امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه 388

(11-11-2020، 19:09)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه کسی مث من یاد داستان اون دخترع با ارین افتاد دستا بالا XD

ممممممممممممممممنres2
دست فقط اونو داشت|||:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
•ناشناس•
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
آگهی
(11-11-2020، 19:10):ǟrǟֆɦ:м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-11-2020، 19:06)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سرتو دعوا میکنن ؟ v:

نه باو ایشون 16 سالشه من 13

داداش من هم سن توعه دیشب بم میگفت داداش رفاقت با پسرا تعطیل ، دختر‌مخترم کلا از اولش تعطیل شده بود ، ارزش نداره :|

دقیقا من تا ۱۷ سالگی فهمیدم این موضوع رو
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، BIG-DARK ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، شـــقآیــق
(11-11-2020، 19:11):ǟrǟֆɦ:м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-11-2020، 19:07)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جانم.
من نمیدونستم این رلش باشه.
وقتی من باهاش کات کردم آرش رلش شد نه قبلش.

ارمیتا راست میگه تو کی با رل من رل بودی
اینجا دفتر اختلاف رل زدن نیست...
Everything is Temporary(:
مرگ بر ادم رل دزد:*
نآشناس
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، شـــقآیــق ، امیر‌حسین
(11-11-2020، 19:11)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-11-2020، 19:10):ǟrǟֆɦ:м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگی یه دفعه ها

حاجی من نگم خودش ک میبینه Dodgy

نه ببینه یه دفعه اسمشو نبری
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگـو آزاد نسخـ ـه 388 166
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
ببین اقای ارش و اقای پرهام!
شما ها هنوز سنی ندارین ک خو Dodgy
میدونم ب سن نیس یاد آوری نکن اما خب شما پسرین فک نمیکنین خیلی زوده؟!
من پسرخالم 14 سالشه اگ از عاشق بشه!عاشق نمیشه! Undecided
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، BIG-DARK
(11-11-2020، 19:11)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-11-2020، 19:10)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کوفتتتتbathtime 25r30

امضات چقدر شبیه سخنان منه

دو روزه گذاشتم تازه دیدی؟|:
تاثیر گذاشتی290
(((:

•ناشناس•
(11-11-2020، 19:12)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-11-2020، 19:11)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون هشتادوپنج پشت ایکس چیه؟
مدلشه؟

داستان دارع:*

عاو دخترام یاد گرفتم بگن داستان داره :vvvv
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(11-11-2020، 19:12)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-11-2020، 19:11):ǟrǟֆɦ:м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارمیتا راست میگه تو کی با رل من رل بودی
اینجا دفتر اختلاف رل زدن نیست...

دفتر اختلاف رل پ‌خ منه= v
نآشناس
 سپاس شده توسط امیر‌حسین ، شـــقآیــق ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(11-11-2020، 19:12)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه باو ایشون 16 سالشه من 13

داداش من هم سن توعه دیشب بم میگفت داداش رفاقت با پسرا تعطیل ، دختر‌مخترم کلا از اولش تعطیل شده بود ، ارزش نداره :|

دقیقا من تا ۱۷ سالگی فهمیدم این موضوع رو

معنیشو نفهمیدم
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگـو آزاد نسخـ ـه 388 166
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 79 مهمان