قسمت کوچکی نیز از فرانسوی و انگلیسی به عاریه گرفته شدهاست.
15-12-2020، 10:54
سلام.
در زبان آلمانی حروف با حروف انگلیسی فرق ندارن. ولی صدا و معنی و حتی تلفظ آنها فرق میکنه. به دلیل موج عمیق کندی اینترنت حروف فردا در این تاپیک به اشتراک گذاشته میشه. با تشکر. دبیر زبان آلمانی.
16-12-2020، 12:28
سلام.
به جلسه اول آموزش زبان آلمانی خوش آمدید. حروف: A=آ B=ب C=س-ک D=د E=اِ F=ف G=گ H=ایچ I=اِی J=جی K=ک L=ل M=م N=ن O=اُ P=پ Q=ک R=ر-و S=ز-س T=ت U=او V=ف W=و X=اکس Y=ی Z=تس ______ Umlaut + ß ä=صدایی مانند اِ (کسره) ö=صدایی بین اّ و او که کم کم با آن آشنا می شوید. در ابتدا فرض کنید اُ ü=صدایی شبیه او (در واقع دهان را مشابه کسره کنید اما “او” را ادا کنید) ß=صدای س ترکیب های مهم حروف صدادار ai / ei=آی = آ + ای au=آو = آ + او eu / äu=اُی = اُ + ای ie=ای کشیده با تشکر
16-12-2020، 12:56
آلمانی هم بزار
| |||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|